Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta pienlaina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   helppo hakemus
   ja nosta pienlaina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet pienlainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Pienlaina – tätä se tarkoittaa

   Pienlaina tarjoaa hakijalleen helpotusta äkillisiin menoihin, joten se on nopea vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. Pikaluotoiksikin kutsuttujen pienlainojen lainasumma vaihtelee yleensä muutamasta sadasta mahdollisesti jopa tuhansiin euroihin. Pienlainan hakeminen on tehty asiakkaalle helpoksi. Osa rahalaitoksista voi myöntää lainaa jopa tekstiviestihakemuksen perusteella, minkä vuoksi myös nimitys tekstiviestilaina on yleistynyt pienlainoista puhuttaessa. Aikaisemmin pikalainoja pystyi hakemaan ja saamaan peräti ympäri vuorokauden, josta johtuen kaikki lainanottajat eivät olleet aina täysin tietoisia ottamansa lainan todellisista koroista ja takaisinmaksuajasta. Nykyisin pienlainojen myöntäminen on rahalaitoksissa keskitetty klo 7-23 väliselle ajalle.

   Pienlaina – vaihtoehdot

   Pikavippi on yleisetsi tunnetuin pienlainamuoto, toki se on myös ajan kanssa muuttunut sen alkuperäisestä määritelmästä. Se on varmasti edelleen tarkoitettu pikaiseen rahantarpeeseen. Pikavipit tarjoavat menoihin helpotusta, mutta ovat kalliita korkokaton sallimissa rajoissa. Kulutusluotto on matalakorkoisempi laina. Maksuaika on pidempi kuin pikavipillä. Kulutusluoton saa ilman vakuuksia ja takaajia. Kulutusluotto on järkevä valinta lainojen yhdistämiseen, jos asiakkaalla on erillisiä pienlainoja. Reissuluotto on pienlainatyyppi matkustusta varten. Reissuluotto on vakuudeton laina, jota varten ei tarvita takaajiakaan. Joustoluottoa ottaessaan taas asiakas saa luottolimiitin, mutta hänen ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla. Joustoluotto onkin rahoitusvaihtoehto pahan päivän varalle.

   Syitä hakea pienlaina

   Pienlaina on hyvä vaihtoehto, kun haluaa ostaa jotain, mutta säästössä ei ole rahaa asiakkaan haluamaan tuotteeseen. Pienlainan avulla asiakas voi saada hengähdystaukoa ja tasapainoa talouteen. Jokainen tarvitsee toisinaan rahoitusta äkillisiin menoihin, joita koituu esimerkiksi auton tai kodinkoneiden hajoamisesta. Laina on tuki, jota hyödyntämällä saa kuitattua maksuja. Pikalainalla voi saada rahoitusta nopealla aikataululla, sillä lainapäätöksen saa jopa minuuteissa. Asiakas voi määritellä hakuvaiheessa takaisinmaksuajan, jotta lainan voi maksaa sopivaa tahtia takaisin.

   Pienlaina ja todellinen vuosikorko

   Tärkein vertailukriteeri lainaa hakiessa on todellinen vuosikorko. Vuosikorko kertoo, paljonko laina maksaa vuoden aikana. Vertailtaessa pienlainoja vuosikoron perusteella on mahdollista vertailla erisuuruisia lainasummia. Lainan todellinen vuosikorko on kätevä vertailussa, sillä lainan määrä ei yllä todetun mukaisesti vaikuta vertailuun. Esimerkki auttaa hahmottamaan, joten tässä sellainen on vuosikorosta: Luottosumma on tasan 10.000 € ja laina-aika 60 kuukautta. Lainan nimelliskorkona on 5,0 %, mutta todellinen vuosikorko onkin 6,25 %. Vuosikorko on siis korkeampi kuin nimelliskorko johtuen muista kuluista ja maksuista.

   Pienlaina – hakijan muistilista

   Mieti lainapäätöstä tarkasti, sillä se on iso päätös. Jos hankinnat eivät ole välttämättömiä, rahaa kannattaa säästää. Perehdy lainaehtoihin, koska lainatarjoajien ehdot ja korot vaihtelevat. Jos on tarve esimerkiksi lyhennysvapaaseen, tulee selvittää onko se mahdollista. Kilpailuta lainat, sillä se auttaa löytämään parhaimman lainan. Lainavertailun avulla pystyy näkemään lainojen todellisen vuosikoron. Varaudu muutoksiin, jos olet vaikkapa vaarassa joutua työttömäksi tai sinulla on työsuhteessasi epäsäännölliset tulot. Tällöin on suositeltavaa laittaa yllättäviä kuluja varten joka kuukausi säästöön pieni summa rahaa.

   Miten kilpailuttaa pienlaina Creditumilla?

   Ensimmäiseksi täytetään ilmainen hakemus, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemuksessa kysytään perustietoja ja kartoitetaan tulotasoa. Creditum välittää hakemuksen esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle. Toisessa vaiheessa asiakas pääsee selaamaan lainatarjouksia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen alkaa tulla rahoituslaitosten esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiin. Asiakas voi myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia siellä. Lopuksi viimeistellään hakemus. Kun asiakas on käynyt lainatarjoukset läpi, hän valitsee niistä sopivimman ja vielä viimeistelee hakemuksen. Jos asiakas ei ole tyytyväinen annettuihin tarjouksiin, hän vain jättää hakemuksen viimeistelemättä.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mikä on pienlainan korko?
   Erilaisten pienlainoja kilpailuttavien sivustojen tehtävä on etsiä asiakkaalle kaikkein edullisin korko lukuisilta eri pankeilta sekä rahoitusyhtiöiltä, jotta asiakkaan ei tarvitse maksaa pienlainastaan yhtään enempää kuin on tarpeen. Useiden sivustojen kautta voi saada jokaiselle hakijalle yksilölliset lainatarjoukset jopa 20 lainanantajalta, joiden korkotaso voi vaihdella suurestikin 4-20 % välillä. Kilpailutuksia hoitavat sivustot asettavat pankkien ja rahoituslaitosten tekemät lainatarjoukset aina edullisuusjärjestykseen lainan todellisen vuosikoron mukaan. Näin edullisimman lainan valitseminen on asiakkaalle helppoa ja aidosti läpinäkyvää. Kuten yllä kerrottiin todellista vuosikorkoa kannattaa nimenomaan tarkkailla lainoja vertailtaessa, sillä se paljastaa lainojen todelliset kulut summasta riippumatta.
   Voiko pienlainan saada halvemmalla rahoituslaitokselta kuin omasta pankista?
   Tämäkin on oikeasti täysin mahdollista! Pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat aina asiakkaista, ja se kannattaa muistaa lainoja harkitessa. Vaikka asiakas olisi tyytyväinen oman "kotipankkinsa" toimintaan, kannattaa pienlaina kuitenkin kilpailuttaa muuallakin. Asiakkaita saadakseen rahoituslaitokset voivat nimittäin myöntää lainaa selkeästi edullisemmin kuin oma pankkisi saadakseen juuri sinut asiakkaakseen. Lainatarjous kannattaa aina pyytää lainavertailuja hoitavan sivuston kautta, jotta eri lainanmyöntäjien tarjouksia on asiakkaan kannalta helppo vertailla keskenään. Sivustot ovat sitä varten, että ne huolehtivat kilpailukykyisistä ja läpinäkyvistä lainatarjouksista, joiden lainaehdot ovat kulloisellekin asiakkaalle parhaat. Kannattaa myös muistaa, että asiakas aina lopulta päättää, mistä lainansa haluaa ottaa!
   Onko pienlainan hakeminen ilmaista?
   Tavallisesti palvelut lainavertailusivustoilla on sinulle lainanhakijana täysin maksuttomia, sillä rahoitus toimintaan tulee muualta kuin asiakasmaksuja keräämällä. Tämänkin takia lainavertailusivustoja kannattaa suosia erityisesti, jos lainoihin liittyvät asiat tuntuvat vierailta tai vaikeilta. Toiminta sivustoilla perustuu yleensä yhteistyösopimuksiin, jotka vertailusivustot solmivat mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa tietyin ehdoin. Pankit ja rahoituslaitokset haluavat saada asiakkaita, joita he voivat hankkia helpommin saamalla sivustojen avulla lainatarjouksensa listatuksi käyttäjille. Tämän vuoksi siis lainantarjoajat myös rahoittavat vertailusivustojen toimintaa. Yhteenvetona lopuksi: sivustojen käyttäminen, lainojen kilpailuttaminen niillä, vertailu ja hakeminen on asiakkaalle täysin maksutonta. Vertailusivustojen voi oikeastaan ajatella toimivan samalla tavalla kuin esimerkiksi hotellien tai lentojen varaussivustojen.
   Mitä tarkoittaa rinnakkaishakija?
   Rinnakkaishakija pienlainojen suhteen tarkoittaa toista lainanhakijaa, joka on tasavertainen ja yhteisvastuussa lainakumppaninsa kanssa lainan takaisin maksamisesta. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että mikäli alkuperäinen hakija ei syystä tai toisesta pystykään maksamaan ottamaansa pienlainaa takaisin, on lainan myöntäneellä rahoituslaitoksella oikeus vaatia maksunsaantia hakemuksessa ilmoitetulta rinnakkaishakijalta. Usein rinnakkaishakija näissä tapauksissa on avo- tai aviopuoliso. Mikäli se suinkin on mahdollista, rinnakkaishakijan ilmoittaminen hakemukseen kannattaa. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat maksukyvyn ja antavat aina tarjouksensa sen perusteella. Mikäli pienelläkin lainalla on kaksi hakijaa, pankit ja rahoituslaitokset antavat luultavasti lainalle paremmat ehdot. Takaisinmaksu taas on lainanantajan näkökulmasta turvatumpaa, kun lainahakemuksella on rinnakkaishakija.
   Miten allekirjoitan lainasopimuksen netin kautta hakiessa?
   Hakemuksen jätettyään hakija jää odottamaan, että vertailusivusto lähettää sen pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden kanssa sivusto tekee yhteistyötä. Tämän jälkeen tavallisesti kaikki mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset antavat luottokelpoisuuden omaavalle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka vertailusivustojen asiantuntijat vielä muokkaavat asiakkaan kannalta helposti ymmärrettävään muotoon ilman kankeaa kapulakieltä. Tässä vaiheessa hakija saa myös ilmoituksen, mikäli häneltä vaaditaan vielä muita dokumentteja lainatarjouksen tueksi, kuten todistus ilmoitetuista tuloista tai dokumentti muista mahdollisista lainoista. Kun asiakas lopulta valitsee itselleen sopivimman tarjouksen, hänen ei tarvitse tehdä muuta kuin siirtyä rahoituslaitoksen palveluun, jossa allekirjoitetaan lainasopimus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
   Voiko pienlainaa lyhentää sovittua nopeammin?
   Asiakas voi aina lyhentää lainaansa nopeammin kuin sopimuksessa on sovittu. Se onnistuu yleensä käyttämällä samaa laskua ja ainoastaan muuttamalla lyhennyssummaa suuremmaksi toiveen mukaan. Näissä voi olla kuitenkin pieniä rahalaitoskohtaisia eroja toimintatavoissa, joten kannattaa aina tarkistaa oikea tapa ensin. Asiakkaan tulee myös muistaa tarkistaa, että laskussa viitenumero ja tilinumero säilyy samana vain summan muuttuessa. Jos tekee ylimääräisen tai suuremman kertalyhennyksen lyhenee luonnollisesti laina-aika. Seuraavan kuukausierän summa on joka tapauksessa aina sama, mikä on ennalta sovittu lainasopimuksessa eivätkä ylimääräiset tai suuremmat lyhennykset vaikuta seuraavaan kuukausierään. Ylimääräinen tai suurempi kertalyhennys pienentää silti korkokuluja, sillä korkoa maksetaan luonnollisesti vain jäljellä olevasta pääomasta.

    

    

    

    

    

    

    

    

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat