Lainaa vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla

Täytä ilmainen hakemus ja yhdistä kaikki luottosi yhdeksi lainaksi hetkessä – voit säästää jopa tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla – näin se tapahtuu

   Lainan hakeminen netistä on nykyään erittäin helppoa. Koko lainanhakuprosessin voi hoitaa mutkattomasti digitaalisesti. Suomalaiset ovat tottuneita verkkopankkitunnuksien käyttäjiä. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen onkin käytössä olevista sähköisen tunnistautumisen tavoista turvallisin. Selkein etu sähköisellä henkilöllisyyden tunnistautumisella on se, että sinun ei tarvitse varata aikaa pankkiin lainaneuvotteluun tai laina-asiakirjojen allekirjoittamiseen. Hakuprosessi on tehty helpoksi ja se hoituu kokonaan sähköisesti. Suurin osa ihmisistä hakee nykyään lainaa verkkopankkitunnuksilla. Riittää, että allekirjoitat hakemuksen verkkopankkitunnuksillasi. Suurempia asuntolainoja varten kannattaa kuitenkin varata perinteinen lainaneuvottelu. Monesti se on myös edellytyksenäkin hyvin suuren lainan saamiselle.

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla – tätä se tarkoittaa

   Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla tarkoittaa käytännössä lainahakemuksen täyttämistä, saadun luottotarjouksen hyväksymistä ja laina-asiakirjojen allekirjoittamista sähköisesti. Pankit tekevät riskiarvioita lainanhakijoista. Se tarkoittaa sitä, että sinulta kysytään hakemuksen yhteydessä tulo- ja menotietoja ja tietoja olemassa olevista luotoistasi. Sinulta ei välttämättä kysytä lainan käyttötarkoitusta, mutta taloudellinen tilanteesi selvitetään myös sähköisesti lainaa haettaessa. Toisinaan sinun kannattaa hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla rinnakkaishakijan kanssa. Se voi parantaa mahdollisuuksiasi ja tarjota alempaa korkoa. Lainoja kannattaa vertailla, koska koroissa ja kuluissa on suuria eroja.

   Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla

   Hakemuksen jättämisen jälkeen saat tarjouksia sähköpostiisi luottoyhtiöiltä, jotka kuuluvat lainanhakupalvelun piiriin. Kun vertailet lainoja sinun kannattaa kiinnittää huomiota lainan todellisiin kuluihin. Koron lisäksi kuluja liittyy lainannostamiseen, lainanhoitoon ja niin edelleen. Lainaa verkkopankkitunnuksilla hakiessa kannattaa harkita lainapäätöstä yhtä tarkkaan kuin laina-asioissa pankin tiskillä. Harkinnasta tekee kuitenkin helpompaa se, että yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia, joista valita ehdoiltaan sinulle parhaiten sopiva. Löydettyäsi sinulle parhaan lainatarjouksen voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksilla. Laina siirtyy tilillesi yleensä 1-3 vuorokaudessa.

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla – tässä pankit, joiden verkkopankkitunnuksilla saa lainaa

   Voit hakea ja saada lainaa kaikkien suurempien pankkien verkkopankkitunnuksilla. Omasta pankistasi voit hakea lainaa kirjautumalla verkkopankkiisi ja sitä kautta jättämällä lainahakemuksen. Useimmilta muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta voit hakea myös lainaa suoraan netin kautta. Lainaa voit hakea seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Danske, Osuuspankki, Säästöpankki sekä Ålandsbanken, Aktia, Handelsbanken ja POP-pankki. Hakeminen on helppoa. Lainojen kilpailuttaminen on erittäin kannattavaa, koska lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Lainoja kilpailuttamalla siis säästät selvää rahaa.

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla – näillä vinkeillä se on turvallista

   Verkkopankkitunnuksien käytössä kannattaa miettiä muutamia turvallisuusseikkoja. Ensinnäkin kun käytät lainanhakemisessa verkkopankkitunnuksiasi, niin tarkista, että sivusto on https-varmennettu. Suomalaisten lainojen kilpailutuspalveluiden rahoituslaitokset ovat luotettavia ja voit siis luottaa, että sinua ei huijata. Kuitenkin kannattaa aina tarkastaa, että sivusto johon ohjaudut todellakin on aito sivu. Julkisuudessa on ollut paljon esillä huijaustapauksia, joissa pahaa aavistamaton kuluttaja on ohjattu tietojenkalastelusivustolle. Ole siis tarkkana. Huijaukset ovat monesti todella aidon näköisiä. Älä siis kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi linkkien perusteella, joita saat tekstiviestillä tai sähköpostilla.

   Minkä verran lainaa verkkopankkitunnuksilla voit saada?

   Se kuinka paljon voit saada lainaa riippuu täysin taloudellisesta tilanteestasi. Rahoituslaitokset pyytävät sinulta tietoja tuloistasi, menoista ja muista lainoista, joita sinulla mahdollisesti on. Lainanantajan velvollisuus on tarkastaa, että selvityksen perusteella selviät kuukausittaisista lainamenoista. Voit hakea lainaa 2000:sta eurosta aina 60 000:een euroon asti. Rahoituslaitos voi lisäksi tarjota sinulle pienempää lainaa kuin hait. Rahoituslaitokset tekevät aina oman arvionsa. Arvio koskee luotontakaisinmaksukykyäsi. Mitä paremmin olet raha-asiasi hoitanut, sitä todennäköisemmin saat hyviä lainatarjouksia.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Miten hyödyn lainojen kilpailuttamisesta?
   Lainojen kilpailuttaminen on täysin maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Eli käytännössä et voi muuta kuin hyötyä lainojen kilpailuttamisesta. Lainojen kilpailuttamisen avulla voit vertailla useiden eri pankkien ja rahoituslaitoksien lainoja ja voit löytää parhaan lainan juuri sinun tilanteeseesi. Kilpailuttamisella siis säästät aikaa ja rahaa. Sinun ei tarvitse yksitellen etsiä kaikkia pankkeja ja luottolaitoksia netistä ja täyttää kymmeniä hakemuksia. Toisaalta on hyvä tiedostaa, että kaikki luotonantajat eivät ole välttämättä mukana lainojen kilpailuttamispalvelussa. Voit harkita jätätkö erikseen hakemuksen myös niille rahoituslaitoksille, jotka eivät ole mukana. Luotonantajia on paljon ja kaikki eivät ole mukana palvelussa.
   Kuinka paljon voit saada lainaa?
   Lainatarjous tehdään maksukykysi mukaan. Karkeasti sanottuna, mitä suuremmat kuukausitulot sinulla on, sitä suuremman lainan voit saada. Ansiotulot eivät kuitenkaan ole ainut kriteeri maksukyvyn arviointiin. Luotonantajat ovat kiinnostuneita tulojesi lisäksi taloudellisesta tilanteestasi. Ennen kaikkea siitä, kuinka paljon sinulla on muita luottoja ja miten olet ne hoitanut. Mikäli olet hoitanut raha-asiasi hyvin, niin voit olla varma, että saat paljon hyviä lainatarjouksia. Lasku myöhässä silloin tällöin ei kaada lainansaantia. Nykyisistä lainoista kannattaa kuitenkin huolehtia täsmällisesti. Se parantaa mahdollisuuksiasi saada edullista lainaa myös tulevaisuudessa. Lainaa ottaessa kannattaa etukäteen arvioida paljon tarvitset sitä todella. Turha lainanotto ei ole taloudellisesti kannattavaa.
   Millainen on lainan korko?
   Lainojen koroissa on suuria eroja. Lainoja vertailemalla tulet huomaamaan tämän hyvin nopeasti. Sinulla on mahdollisuus saada palvelumme kautta tarjouksia yli 25:ltä pankilta ja rahoituslaitokselta. Palvelussamme ei ole piilokuluja ja palvelun kautta saatuja tarjouksia vertailemalla löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon myös koron suhteen. Lainojen korko alkaa noin 4,5% :sta ylöspäin. Korkoon vaikuttaa rahoituslaitoksen tekemä kokonaisarvio tilanteestasi. Kannattaa siis olla huolellinen kun täytät hakemusta. Erityisesti kannattaa mainita kaikki tulot, joita saat. Aina sivutuloja ei tule ajatelleeksi, mutta rahoituslaitokset ovat toki kiinnostuneita myös niistä. Suomessa on lakisäänteinen korkokatto, joka tarkoittaa sitä, että lainan vuosikorko ei saa olla yli 20%.
   Kauan rahojen saaminen tilille kestää?
   Se kuinka nopeasti saat rahat tilillesi positiivisen lainahakemuksen jälkeen, riippuu monista asioista. Useimmiten voit saada lainarahat tilillesi vielä saman päivän aikana. Nopeimmillaan rahat siirtyvät tilillesi alle 30 minuutissa. Mitä suurempi on lainasumma, sitä pidempään lainanhakuprosessi kestää. Muutaman tuhannen euron kulutusluotot sen sijaan maksetaan yleensä tilillesi 1-3 pankkipäivän kuluessa. Nopeimmillaan samana päivänä. Siirtojen viiveeseen vaikuttaa myös pankki, jota käytät. Kuitenkin suurimpien suomalaisten pankkien tileille maksut kirjautuvat yleensä suurin piirtein yhtä nopeasti. Toisinaan ennen lainapäätöstä sinulta vaaditaan palkka- ja verotietoja kirjallisesti. Näin tapahtuu erityisesti silloin, kun summa on suuri. Varaudu siis toimittamaan pyydetyt liitteet.
   Kuka voi hakea palvelun kautta lainaa?
   Hakeaksesi palvelun kautta lainaa sinun tulee täyttää tietyt minimivaatimukset. Ensinnäkin sinulla tulee olla yli 10 000:n euron vuositulot, jotta voit hakea lainaa 2000:n euron ja 60 000:n euron väliltä. Sinun tulee olla hoitanut raha-asia niin, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakemisen ehtona on, että annat suostumuksesi sille, että lainanmyöntäjät voivat tarkastaa luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä. Yleisesti ottaen, mitä täsmällisemmin olet hoitanut aikaisemmat laina-asiasi, sitä helpommin sinulle tarjotaan uutta lainaa. Kannattaa siis huolehtia kuukausittaisista maksuista täsmällisesti. Mikäli sinulla on maksuvaikeuksia, kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä luotonantajaan ja neuvotella uudesta maksujärjestelystä.
   Kannattaako lainojen yhdistäminen?
   Nykyään monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta yhdistää pienemmät kulutusluotot ja osamaksusopimukset yhdeksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla onkin mahdollista säästää lainojen korko- ja kulumaksuissa. Tämä johtuu siitä, että usein suureen lainaan voidaan neuvotella pienempi korko, kuin pienempiin kulutusluottoihin. Erityisesti tilanteissa, joissa olet ylivelkaantunut, yhdistelylaina voi tarjota ulospääsyn tilanteesta. Yhdistelylainaa kannattaa oman pankin lisäksi tiedustella myös muilta rahoituslaitoksilta. Yhdistelylaina ei kuitenkaan aina ole paras ratkaisu. Mikäli sinulla on pienemmissä kulutusluotoissa edullinen korko, niin lainojen yhdistäminen ei välttämättä ole kannattavaa. Kannattaa vertailla eri lainoja myös yhdistelylainan ollessa haussa. Jos tuntuu, että et selviä veloistasi, niin myös kunnalliset talous- ja velkaneuvonnat auttavat.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat