Lähetä hakemus
ja nosta laina kylpyhuoneremonttia varten

Kilpailuta remonttilainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja nosta laina kylpyhuoneremonttia varten

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconRemonttilaina ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

    

   Näin haet remonttilainan Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Remonttilainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile remonttilainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä remonttilainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta remonttilaina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kympyhuoneen remonttilainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kylpyhuoneremontti

   Kylpyhuoneremontti nostattaa huomattavasti asunnon arvoa ja viihtyvyyttä. Hyvä kylpyhuone on suunniteltu toimivaksi sekä käyttäjän näköiseksi. Remontti voidaan kustantaa omakustanteisesti, tai hakea lainaa kylpyhuoneremonttia varten. Lainan hakeminen onnistuu todella helposti nykypäivänä netin kautta ja lainaehdotuksen saattaa saada jo muutaman tunnin kuluttua. Säästät rahaa kilpailuttamalla keittiöremonttitarjouksen netissä ja saat samalla kaikki lainaan tarvittavat tiedot yhtäaikaisesti.

   Kylpyhuoneremontti ja siihen liittyvät tärkeimmät kysymykset

   Kylpyhuoneremontti on yksi kodin isoimmista remonttikohteista ja siinä ei välttämättä kannata säästellä rahallisesti. Kylpyhuoneremontteja ei tehdä kovin useita, joten remontti kannattaa suunnitella huolellisesti ja panostaa ajattomiin ratkaisuihin. Kylpyhuone on oleellinen osa kodin viihtyvyyttä ja sillä on suuri merkitys myös jälleenmyynnin sekä kodin arvon kannalta. Halvalla saattaa päästä silloin, kun kylpyhuoneen ilme kaipaa ainoastaan päivittämistä.

   Kylpyhuoneremontti sujuu kaikista helpoiten silloin, kun remontti tehdään valmiiksi kerralla, eikä pienissä erissä. Jos säästöjä remonttia varten ei ole, on helpoin ratkaisu ehdottomasti ottaa laina. Ennen lainan hakemista tai kylpyhuoneremontin aloittamista on hyvä suunnitella ja käydä läpi mitä remontilta halutaan. Tarkan hinnan kylpyhuoneremontille saat pyytämällä tarjouksen suoraan kylpyhuoneen remontoivan yrityksen kautta. Heiltä saat myös apua remontin suunnittelussa.

   Kylpyhuoneremontti ja putkiremontti

   Jos kylpyhuoneremontti on perusteellinen, esimerkiksi myös putket vaihdetaan, on suositeltavaa ottaa suoraan laina remonttia varten. Lainalle on saatavilla myös vakuutus joka luo turvaa kylpyhuoneremontille silloin varsinkin, jos kulut kasvavat remontin edetessä. Lainan hakuprosessi on tällöin hiukan hitaampi kuin normaalisti, mutta korko yleensä matalampi ja laina-aika huomattavasti pidempi. Parhaillaan saat päätöksen jo muutamassa päivässä.

   Yksi oikein hyvä vaihtoehto on remonttilaina ilman vakuutta, kuten kulutus- tai joustoluotto. Näissä saattaa olla hieman suurempi korko, mutta lainan hakeminen onnistuu suoraan verkon kautta ja prosessi on erittäin nopea. Parhaimmillaan saat päätöksen muutamissa minuuteissa ja rahat tämän jälkeen heti käyttöösi. Silloin jos kylpyhuoneremontti on tehtävä nopeasti, on kulutus- tai joustoluotto paras ratkaisu akuuttiin rahan tarpeeseen.

   Kylpyhuoneremonttia ei tehdä kädenkäänteessä

   Kylpyhuoneremontti vaatii aikaa ja joustamista, etkä voi koskaan tietää mitä esimerkiksi lattian alta paljastuu. Jos et ole varma kylpyhuoneremontin lopullisesta summasta, on joustoluotto ehdottomasti kannattavin valinta lainaksi. Jos taas tiedät tarkasti paljonko kylpyhuoneen remontoimiselle tulee hintaa, on kulutusluotto oikein hyvä ratkaisu. Kulutusluotossa saat hakemasi summan heti tilillesi ja sitä lyhennetään ennalta sovittu määrä kuukausittain.

   Valitsitpa sitten minkä tahansa lainan kylpyhuoneremontin rahoittamiseksi, kannattaa laina kilpailuttaa aina. Lainojen vertailu on tehty todella helpoksi ja se onnistuu nopeasti netissä. Kylpyhuoneremontti lainojen välillä saattaa olla huomattavia hintaeroja. Vertailemalla eri lainoja, löydät varmasti halvimman lainan sinulle. Lainaa voit hakea vaikka saman tien. Monet hintavertailu palvelut ovat täysin maksuttomia, eikä sido vielä mihinkään.

   Kylpyhuoneremontti kannattaa suunnitella tarkasti jo ennen remontin aloittamista. Jos toivottavia asioita on kovin paljon, kannattaa ne kirjata ylös ja suunnitella valmiiksi jonkinlainen tärkeysjärjestys; mitkä ovat sellaisia, jotka on toteutettava ensin ja mistä voidaan mahdollisesti luopua, jos budjetti ei riitäkään. Valintoja on huomattavasti selkeämpi toteuttaa kun asiat tehdään järjestyksessä ja remontin päämäärät ovat selkeät.

   Kylpyhuoneremontin tehtävälista antaa suuntaa hinnalle

   Kylpyhuoneen koko ja mahdolliset rajoitukset liittyen remonttiin, kuten viemäröinti ja vesiliitännät, asettavat omanlaisensa haasteet. Pienestä tilasta ei saa suurta tekemälläkään ja tiettyjen kalusteiden, kuten wc-pöntön, suihkun tai pesukoneen siirtäminen voi olla melkein mahdotonta, ellei kylpyhuoneeseen tehdä perusteellista remonttia. Isommat ja vaativammat muutokset kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaiselle, kuten laatoitus, saumat sekä putki- ja vesiliitäntätyöt.

   Laadukkaiden materiaalien valinta voi tuoda huomattavasti lisää hintaa kylpyhuoneremonttiin. Toisaalta laadukkaat kalusteet ja pintamateriaalit kestävät käyttöä ja näyttävät hyvältä pitkään. Sama asia pätee väreissä, neutraalit värit kestävät katsetta ajan kuluessa paremmin. Kylpyhuoneremontin loppuhintaan vaikuttaa huomattavasti se, teetkö remontin itse vai teetätkö remontin ammattilaisella. Remonttipalvelu sisältää kaiken tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti, ja siksi tämä on suosituin vaihtoehto.

   Kylpyhuoneremontin suunnittelu saattaa tuntua hyvin vaikealta ja aikaa vievältä, mutta onneksi apua on helposti saatavilla. Remonttimestareiden avulla suunnittelet itsellesi kauniin ja toimivan kylpyhuoneremontin mahdollisimman edulliseen hintaan ja mahdollisimman nopealla aikataululla. He avittavat sinua lainatarjouksen hakemisesta lähtien ja ovat tukenasi remontin loppuun asti. Heiltä saat neuvoa myös lupa- ja ilmoitusasioissa, sekä myös verotuksen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä.

   Kylpyhuoneremotin hinta

   Kylpyhuoneremontin hinta muodostuu huomattavan monista yksityiskohdista. Asunnon rakennusvuosi, tilan neliömäärä sekä materiaalivalinnat ovat myös merkittäviä tekijöitä arvioidessa lopullista summaa. Omalle lompakollesi sopivan remontin pystyt toteuttamaan hakemalla lainaa. Kylpyhuoneen remontille on saatavilla eri suuruisia lainoja. Lainan suuruus, korot ja lainan takaisinmaksu aika riippuvat kylpyhuoneremontin suuruudesta. Remontti on vaivattomampaa ja huomattavasti mukavampi toteuttaa kun remotin rahoitus puoli on kunnossa.

   Kylpyhuoneremontin kokonaishinta riippuu aina täysin kohteen vaativuudesta ja omista toiveistasi – jokainen kylpyhuone ja remontti on erilainen. Remontin tekijät kannattaa aina kilpailuttaa, mutta pelkästään hintaa ei kannata tuijottaa. Urakoitsijoiden asiakasarvostelut tulee käydä huolellisesti läpi, jotta tietää minkälaista työtä he ovat tehneet aiemmilla urakoillaan. Kun hinnasta on päästy sopuun urakoitsijoiden kanssa, voi lainan hakeminen alkaa.

   Lainan hakeminen on tehty helpoksi asiakkaille, ja jo lainaa hakiessa pystyt vaikuttamaan korkoihin valitessasi millaisen lainan otat. Suosituimmat ovat joko kulutus- tai joustoluotto. Tavalliset kylpyhuoneet ovat monesti suunniteltu niin yksinkertaisiksi, että niille harvemmin tulee erityisiä suunnitteluun liittyviä kustannuksia. Tämä kannattaa silti tarkistaa vielä remontin tarjoajalta, niin saatetaan välttyä rahalliselta menetykseltä kun tiedostetaan mitä kylpyhuone vaatii.

   Usein kysyttyä

   Kylpyhuoneremontti vai joustoluotto?
   Joustoluotto on nimensä veroinen joustava laina, joka tarkoittaa tilille nostettavaa luottoa, joka joustaa tarpeesi mukaan. Joustoluotossa on tärkeää muistaa, että korkoa maksetaan nimenomaan tilille nostetun luoton rahallisesta osuudesta, eikä koko luoton summasta. Jousto-ominaisuus toimi kylpuhuoneremonteissa silloin kun tarkkaa remontin hintaa ei ole vielä tiedossa. Tämä luottotyyppi antaa anteeksi pienet viivästyksen remontin edetessä.
   Kylpyhuoneremontti vai kulutusluotto?
   Kulutusluotto on luottotyyppi, joka on myönnetty tai luvattu asiakkaalle lainana tai muuna taloudellisena järjestelynä kuluttamista varten. Kulutusluotto on oikein oiva ratkaisu kylpyhuoneremonttia varten, kun tiedetään remontin tarkka kokonaishinta. Kulutusluotoista edullisin vaihtoehto on vakuudellinen kulutusluotto, jossa luoton todellinen vuosikorko saattaa jäädä jopa alle kymmeneen prosenttiin. Lopullinen korko kulutusluotolle riippuu lainan suuruudesta ja takaisinmaksu ajasta.
   Minkä suuruinen laina kypyhuoneremonttia varten?
   Kylpyhuoneremontin loppuhintaan vaikuttaa oleellisesti se, teetätkö remontin ammattilaisella vai teetkö sen itse. Pienemmät työt, kuten laattojen maalaaminen tai kalusteiden vaihdon voi halutessaan tehdä itse. Selvittämällä etukäteen remonttiin liittyviä hintoja, saat osviittaa siitä paljonko kylpyhuoneremontti keskimäärin tulee maksamaan ja mitä pois jättämällä, hintaa voisi mahdollisesti madaltaa. Kannattaa pyytää tarjouksia kylpyhuoneremonteista useammalta kuin yhdeltä ammattilaiselta.
   Kylpyhuoneremontti ja lainavertailu?
   Kylpyhuoneremontin lainojen kilpailutus mahdollistaa asiakkaalle sekä rahallisia, että ajallisia säästöjä. Lainojen kilpailutus on tehty todella helpoksi ja nopeaksi, eikä lainapäätöstä tarvitse jäädä odottelemaan pitkäksi aikaa. Lainojen kilpailutus asettaa lainan tarjoajat kilpailuun joka mahdollistaa hinnan pudotuksen. Kilpailuttamalla lainasi saatat säästää huomattavan suuria summia rahaa ja näin jää sinulle enemmän rahaa käytettäväksi kylpyhuoneen remontointiin.
   Mitä kylpyhuoneremontin aikataulussa kannattaa huomioida?
   Kylpyhuoneremonttia suunnittelevan kannattaa suunnitella aikataulua etukäteen. Riippuen kuinka suuri remontti tulee olemaan, saattaa se viedä aikaa muutamasta päivästä pariin viikkoon ja isommissa kohteissa jopa kuukausia. Kun käytössä ei ole toista kylpyhuonetta, eikä remontoitavaa pesutilaa pysty käyttämään remontin aikana, voi asukas joutua majoittumaan tilapäisesti jossain muualla. Monesti itse tekemällä remontit saattavat venähtää, kun remonttia ei voi tehdä kokopäiväisesti.

   Yleiset vaatimukset remonttilainan saamiselle

   Remonttilaina on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea remonttilainaa, jos täytät seuraavat ehdot: