Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta laina keittiöremonttiin

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä ilmainen lainahakemus

   ja nosta laina keittiöremonttiin

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Keittiöremontti – mitä kaikkea on hyvä ottaa huomioon

   Keittiön remontoiminen tulee moneen kotitalouteen ajankohtaiseksi ajan saatossa ja sen hintaan vaikuttavat monet tekijät. Täysin tarkan hinnan määrittely on vaikeaa, sillä siihen vaikuttaa moni asia. Kuinka laaja keittiöremontti on ja mitä materiaaleja uuteen keittiöön haluaa. Osa haluaa uudistaa kaiken lattiasta kattoon, kun taas toinen pärjää pienellä tuunauksella ja esimerkiksi pintojen tai ovien vaihdolla. Kodinkoneiden uusiminen nostaa keittiöremontin hintaa, joten on hyvä miettiä, ovatko nykyiset vielä käyttökelpoisia, jos budjetti on rajallinen. Laina auttaa toteuttamaan sinulle unelmiesi keittiön ja lainan kilpailuttaminen kannattaa aina.

   Keittiöremontti ja Creditum

   Kun keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi ja siihen tarvitsee lainaa, kannattaa lainat kilpailuttaa. Creditum palvelun kautta saat kätevästi kilpailutettua lainahakemuksesi. Hakemuslomakkeen täyttäminen on helppoa ja nopeaa ja Creditum välittää lainahakemuksesi yli 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle.

   Lainatarjoukset saat tämän jälkeen sähköpostiisi ja voit tutustua niihin rauhassa. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman lainatarjouksen, tulee sinun viimeistellä hakemuksesi. Lainan hakeminen ei velvoita sinua mihinkään eikä palvelu maksa sinulle mitään. Kilpailuttaminen säästää sinulle aikaa sekä rahaa ja löydät itsellesi parhaan lainan ja näin vältyt velkakierteeltä.

   Keittiöremontti – mistä remontin hinta koostuu

   Keittiöremontin laajuus on ensimmäinen hintaan vaikuttava tekijä. Mitä isompi keittiö on kyseessä, sitä kalliimpi remontti tulee olemaan. Tänä päivänä on yleistä purkaa väliseiniä ja tehdä avokeittiö, jotta saadaan varsinkin pienempään tilaan enemmän avaruutta.

   Mitä enemmän purettavaa on, sen kalliimmaksi hinta nousee. Kalusteiden materiaaleissa on paljon valinnanvaraa ja pintojen ja ovien uusiminen saattaa nostaa kustannuksia. Kodinkoneet ovat keittiön sydän ja moni haluaa satsata kunnon kodinkoneisiin. Kodinkoneiden hintahaitari onkin melkoinen ja niiden asentaminen maksaa myös ekstraa. Kannattaa huomioida, että vesi- ja sähkötyöt kannattaa jättää ammattilaiselle.

   Keittiöremontti – sen hyödyt ja haitat

   Usein remontoijalla on selvä visio, millaisen keittiön haluaa. Osa taas turvautuu mielellään suunnittelijan apuun ja poimii parhaat vinkit ja ideat sisustuslehdistä. Yleensä huomataan, että remontti tulee tarpeeseen, kun keittiön pinnat ovat kuluneet ja kodinkoneet sanovat sopimuksensa irti.

   Vanhojen kodinkoneiden kanssa on myös turvallisuusriski ja kodinkoneiden tuleekin olla turvallisia. Jos mietitään, mitä haittoja keittiöremontti tuo, on se lähinnä se, että keittiötä ei silloin voi käyttää. Kun keittiöremontti lopulta on valmis, tuo se käyttäjälleen paljon iloa ja mikä onkaan mukavampaa, kuin järjestää illallisia ystävien ja perheen kesken.

   Miten löytää paras keittiöremontti?

   Kun mietitään, mitä maksaa keittiöremontti, on huomioitava, mitä kaikkea keittiössä halutaan remontoida. Usein tehdään se virhe, että ostetaan usealta eri tarviketoimittajalta ja osat eivät välttämättä sovikaan yksiin. Kannattaa siis keskittää ostokset samaan liikkeeseen ja näin vältytään yllätyksiltä remontin tekovaiheessa.

   Sisustuslehdistä löytyy kivoja valmiita ideoita, joista voi saada vinkkejä omaan keittiöremontin suunnitteluun. Osa saattaa turvautua ammattilaisen apuun ja antaa suunnittajalle vapaat kädet toteuttaa keittiöremontti. Ystävät ja tuttavat on myös hyvä haastatella, sillä joku on saattanut käyttää hyvää remontoijaa, jota voi suositella, tai kaveripiirissä saattaa löytyä tuttu remonttinikkari.

   1. Tunnista omat tarpeet
   2. Budjetti
   3. Voinko tehdä jotain itse?
   4. Mikä on lainan tarve ja lainan kilpailuttaminen
   5. Vertailu ja remontin tekijän valinta

   Johtopäätökset

   Pidä nämä asiat mielessä, kun suunnittelet keittiöremonttia. Mieti ensin, millaisen remontin haluat ja kuinka laajasti sen aiot toteuttaa. On hyvä ottaa huomioon, kun valitset keittiöremontin tekijää, onko mahdollisesti jotain, mitä voisit tehdä itse. Maalaaminen on usein helppoa ja samalla myös kivaa.

   Laske budjetti tarkkaan, jotta vältyt suurilta yllätyksiltä ja keskitä ostokset samaan liikkeeseen. Kun tarvitset lainaa keittiöremonttia varten, kilpailuta eri lainantarjoajat, jotta saat parhaan mahdollisen lainan. Kartoita ja kilpailuta eri tekijät ja tee vertailut eri palveluntarjoajien kesken, niin saat keittiöösi parhaan mahdollisen remontintekijän.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Onko keittiön remontoiminen kallista?
   Keittiöremontin hinta riippuu siitä, minkälaisen keittiöremontin aiot toteuttaa. Keittiöremontit ovat erilaisia ja niiden hinnat riippuvat useasta eri tekijästä. Jos aikeissasi on remontoida koko keittiö ja tehdä purkutöitä, on remontin hinta silloin kalliimpi. Keittiön koko ratkaisee myös, isommassa keittiössä on luonnollisesti enemmän työtä kuin pienessä keittiössä. Jos haluat laajentaa keittiötä ja purkaa seiniä, nostaa se remontin hintaa. Myös kodinkoneiden hankinta lisää hintaa. Materiaaleja on erilaisia ja ovien ja pintojen valinnat vaikuttavat keittiöremontin hintaan. Jos taas haluat vain hieman tuunata keittiötäsi ja teet työt itse, on remontin hinta edullisempi.
   Milloin on hyvä hetki remontoida keittiö?
   Keittiön remontoiminen tulee yleensä tarpeeseen silloin, kun huomaa keittiön pintojen kuluneen tai kodinkoneet tarvitsee uusimista. Kun ostaa uuden asunnon, on helppo teettää keittiöön remontti, koska asunto on tyhjä eikä asumishaittaa ole. Joskus ajankohta voi olla itsestä riippumaton, esimerkiksi vesivahingon sattuessa ja silloin samalla, kun joutuu tekemään korjaustöitä, on hyvä remontoida keittiö. Yleensä kuitenkin remonttiin varaudutaan hyvissä ajoin ja sitä suunnitellaan huolella. Tärkeää on, että remontin ajankohta on mietitty huolella ja sen teko on harkittu. Näin remontin aikataulukin pitää eikä suuria yllätyksiä pääse syntymään.
   Kannattaako säästää kuluissa ja tehdä keittiöremontti itse?
   Kun keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi, on hyvä miettiä tarkkaan, kuka sen toteuttaa. Jos itsessä löytyy remontoijan vikaa, voi ainakin kevyen keittiöremontin toteuttaa itse. Monesti tuttava- tai perhepiirissä löytyy ammattilaisia, joilta voi kysyä neuvoa tai pyytää apua. Jos keittiössä maalataan tai vaihdetaan pinnat ja ovet, onnistuvat nämä varmasti monelta. Kun taas puhutaan isommasta ja laajemmasta keittiöremontista, kannattaa valita tehtävään ammattilainen. Tarvikkeet kannattaa myös ostaa pääsääntöisesti samasta liikkeestä ja sillä varmistaa, että tarvikkeet sopivat käytettäväksi keskenään. Vaativat työt, kuten vesi- ja sähkötyöt on kuitenkin hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat