Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta laina kattoremonttiin

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä ilmainen lainahakemus

   ja nosta laina kattoremonttiin

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile lainaarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Aika tehdä kattoremontti

   Kattoremontti on on investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa ja raikastaa talon yleisilmettä. Ammattilaisen tekemänä remontti takaa sinulle mielenrauhan vuosiksi eteenpäin. Hakemuksen teet muutamassa minuutissa ja me etsimme sinulle parhaan tarjouksen, tarjouksen saat selkeästi ja ilman piilokuluja, ja aikaa kuluu vain muutama minuutti. Eri pankit ja rahoituslaitokset ovat asettaneet ehdot sille kuka voi saada lainaa: hakijoiden on oltava vähintään 18 -vuotiaita, mutta jotkut lainanantajat saattavat vaatia korkeampaa ikää. Ikäraja voi olla myös 26 vuotta. Hakijoilla on oltava pysyvä osoite Suomessa ja henkilökohtainen puhelinliittymä, lisäksi luottotiedot eivät saa sisältää merkintöjä.

   Edessä kattoremontti – laina Creditumilta

   Ammattilainen osaa neuvoa sinua riittääkö pienempi kattoremontti vai tuleeko edullisemmaksi uusia koko katto. Työn hintaan vaikuttaa myös katon materiaali, kaltevuus ja pinta-ala, mahdollinen sääsuojaus on myös hyvä huomioida.

   Hyvin toteutettu remontti on huolella toteutettu, edullinen ja turvallinen. Sanonta ”halvalla ei saa hyvää” ei aina pidä paikkaansa, sillä kattoremontin voi saada myös edullisesti. Lainaa saadakseen täytyy hakijalla olla takaisinmaksukykyä.

   Lainoissa puhutaan suuremmista summista, joten pankit ja rahoituslaitokset voivat vaatia hakijoilta kiinteän kuukausittaisen tulon, joka ylittää tietyn rajan. Jos hakijan luottotiedot ovat menneet, lainaa ei voida myöntää.

   Mitä työvaiheita kattoremontti sisältää

   Ensin selvitetään tarvitseeko koko katto uusia vai riittääkö korjaus: molemmissa tapauksissa ammattilainen osaa arvioida tilanteen parhaiten. Usein asiakkaat haluavat säilyttää materiaalin samana. Työ alkaa purkamisella, jonka yhteydessä rakenteiden kunto selviää lopullisesti.

   Mikäli vaurioita on tapahtunut, rakenteet uusitaan tarvittaessa. Katon läpiviennit tarkistetaan samalla ja korjataan tarvittaessa, rakenteiden päälle asennetaan tarvittaessa aluskate ja sen päälle varsinainen kattomateriaali.

   Läpivientien tiiviyteen tulee kiinnittää erityistä huomioita. Työ tehdään katteen valmistajan ohjeiden mukaan huolellisesti ja hyvää työtapaa noudattaen,lopuksi urakoitsija huolehtii työmaan siistiksi ja asiakas kiittää hyvin tehdystä työstä.

   Kattoremontti takaa mielenrauhan vuosiksi eteenpäin

   Remontin aloittamista ei kannata pohtia liian pitkään, sillä heikkokuntoinen katto voi aiheuttaa isoja ja laajoja vaurioita kattorakenteisiin. Pahimmillaan se voi johtaa sadeveden sinne, mihin se ei kuulu ja pilata rakenteita jopa lopullisesti.

   Samoin kuin salaojitus suojaa talon perustuksia, hyväkuntoinen katto suojaa koko rakennusta. Uusi katto nostaa kiinteistön arvoa ja raikastaa ulkonäköä ja se takaa sadeveden johtamisen oikeaan paikkaan. Uusittu katto palotikkaineen ja kiipeilytasoineen antaa mielenrauhan ja turvallisuudentunteen tarkistaa katon kunto.

   Huolellisesti tehty työ rauhoittaa myös mieltä vuosiksi eteenpäin. Kilpailutettu ja hintavertailtu laina mahdollistaa järkevän ja kohtuuhintaisen kattoremontin.

   Miten löytää paras kattoremontti?

   Kokeneelta remontoijalta tai rakentajalta työ onnistuu itsekin. Jos olet aiemmin vain maalannut ja tapetoinut, työ kannattaa jättää ammattilaisille. Jos kuitenkin päädyt remontoimaan itse, sinun tulee huomioida seuraavat asiat: useimpiin työvaiheisiin tarvitsee apukädet, olet itse vastuussa työn laadusta ja myös vakuutusturvastasi.

   Ammattilaisen tehdessä asennuksen työlle saa myös takuu ja työ tulee tehtyä hyvää rakennustapaa noudattaen ja tuotteiden valmistajan ohjeiden mukaisesti. Urakoitsija on myös velvollinen huolehtimaan vakuutusturvasta sekä itselleen että työntekijöilleen. Ja onhan se remontoijankin joskus mukavaa katsoa, kun joku muu tekee työn.

   1. Riittääkö oma osaamiseni
   2. Saanko apua työhön keneltäkään
   3. Miten huolehdin vakuutusturvastani

   Avaimet käteen ratkaisu on paras lähes kaikille

   Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia: pitääkö uusia koko katto vai riittääkö remontointi osin. Työn hintaan vaikuttaa katon materiaali, kaltevuus ja pinta-ala., mahdollinen sääsuojaus tulee myös huomioida. Hyvin toteutettu remontti on huolella toteutettu, edullinen ja turvallinen.

   Työlle saa takuun ja se tulee suoritetuksi asianmukaisesti. Rahoituksen saaminen onnistuu meiltä ja hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja saat vertailukelpoisia laskelmia, jotka eivät sisällä lainkaan piilokuluja. Sinun ei siis tarvitse varautua yllätyksiin ja ylimääräiseen rahan menoon. Lainan voi saada omalle helposti jopa saman päivän aikana.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Miksi kattoremontti kannattaa tehdä?
   rakennusta ja se myös raikastaa rakennuksen yleisilmettä. Sadevedet ohjautuvat sinne minne ne kuuluvat eivätkä valu rakenteisiin. Mikäli havaitset rakennuksen sisäseinissä tai katon alusrakenteissa kosteutta, tämä on selvä merkki katon korjaustarpeesta, sillä katossa voi olla vuotokohta tai sadevesijärjestelmä ei toimi asianmukaisesti, jolloin sade- ja sulamisvedet kastelevat ja jopa vauroittavat rakenteita. Viimeistään tässä kohtaa on aika kutsua paikalle ammattilainen arvioimaan tilanne ja huolehtimaan siitä, että katto korjataan tai uusitaan kokonaan. Remontin jälkeen voi viettää huolettomia sadepäiviä.
   Mitä hyvä kattoremontti maksaa?
   Purkuvaiheessa selviää lopullisesti, minkä verran rakenteita joudutaan uusimaan. Kun työn suorittaa ammattilainen, työlle saa takuun. Ja työ tulee suoritettua hyvää rakennustapaa noudattaen ja tuotteen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Lainaa saadakseen tarvitaan hakijalta säännöllisiä tuloja. Niitä ovat esimerkiksi palkkatulot ja eläkkeet. Pienempien lainojen osalta lainanantaja voi hyväksyä myös osa-aikatyötä ja niiden palkkatuloja vakuuksiksi. Lainahakemusta täyttäessä kannattaa varata valmiiksi erinäisiä liitteitä palkkatulojen tai muiden tulojen osoittamiseksi. Varsinaisen hakemuksen täyttää kuitenkin nopeasti ja kattoremontin rahoituksen saa suurella todennäköisyydellä kuntoon samana päivänä kun lainasopimus on allekirjoitettu.
   Millainen on hyvä kattoremontti?
   Hyvä kattoremontti on ammattilaisen toteuttama alusta loppuun, tällöin kuluttaja säästyy yllätyksiltä ja remontti pysyy budjetissa. Ainoan poikkeuksen tekee purkuvaiheessa selviävä rakenteiden kunto, joka voi tuoda joitakin pieniä yllätyksiä. Työlle saa myös takuun ja työ suoritetaan ammattitaitoisesti. Urakoitsija huolehtii koko projektista ja toeuttaa sen turvallisesti hyviä työtapoja noudattaen alusta loppuun, eikä asiakkaan etarvitse huolehtia purkamisesta, mahdollisista korjauksista ja uuden katon asentamisesta. Samalla purkujäte tulee asiallisesti kierrätetyksi. Itse voi keskittyä huolettomiin sadesäihin ja nauttimaan auringosta sen paistaessa. Ja katsoa halutessaan vierestä kun toiset tekevät työn.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat