Remonttilaina heti tilille

Laina remonttia varten kattaa pienen pintaremontin, asunnon kattavan uudistamisen tai yllättävän remonttitarpeen synnyttämät kulut. Voit hakea remonttilainaa, kun kotisi tai vapaa-ajanasuntosi kunnostaminen on ajankohtaista.

Creditum on ilmainen kotimainen palvelu, jonka sivustolla kilpailutat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja lainanantajaa. Lue lisää ja vertaile remonttilainatarjoukset nopeasti ja helposti!

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Remonttilainan hakeminen Creditumin avulla

Jokainen voi hakea ja kilpailuttaa vakuudetonta lainaa kauttamme helposti ja nopeasti. Useat vertailupalvelumme lainanantajat myöntävät remonttilainaa netistä jopa muutamassa minuutissa.

Creditumin kautta lainahakemus on täytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Täytä lainahakemus ja anna meidän Creditumilla hoitaa loput.

Voit hakea remonttilainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Lainanantajat myöntävät remonttilainoja aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia, joten voit hakea remonttilainaa tarpeesi mukaan melko vaivattoman prosessin avulla. Huomioithan kuitenkin, että vakuudettomille lainoille on siitä huolimatta tiettyjä vaatimuksia.

Kuka voi hakea ja saada remonttilainaa Creditumista?

Creditumin kautta voit kilpailuttaa, hakea ja saada lainaa, jos seuraavat asiat täyttyvät:

Edullisin remonttilaina löytyy kilpailuttamalla

Eri tahojen myöntämien remonttilainojen kuluissa ja todellisissa koroissa on huomattavia eroja, joten lainatarjousta ei kannata pyytää vain yhdeltä luotonmyöntäjältä. Jotta löytäisit edullisen ja juuri sinulle parhaan remonttilainan, pankkien ja rahoituslaitosten antamat lainatarjoukset tulee kilpailuttaa.

Sen sijaan, että lähettäisit kymmeniä erillisiä remonttilainahakemuksia, kilpailuta ja hae remonttilainaa helposti Creditumin avulla. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 25 pankin tarjoukset ja pystyt vertailemaan niitä helposti keskenään.

Miksi remonttilainat kannattaa kilpailuttaa ja vertailla?

Remonttilainan kilpailuttaminen ja vertailu voi tuoda selvää rahallista säästöä, joten se kannattaa aina. Löydät matalakorkoiset lainat ja voit valita tarjouksen, joka sopii ehdoiltaan parhaiten omaan talouteesi. Parhaimmillaan säästät satoja, jopa tuhansia euroja.

Kilpailuttaminen ja vertailu Creditumin avulla säästää myös aikaa ja vaivaa, kun et joudu hakea lainaa erikseen jokaiselta luotonmyöntäjältä. Hakemuksen voi tehdä matalalla kynnyksellä, sillä remonttilainahakemuksen jättäminen ei sido sinua hyväksymään tarjouksia.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Pieni pintaremontti maksaa parhaimmillaan vain muutamia satasia, kun taas isommat kunnostukset kuten peruskorjaus vaativat kymmenien tuhansien eurojen budjettia. Olipa kyseessä sitten kauan unelmoitu kodin uudistaminen tai ikävä yllätys, jota ei voi jättää korjaamatta, vakuudeton remonttilaina auttaa.

Hakemasi lainasumma voi olla minimissään 500 euroa ja enimmillään 60 000 euroa. Tarvittavan remonttilainan suuruutta tulee pohtia tarkasti etukäteen, ja lisäksi on hyvä muistaa tietty joustavuus budjetissa.

Remonttilaina ilman vakuuksia ja takaajia

Monien pankkien ja rahalaitosten valikoimiin kuuluu sekä vakuudellinen laina että laina ilman vakuuksia. Vakuudeton remonttilaina ilman takaajia on monelle helppo ja harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Myös vakuudelliset lainat kannattaa kuitenkin pitää mielessä. Vakuudeton luotto on yleensä korkokuluiltaan epäedullisempi valinta kuin vakuudellinen luotto, ja lisäksi lainahakemus voidaan hyväksyä helpommin, jos on mahdollista tehdä hakemus yhdessä esimerkiksi puolison kanssa.

Remonttilainan hakeminen Creditumin avulla

Lainan hakeminen Creditumin sivustolla onnistuu muutamassa minuutissa. Hakemuksen voi jättää joko varmistuneen remontin kynnyksellä tai silloin, kun remontti on vasta haaveilun tasolla ja haluat yksinkertaisesti kartoittaa, millaisia lainoja sinun on mahdollista saada.

Remonttilainoista kiinnostunut täyttää Creditumin remonttilainahakemukseen halutun lainasumman ja laina-ajan, perustietonsa ja tulotasonsa sekä tiedot remonttitarpeesta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Creditum välittää sen yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Tämän jälkeen halukkaat luotonantajat lähettävät esihyväksytyt remonttilainatarjouksensa lainanhakijan sähköpostiin.

Saatuja tarjouksia voi vertailla helposti joko sähköpostissa tai kirjautumalla Creditumin asiakaspaneeliin. Koska palvelun käyttäminen ei sido asiakkaita mihinkään, voit joko hyväksyä parhaan saamasi tarjouksen tai jättää kaikki tarjoukset hyväksymättä.

Remonttilaina heti tilille

Remonttilainan hakeminen ja tarjousten saaminen hoituvat useimmiten vuorokauden sisällä. Remonttirahojen saapumisaika tilille vaihtelee eri luotonmyöntäjien kesken. Nopeimmillaan remonttilaina on tililläsi samana tai seuraavana päivänä tarjouksen hyväksymisestä. Hitaimmillaankin remonttilainan saa käyttöönsä muutaman päivän viiveellä.

Mikä on remonttilaina?

Sen lisäksi, että remontteja tehdään muutoksen ilosta ja esteettisistä syistä, rakennukset vaativat ikääntyessään myös välttämättömiä ylläpitoremontteja sekä vahinkojen korjauksia. Nimensä mukaisesti remonttilaina on luotto, joka on tarkoitettu kodin tai vapaa-ajanasunnon remontoimiseen ja kunnostamiseen.

Remontti laina auttaa niin haluttujen, välttämättömien kuin yllättävienkin remonttien toteuttamisessa. Sen sijaan, että maksaisit remonttisumman kerralla, laina mahdollistaa kustannusten hajauttamisen pidemmälle aikavälille. Hajauttamisen ansiosta remontin ei tarvitse niellä säästöjä tai koko kuukauden tuloja.

Lainasummat

Remonttien kulut vaihtelevat satasista aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Riippuen esimerkiksi keittiöremontin perusteellisuudesta kustannukset voivat olla 2 000, 10 000, 20 000 euroa tai enemmän.

Voit hakea Creditumilta vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 euroon asti. Räätälöi remonttisi ja remonttibudjettisi tarpeisiisi ja talouteesi sopivaksi ja hae lainaa verkossa.

Laina-aika

Remonttilainan takaisinmaksuaika voi olla 1–15 vuotta. Luonnollisesti mitä lyhyempi aika on, sitä pienemmät korkokulut luotonottajalle lankeavat. Toisaalta lyhyt laina-aika tarkoittaa isoja lyhennyseriä.

Remontti lainan laina aika tulee valita huolellisesti lainasumman suuruuden sekä sen mukaan, kuinka nopeasti ja kuinka isoissa kuukausierissä luottoa halutaan ja toisaalta voidaan realistisesti lyhentää. Esimerkiksi 5 vuotta lyhennysaikana on pitkä pienehköille summille ja isoille tuloille, mutta tiukka maksimilainasummalle ja pienituloiselle.

Korko ja todellinen vuosikorko

Lainojen korkoon vaikuttavat yleisesti maailman ja Suomen taloussuhdanteet, mutta remonttilainan korko määräytyy myös yksilöllisten tekijöiden perusteella. Korkoon vaikuttavat esimerkiksi lainasumma ja laina aika, hakijan taloudellinen tilanne sekä se, onko luotto vakuudellista vai vakuudetonta.

Kilpailuttamisen tavoitteena on löytää mahdollisimman matalakorkoinen luotto, jotta et maksaisi kohtuuttomasti ylimääräisiä kuluja. Lainan korko onkin ominaisuus, johon tulee kiinnittää erityistä huomiota tarjouksia vertailtaessa.

Korko tarkoittaa yksinkertaisesti remonttilainan korkoa eli hintaa, jonka lainanottaja maksaa pankille tai rahoituslaitokselle lainastaan. Tarjouksia vertailtaessa tulee kiinnittää huomiota myös todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo lainan kokonaiskustannuksista. Lainan todellinen vuosikorko siis sisältää koron lisäksi lainaasi mahdollisesti liittyvät tilinhoitomaksut, laskutuslisät ja muut erilliset kulut.

Kenelle remonttilaina sopii?

Nimensä mukaisesti remonttilaina edellyttää, että sen hakijalla on suunnitelmissa jonkinlainen remontti. Myönnetty luotto ratkaisee tilanteet, joissa lainanhakija ei halua tai voi maksaa remontin aiheuttamia kuluja kerralla.

Remonttiin lainaa hakevaa koskevat tietyt ehdot, kuten lainanhakijoita yleensäkin. Voit hakea lainaa remonttiin, jos olet vähintään 20-vuotias, vakituinen osoitteesi on Suomessa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset mahdollisia tunnistautumisia varten.

Remonttilainat sopivat kaikenlaisiin elämäntilanteisiin: ehkä haluat piristää kotia uudella tapetilla, kenties kylpyhuone on tullut elinikänsä päähän tai vesivahinko yllättää. Muistathan, että lainaa voi hakea niin kerrostalokodin freesaamiseen kuin vapaa-ajan mummonmökin kunnostamiseen.

Miten valitsen sopivan remonttilainan?

Lainanhakijan kannattaa aina etsiä mahdollisimman matalakorkoista lainaa, ja siten lainan korko on yksi tärkeä tekijä lainatarjouksia vertailtaessa. Korko ei kuitenkaan ole ainoa asia, johon täydellistä lainaa etsivän tulee kiinnittää huomiota.

Pankin tai muun rahoittajan myöntämä luotto täytyy maksaa pois. Sopivan remonttilainan takaisinmaksuaikataulu ei ole liian tiukka: kuukausittaisten lyhennysten ei tulisi olla kohtuuttoman suuret, ja rahaa pitäisi jäädä muuhunkin elämiseen.

Joskus remontti on tehtävä, vaikka se sopisi omaan elämäntilanteeseen ja talouteen varsin huonosti. Tällöin on hyvä miettiä, voisivatko erilaisten lainojen joustavat ominaisuudet olla avuksi. Tietyt lainatarjoukset voivat sisältää esimerkiksi mahdollisuuden ottaa maksuvapaita kuukausia.

Vaihtoehtoja remonttilainalle

Kun tarkoituksena on hioa parketti sekä maalata seinät ja katto, esimerkiksi kulutusluotto tai joustoluotto voisi olla remontointiin mainio ratkaisu. Jos taas kyseessä on jokin räätälöidympi remonttikohde, tutustu esimerkiksi lainaa keittiöremonttiin, lainaa ikkunaremonttiin tai lainaa kattoremonttiin.

Silloin kun kyse on isoista, asunnon tai rakennuksen rakenteisiin liittyvistä muutoksista, remonttilaina asuntolainan yhteydessä voi olla selvittämisen arvoinen vaihtoehto. Jos taas unelmana on uuden terassin tai lisäsiiven rakentaminen remontoinnin sijaan, lue lisää rakennuslainoista.

Miksi remonttilainan ottaminen kannattaa?

Hyvin räätälöidyllä remonttilainalla tekee monenlaisista kodin kunnostamisunelmista ja muutoksista mahdollisia. Sen sijaan, että joutuisit säästämään kuukausia tai jopa vuosia kylpyhuoneremonttia tai peruskorjauksia varten, voit hajauttaa kustannukset useammalle vuodelle.

Lainan ottamisen remonttiin voi nähdä myös sijoituksena. Kodin kunnostaminen on sijoitus paitsi omaan elämänlaatuun myös asunnon tai rakennuksen arvoon pidemmälläkin aikavälillä. Tehdyt remontit ja siistit pinnat nostavat kiinteistön arvoa ja voivat vaikuttaa erittäin myönteisesti sekä asunnon viehättävyyteen että sen myyntihintaan.

Remonttilainavertailu – yhteenveto

Kun on aika pistää koti kuntoon, laina on harkitsemisen arvoinen asia. 500 – 60 000 euron suuruinen luotto mahdollistaa remontista koituvien kustannusten takaisin maksamisen erissä ja remonttihaaveiden toteuttamisen myös ilman vakuuksia.

Halvin remonttilaina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla. Remonttilainatarjoukset tulee aina kilpailuttaa, sillä voit siten säästää sievoisia summia. Isojen lainasummien kohdalla erot tarjousten kuluissa voivat olla jopa tuhansia euroja.

Creditumin sivustolla jätät remonttilainahakemuksen minuuteissa. Valittuasi lainasumman ja laina ajan hae remonttilainaa täyttämällä lyhyt hakulomake. Creditum välittää hakemuksesi yli 25 luotettavalle pankille ja rahoituslaitokselle, ja saat niiden laatimat tarjoukset sähköpostiisi.

Lainahakemuksen jättäminen Creditumin kautta on ilmaista, eikä sido hakijaa nostamaan lainaa. Voit selvittää hakemuksen avulla nopeasti korkotasosi ja millaisia remonttilainatarjouksia voisit tällä hetkellä saada sekä halutessasi hyväksyä edullisen tarjouksen.

Remonttilaina FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti remonttilainan voi saada?
Remonttilainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja ensimmäiset esihyväksytyt lainatarjoukset saapuvat sähköpostiin parhaimmillaan lähes välittömästi. Osa luotontarjoajista voi siirtää rahat tilillesi saman tai viimeistään seuraavan vuorokauden aikana ja hitaimmatkin viimeistään muutaman päivän sisällä.
Maksaako remonttilainan vertailu?
Remonttilainan tarjousten pyytäminen ja vertailu Creditumin kautta on täysin maksutonta, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Jos mikään tarjotuista lainavaihtoehdoista ei sovellu sinun tarpeisiin, voit vain jättää lainan ottamatta. Palvelun rahoittavat mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt, joka mahdollistaa sen, että palvelun käyttö on muille maksutonta. Voit siis huolettaa käyttää palvelua.
Miksi remonttilainaa kannattaa vertailla?
Remonttilainaa vertailemalla voit säästää parhaassa tapauksessa jopa tuhansia euroja rahaa. Remonttilainoissa kannattaa korkoprosentin lisäksi kiinnittää huomiota myös muihin maksuihin, kuten tilinhoitopalkkioon ja muihin kuluihin. Vertailemalla saat helposti myös tietoosi remonttilainaan liittyviä muita ehtoja, kuten mahdollinen joustovara lainassa yllättävien tilanteiden varalle. Jos remonttilaina on suuri, voi pienikin korkoprosentin ero tarkoittaa useita satojen tai tuhansien eurojen säästöä sinulle.
Voiko Creditumin palveluun luottaa?
Lainapalveluita myöntävät yritykset ovat etenkin Suomessa hyvin säänneltyjä. Tämän vuoksi kaikki Creditumin lainavertailun yhteistyökumppanit noudattavat sekä kansainvälistä että Suomen lainsäädäntöä. Myös Finanssivalvonta on antanut alalle hyvin tarkan ohjeistuksen ja säännöt, joita kaikki noudattavat. Näin ollen voit luottaa siihen, että kaikki lainojen tarjoajat ovat luotettavia sekä turvallisia, ja voit huoletta hyväksyä niiltä tarpeisiisi parhaimmin sopivan lainatarjouksen.
Kuka voi hakea remonttilainaa?
Voit hakea remonttilainaa, kun tarvitset rahoitusta kodin tai vapaa-ajanasunnon remontoimista varten. Yleiset vaatimukset luoton saamiseksi ovat seuraavat: hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias, hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja luottotietojen täytyy olla kunnossa. Jotta hakija voi olla yhteydessä luotonantajaan ja pystyy tunnistautumaan luotonantajan palveluun, häneltä tulee löytyä puhelinnumero, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset.
Miten haen remonttilainan Creditumin kautta?
Creditum ei ole itsessään lainanantaja vaan lainojen kilpailuttaja, jonka avulla saat lainatarjouksia yhdellä hakemuksella jopa yli 25 pankilta ja rahoituslaitokselta. Hae lainaa Creditumin avulla helposti: täytä lyhyt hakemuslomake ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia, vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä paras. Halutessasi voit myös olla hyväksymättä yhtäkään tarjousta.
Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?
Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euron remontointiin ilman vakuuksia. Lainasummaa valittaessa on tärkeää olla realistinen ja suhteuttaa summa remonttitarpeeseen ja omaan talouteen sopivaksi.
Miksi remonttilainavertailu kannattaa?
Remonttilainatarjoukset voivat erota kuluiltaan ja koroiltaan huomattavasti toisistaan. Vertailemalla lainatarjouksia on mahdollistaa säästää satoja, joskus jopa tuhansia euroja. Lainavertailun ansiosta voit myös löytää edullisen ja juuri omaan talouteesi sopivan remonttilainatarjouksen. Kun hoidat kilpailuttamisen ja vertailun Creditumin avulla, säästät lisäksi aikaa ja vaivaa.
Credit lainaa