Lähetä ilmainen lainahakemus!

Nosta laina ja aloita remontti

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä ilmainen lainahakemus!

   Nosta laina ja aloita remontti

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Remonttilainalaskuri

   Joskus remontti voi tulla yllättäen, tai sitten sen aloittamisesta on haaveiltu jo pitkään. Tässä tapauksessa kannattaa muistaa remonttilainalaskuri, jonka avulla voit helposti löytää kaikista edullisimman lainan. Sitä hyödyntäen voit myös selvittää lainan kokonaiskustannukset. Laskurin avulla pystyt kartoittamaan paljonko lainaa tarvitset, kuinka monta maksuerää olisi ja kuinka pitkä takaisinmaksuaika on tarpeen. Laskuri on suuntaa antava, mutta esihyväksytyt tarjoukset saat nopeasti sähköpostiisi hakemuksen jättämisen jälkeen ja lopullisen päätöksen teet itse. Lainojen kilpailuttaminen Creditumin avulla ei sido sinua mihinkään, vaan sen sijaan voit säästää huomattavia summia vertailemalla eri lainatarjouksia.

   Remonttilainalaskuri pitää menot kurissa

   Kilpailuttamalla saat selvää säästöä sekä ajassa että rahassa. Aikaa säästät, koska sinun ei tarvitse lähettää kuin yksi lomake ja saat lainatarjouksia 25 eri rahoittajalta suoraan sähköpostiisi. Siksi kotimaisen palvelun Creditumin avulla lainojen vertailu on vaivatonta ja kannattavaa.

   Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, etkä sitoudu mihinkään kilpailuttamalla. Remonttilainalaskuri on helppo käyttää: syötä laskuriin arvioimasi summa ja takaisinmaksuaika, niin saat arvion korosta ja kuukausierästä. Laskuri antaa sinulle jo hieman suuntaa siitä, minkälaisia lainatarjouksia voit saada asettamillasi kriteereillä.

   Remonttilainalaskuri ja sen käyttökohteet

   Remonttilainan käyttötarkoituksia on monia. Sen avulla voit vihdoin toteuttaa omat haaveesi tai tehdä kiireellisen kunnostustyön, kuten putkiremontin. Lainan avulla voit rakentaa kokonaan uutta, kuten ulkosaunan, pihavajan, laiturin tai vaikkapa uima-altaan.

   Käyttökohteet eivät siis ole rajattu sisätiloihin – voit käyttää sen vaikka puutarhan sekä ulkoalueiden kunnostamiseen. Remonttilainalaskuri auttaa sinua miettimään ja suunnittelemaan, kuinka suuri laina on tarpeen ja miten takaisinmaksuajan lyhentäminen tai pidentäminen vaikuttavat maksettavaan kuukausierään ja korkoon.

   Remonttilainaa voivat ottaa yksityishenkilöiden lisäksi taloyhtiöt, jolloin asiasta päätetään yhdessä yhtiökokouksessa ja yksittäinen henkilö ei ole lainasta yksin vastuussa.

   Ilmainen remonttilainalaskuri

   Tyypillisesti ajatellaan, että kilpailuttaminen vie aikaa, on työlästä ja hermoja raastavaa. Creditumin remonttilainalaskuri on hyvä työkalu remonttihaaveiden suunniteluun ja toteutukseen. Kilpailuttamalla lainat ja vertailemalla niiden hintoja säästät runsaasti rahaa.

   Laskuri säästää sinun aikaasi ja vertailee sinulle parhaan laina-ajan, lainamäärän ja kuukausierän. Laskurin avulla voit tarkistaa oman korkotasosi millä saisit lainaa, vaikka sitä et olisi juuri nyt ottamassakaan. Käyttö ei maksa sinulle mitään, etkä sitoudu vielä mihinkään. Pystyt kaikessa rauhassa miettimään juuri parhaan ratkaisun sinulle itsellesi. Säästyt yllätyksiltä ja taloutesi pysyy kunnossa.

   Pintaremontti

   Kotiin uutta ilmettä pintaremontilla? Vai sittenkin isompi remontti? Suunnitellulla tässäkin säästää aikaa ja rahaa. Aina ei tarvitse tehdä suurta remonttia, repiä paikkoja auki, vaan välillä riittää että uusii pintoja. Se ei myöskään tule niin kalliiksi kuin uuden tekeminen.

   Kodin ilmettä voi piristää uusilla tapeteilla tai maallilla. Lattian pinnat voi myös uudistaa tai vaihtaa kylpyhuoneeseen uudet kaakelit. Pienet pintaremontit onnistuvat itse tehden ja jos ei omiin kykyihin luota voi tähän palkata ammattilaisen, jolloin työstä saa myös kotitalousvähennystä. Pintaremontti lisää viihtyvyyttä mutta nostaa myös asunnon arvoa.

   Ikkunaremontti

   Ikkunaremontti säästää itsensä takaisin. Ikkunoihin kannattaa panostaa, koska niistä tapahtuu suurin lämmönhukka asunnossa. Kun ikkunat toimivat kunnolla voi säästöä syntyä energiatehokkuudessa. Ikkunaremontti kannattaa teettää ja ehdottomasti kilpailuttaa.

   Tähän tarkoitukseen remonttilaina on yleensä tarpeen, sillä hinnat voivat nousta hyvinkin korkeiksi. Hinta riippuu paljon siitä että montako ikkunaa vaihdetaan ja millaisia ne ovat ominaisuuksiltaan. Remonttilaina kannattaa mitoittaa hieman isommaksi jos remontissa tuleekin yllätyksiä. Kannattaa myös muistaa että ikkunoita ei tarvitse joka vuosi vaihtaa. Ja on ilo nauttia toimivista ikkunoista kun lämpö ei karkaa.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Miten haen remonttilainaa?
   Ei pankissa käyntiä tai jonotusta puhelimessa. Tämä on helpoin tapa: hae lainaa netissä. Tee remonttilainavertailu. Voit hakea lainaa vaikka kotisohvalta - juuri silloin kun sinulle sopii. Siirry hakemukseen, valitse lainan määräksi sopiva lainasumma, maksuaika ja täytä tietosi ja lähetä hakemus. Vakuudettoman lainan päätöksen saat yleensä heti. Voit lisätä hakemukseen rinnaikaishakijan, näin parannat mahdollisuuksiasi saada laina ja korko saattaa olla parempi. Hakeminen on sinulle ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Katso tarjoukset ja valitse niistä itsellesi paras. Vertailu, hakeminen, kaikki kätevästi verkossa. Nopea, turvallinen hakemus.
   Miksi on kannattavaa ottaa remonttilaina?
   Remontti nostaa asuntosi arvoa ja on investointi tulevaisuutta varten. Remonttilaina mahdollistaa remontoinnin, mikä on aina investointi, joka nostaa kohteen arvoa. Lainan kustannukset jakaantuvat pitkälle aikavälille ja helpottavat muuta taloudenhallintaa. Lainalle voi tehdä myös omaan talouteen sopivan, joustavan takaisinmaksusuunnitelman. Tiesitkö myös, että kun remontin teetättää ammattilaisilla, on mahdollista saada kotitalousvähennys? Tällöin osan remontoinnin työn hinnasta saa takaisin verovähennyksinä. Remontointi on investointi, jolla vapautat pääomaa muuhun käyttöön. Sen sijaan, että käytät säästösi remonttiin, voit esimerkiksi sijoittaa säästöt ja tavoitella niille parempaa korkoa. Remontti nostaa asuntosi arvoa ja on investointi tulevaisuutta varten.
   Miksi remonttilainoja kannattaa vertailla?
   Kun olet päättänyt ottaa lainaa, olet varmasti tehnyt jo laskelmia siitä, kuinka paljon sinulla on kuukausittain varaa maksaa lainaa takaisin. Takaisinmaksuajasta kannattaa myös tehdä laskelmia. Halvin remonttilaina löytyy aina vertailemalla. Vertailu on tehty sinulle helpoksi. Saat parhaat lainatarjoukset ja pystyt niistä valitsemaan itsellesi sopivimman. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainaprosessia, silti saat kilpailukyisen rahoituksen remontillesi. Remonttilainojen korot voivat vaihdella paljonkin, joten saamalla pienemmän koron ja paremmat ehdot lainallesi voit jättää rahaa käytettäväksi johonkin muuhun. Saat paremmat edut vertailemalla lainoja.
   Mikä on sopiva korko remonttilainaan?
   Lainan korko voi vaihdella eri luotonantajien kesken. Lainojen korot näet, kun olet vastaanottanut tarjoukset pankeilta ja luotonantajilta lainapalvelussamme. Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa korkoon: Työsuhde : Kun sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa edullisemmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työssä. Rinnakkaishakija: Luotonantajat saattavat tarjota sinulle paremman koron rinnakishakijan kanssa, koska hakeminen on silloin riskittömämpää kun hakijoita on yhden sijaan kaksi. Rinnakkaishakijana voi toimia ainoastaan samassa taloudessa asuva puoliso. Lainan korkoon vaikuttaa myös haetun lainan suuruus.
   Kuinka kodin remontti kannattaa rahoittaa?
   Vakuudeton laina on kätevä tapa rahoittaa remontti, kun käytössä ei ole vakuuksia tai takaajaa, tai kun rahoitukselle on kiire. Laina on nostettavissa nopeimmillaan saman päivän aikana, eikä sen pantiksi tarvitse asettaa omaisuuttaan. Vakuudeton remonttilaina on varteenotettava vaihtoehto etenkin silloin, kun lainasumma on pieni. Toinen vaihtoehto remonttilainalle on vakuudellinen laina, jossa sen vakuudeksi tarvitaan omaisuutta kuten kiinteistö, asunto-osake tai muu varallisuusmuoto. Etenkin suuret remonttilainat ovat vakuudellisia. Jotkut säästävät tulevia remontteja varten, mutta aina säästöjä ei ole käytettävissä tai ne eivät riitä kattamaan kaikkia remontista aiheutuvia kuluja.
   Mitä etuja kilpailutuksesta on?
   Kilpailuttamisella säästät aikaa ja lopulta rahaa. Hakuprosessi on tehty yksinkertaiseksi ja onnistuu kätevästi sähköisesti. Kilpailuttamalla löydät helpoiten halvimmat lainatarjoukset. Remonttilainan koron kilpailuttaminen on oiva keino säästää paljon rahaa. Lainojen korot vaihtelevat. Todellinen vuosikorko on avainluku, jonka avulla vertailet helposti lainan kokonaiskustannuksia. Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, joka voi tuoda sinulle suuren rahallisen säästön. Edullisin laina löytyy aina kilpailuttamalla. Kilpailuttaminen on aina sinulle ilmaista. Pankkien luottopäätökset ja hinnoitelumallit muuttuvat jatkuvasti ja kilpailuttamalla saat niistä parhaan hyödyn. Säästön lisäksi saatat saada muuten paremman tarjouksen.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat