Venelaina heti tilille

Millainen olisikaan täydellinen kesäpäivä verrattuna vesillä seikkailuun Suomen lukuisilla järvillä? Upeat järvimaisemat ja saaristot tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen veneilystä. Paras tapa viettää aikaa vesillä on eittämättä oman veneen omistaminen. Vene tarjoaa paitsi mahdollisuuden nauttia upeista maisemista myös kätevän keinon liikkua mökille tai hyville kalastuspaikoille.

Olipa mielessäsi sitten upouusi tai käytetty vene, purjeilla tai moottorilla varustettu, veneen hankinta voi silti olla suuri päätös. Veneen ostoa harkitaan harvoin hetken mielijohteesta. Toisille veneilyinto on saattanut herätä aiemmin, mikä voi johtaa suuremman veneen haikailuun. Venettä varten saattaa tarvita säästöjä, mutta usein myös lisärahoitusta harkitaan. Eri rahalaitokset tarjoavat edullisia vakuudettomia venelainoja, joten rahoitus ei ole este veneen hankinnalle nykypäivänä.

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Venelainan hakeminen Creditumin avulla

Jokainen voi hakea vakuudetonta venelainaa kauttamme helposti ja nopeasti. Useat vertailupalvelumme lainanantajat myöntävät venelainaa netistä jopa muutamassa minuutissa.

Creditumin kautta lainahakemus on täytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Täytä lainahakemus ja anna meidän Creditumilla hoitaa loput.

Voit hakea venelainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Lainanantajat myöntävät venelainoja aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia, joten voit hakea venelainaa tarpeesi mukaan melko vaivattoman prosessin avulla. Huomioithan kuitenkin, että vakuudettomille lainoille on siitä huolimatta tiettyjä vaatimuksia.

Kuka voi hakea ja saada venelainaa Creditumista?

Creditumin kautta voit kilpailuttaa, hakea ja saada lainaa, jos seuraavat asiat täyttyvät:

Edullisin venelaina löytyy kilpailuttamalla

Veneiden hankintaan liittyy yleensä niin merkittäviä kustannuksia, että monet tarvitsevat ulkopuolista rahoitusta säästöjen lisäksi. Venelainojen korko ja kulut vaihtelevat suuresti eri pankkien välillä sekä lainan määrästä riippuen. Siksi onkin tärkeää vertailla eri pankkien tarjoamia venelainoja, sillä jopa pienet erot lainojen kuluissa voivat kasvaa merkittäviksi pitkällä aikavälillä.

Perinteisesti venettä varten on säästetty pitkään. Myös pankit ovat saattaneet vaatia suuria vakuuksia lainan tueksi. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai halua säästää suuria summia tai tarjota vakuuksia, joten harkitsemisen arvoista on hakea nopeaa ja kätevää vakuudetonta lainaa. Monet veneenmyyjät edellyttävät koko kauppasumman maksamista kerralla. Tilanteessa, jossa unelmiesi vene tulee vastaan, nopea ja joustava venelaina on todellakin kullanarvoinen.

Miksi venelaina kannattaa kilpailuttaa ja vertailla?

Vaikka unelmiesi vene olisi löytynyt, älä kiirehdi lainan ottamisessa. Eri venelainojen vertaileminen vie vain hetken, ja voit säästää jopa satoja euroja kokonaiskustannuksissa. Parhaan venelainan löytämiseksi vertaile pankkien tarjouksia todellisen vuosikoron perusteella.

Creditumin avulla voit saada lainatarjoukset useilta eri pankeilta yhdellä hakemuksella. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi todellisen vuosikoron mukaan, mikä tekee halvimman venelainan valitsemisesta helppoa ja vaivatonta.

Voit hakea venelainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Hae venelainaa helposti verkosta Creditumin kautta. Täytä maksuton hakemus ja hae lainaa veneeseen välittömästi.
Voit hakea venelainaa jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia palvelumme kautta. Hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit kokeilla palveluamme maksutta ja nähdä, millaisia lainatarjouksia saat.

Creditumin avulla tavoitat yli 25 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Täytä maksuton lainahakemus, niin saat ensimmäiset lainatarjoukset ripeästi.

Venelaina ilman vakuuksia ja takaajia

Veneen hankkiminen on mahdollista venelainalla ilman vakuuksia. Riippuen tilanteestasi, voit saada lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia, ja maksuaika voidaan sopia tapauskohtaisesti. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja maksuhäiriövapaat luottotiedot toimivat vakuutenasi, joten et välttämättä tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia venelainaa hakiessasi.

Vakuudettomassa venelainassa venettä ei tarvitse asettaa vakuudeksi, joten voit valita haluamasi veneen ilman huolta vakuudesta. Veneen kunto tai ikä eivät ole esteenä lainan saamiselle, koska lainanantaja ei ole kiinnostunut veneestäsi. Erityisesti käytetyn veneen hankinnassa vakuudeton laina on usein paras vaihtoehto.

Netistä löytyy monenlaisia vakuudettomia lainoja erilaisilla ehdoilla. Vertaillessasi näitä lainoja on tärkeää olla huolellinen, koska eri lainojen kulut voivat vaihdella merkittävästi. Joissakin lainoissa korko voi olla alhainen, mutta kuukausittaiset tilinhoitomaksut tai muut kulut voivat nostaa kokonaiskustannuksia huomattavasti. Toisissa lainoissa kaikki kulut sisältyvät korkoon.

Venelainan hakeminen Creditumin avulla

Kun lähetät lainahakemuksesi, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi maksutta. Jos hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan vaatimukset, saat välittömästi tiedon siitä, voimmeko löytää sinulle edullisen venelainan.

Kun saamme myönteisen vastauksen, saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia monilta eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa venelainaa. Alustavat tarjoukset ovat usein saatavilla jopa muutamassa minuutissa. Sinun tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia ja valita sinulle sopivin ja edullisin venelaina.

Netissä venelainojen kilpailuttaminen säästää aikaa ja rahaa verrattuna perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin. Lainojen kilpailuttaminen käy nopeasti ja vaivattomasti ilman monimutkaisia neuvotteluja ja usein ilman liitteitä.

Creditumin lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei tarvitse lähetellä erillisiä hakemuksia jokaiseen pankkiin, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Voit myös hyödyntää palveluamme nykyisten lainojesi kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoituksen tai lainojen yhdistämisen. Creditum ei kuitenkaan ole lainanantaja, vaan lainojen kilpailuttaja.

Miten kilpailutan venelainan?

Venerahoituksen kilpailuttaminen verkossa on erittäin yksinkertaista. Kilpailuttaminen on keskeinen vaihe lainan hakemisessa, joten sitä ei kannata ohittaa. Olipa tarpeesi sitten pikainen tai pienempi lainasumma, on hyvä käyttää hetki eri lainavaihtoehtojen vertailuun. Tässä muutama askel, jonka voit ottaa:

  1. Täytä maksuton lainahakemus verkkosivuillamme. Yhdellä hakemuksella voit saada useita tarjouksia. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja ne ovat myös nähtävissä verkkopalvelussamme.
  2. Vertaile eri lainavaihtoehtoja. Kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää sekä koron että kulut. Tämä luku antaa selkeän kuvan lainan kokonaiskustannuksista.
  3. Valitse paras lainatarjous ja hae lainaa. Rahansiirto tapahtuu yleensä yhden arkipäivän kuluessa, joskus jopa saman päivän aikana. Tämän jälkeen voit suunnata veneostoksille.

Näin yksinkertaista on lainojen vertailu Creditumin lainavertailussa. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksiin tutustuminen on täysin sitoutumatonta, joten voit tehdä sen huoletta ja selvittää, millaisella hinnalla voisit saada lainaa juuri nyt.

Miten valmistaudun venelainan hakemiseen?

Venelainan hakemiseen valmistautuminen edellyttää ennakointia ja huolellista suunnittelua. Oleellisinta on selvittää, millaisen veneen haluat hankkia ja paljonko se maksaa. Tämä auttaa sinua määrittelemään tarvitsemasi lainasumman. On tärkeää huomioida myös veneen ylläpitokustannukset, kuten vakuutukset, satamamaksut ja mahdolliset huoltokulut.

Ennen lainan hakemista on järkevää arvioida oma taloudellinen tilanteesi. Varmista, että sinulla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun ja että luottotietosi ovat kunnossa. Tämä voi vaikuttaa merkittävästi lainan myöntämiseen ja mahdolliseen korkoon.

Venelaina heti tilille

Vaikka veneenostossa harvoin tarvitseekaan kiirehtiä, on tietysti mukavaa, kun veneen rahoitus järjestyy nopeasti sopivan vaihtoehdon osuessa kohdalle. Venelainan saaminen voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään riippuen lainanantajan käytännöistä sekä hakijan taloudellisesta tilanteesta. Pankit ja rahoitusyhtiöt suorittavat perusteellisen arvioinnin hakijan luottotiedoista ja tuloista ennen lainan myöntämistä, mikä saattaa viedä jonkin verran aikaa.

Toiset lainanantajat tarjoavat kuitenkin pikalainoja, jotka voidaan myöntää jopa saman päivän aikana. Tämä voi olla hyödyllistä, mikäli tarve veneen hankkimiselle on kiireellinen. On kuitenkin tärkeää huomioida, että pikalainojen korkotasot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisempien lainojen. Tämä seikka tulisi ottaa huomioon lainaa harkitessa. Hyväksyessäsi tarjouksen välittömästi, saat rahat pikaisesti tilillesi ja voit suunnata veneostoksille vaikka samantien.

Mikä on venelaina?

Venelaina on rahoitus, jonka myöntää pankki tai rahoitusyhtiö, ja se on tarkoitettu veneen hankintaan. Lisäksi venelainaa voidaan käyttää veneen lisävarusteiden, kuten moottorin, karttaplotterin, peräkuomun tai venetrailerin, maksamiseen.

Creditumin palvelun avulla voit kilpailuttaa eri lainantarjoajia ja hakea luottopäätöksen venelainalle, vaikka et olisikaan vielä valinnut tarkkaa venettä, jonka haluat ostaa.

Lainasummat

Kun valitset sopivaa lainasummaa, hyödynnä seuraavia vinkkejä:

  1. Laske nettotulosi, eli tulot verojen jälkeen, ja vähennä niistä kiinteät kuukausittaiset menot, kuten elinkustannukset, vakuutukset ja muut pakolliset maksut.
  2. Määritä realistisesti, kuinka paljon voit kuukausittain käyttää lainan lyhentämiseen.
  3. Varmista, että lainan lyhennyksen jälkeen sinulle jää vielä riittävästi rahaa odottamattomiin menoihin.
  4. Hae vain sellaista lainasummaa ja laina-aikaa, jotka ovat kestävissä rajoissa omaan talouteesi nähden.

Laina-aika

Lainapalvelut tarjoavat erilaisia maksuaikoja, joiden vaihteluväli on laaja. Voit hakea lainalle maksimissaan 20 vuoden maksuaikaa. Valitse lainantarjoajan vaihtoehdoista sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan.

On tärkeää valita lainasumma ja maksuaika, jotka sopivat omaan talouteen. Kannattaa laskea etukäteen, että pystyt selviytymään lainan kuukausierän lisäksi veneen omistamiseen liittyvistä muista kuluista.

Älä koskaan ota liian suurta lainaa tai liian pitkää maksuaikaa. Kiinnitä erityistä huomiota myös lainan korkoihin, sillä pitkällä laina-ajalla korot voivat muodostua merkittäväksi kustannukseksi.

Korko ja todellinen vuosikorko

Kun harkitset venelainaa, korot ja maksut voivat aluksi vaikuttaa monimutkaisilta, koska jokainen pankki ja lainayhtiö voi ilmoittaa ne eri tavalla. Todellisen vuosikoron avulla lainojen vertaileminen kuitenkin helpottuu.

Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko ovat kaksi eri käsitettä. Kun valitset lainaa, on tärkeää tarkastella sekä nimelliskorkoa että vuosikorkoa, mutta vuosikorko on näistä merkityksellisempi.

Nimelliskorko on pankin tai luotonmyöntäjän määrittämä korko lainalle. Se voi olla joko kiinteä tai vaihtuva, jolloin se voi vaihdella viitekoron mukaan. Vuosikorko kuvaa puolestaan lainan todellisia kustannuksia, mukaan lukien koron lisäksi kaikki muut kulut, kuten tilinhoitomaksut, käsittelymaksut ja mahdolliset kertaluonteiset avausmaksut.

Muista ottaa huomioon myös lainan kokonaiskustannukset, jotka muodostuvat todellisen vuosikoron, lainasumman ja laina-ajan perusteella. Mitä suurempi lainasumma ja mitä pidempi laina-aika, sitä suuremmiksi lainan kokonaiskustannukset kasvavat pitkällä aikavälillä.

Huomioitavaa venelainasta

Venelainan myöntäminen ei edellytä vakuutuksen hankkimista veneelle, joten erillisiä vakuuksia ei tarvitse järjestää. Venevakuutus kuitenkin tarjoaa merkittävää turvaa tapaturmatilanteissa tai mahdollisen ilkivallan sattuessa. Sen avulla voit säästää huomattavasti kustannuksissa.

Vaikka venevakuutus ei ole pakollinen, kuten esimerkiksi autovakuutus, monet päätyvät ottamaan sen suojatakseen omaa talouttaan ja veneensä arvoa.
Vaihtoehtoja venelainalle

Venelainan rahoittamiseen on useita eri vaihtoehtoja. Voit hakea rahoitusta suoraan veneliikkeestä, valita pankin tarjoaman vakuudellisen lainan tai hakea vakuudetonta lainaa pankista tai muulta lainantarjoajalta.

Osamaksu

Veneliikkeet tarjoavat myös usein osamaksuvaihtoehtoa, jossa rahoitusyhtiön kanssa solmitaan sopimus veneen maksamisesta erissä. Vene pysyy rahoitusyhtiön omistuksessa siihen asti, kunnes kaikki erät on suoritettu.

Vaikka osamaksu voi vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, se ei välttämättä ole taloudellisesti edullisin vaihtoehto. Osamaksusta maksetaan korkoja ja muita kuluja, kuten lainoissakin, ja osamaksujen korot saattavat olla korkeat. Siksi on suositeltavaa tutkia erilaisia lainavaihtoehtoja ennen venekauppojen tekemistä.

Venelaina yhteishakijan kanssa

Toinen keino saada venelaina vieläkin edullisemmin on hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on henkilö, joka ottaa vastuun lainasta yhdessä päähakijan kanssa, ja yleensä se on puoliso.

Yhteishakijan mukanaolo voi tuoda useita etuja, kuten mahdollisuuden saada alhaisempi korko venelainalle. Lainantarjoaja saattaa antaa pienemmän koron, koska yhteishakija lisää varmuutta lainan takaisinmaksun suhteen. Tämä voi merkittävästi pienentää lainan kokonaiskustannuksia ja helpottaa veneen hankkimista taloudellisesti.

Yhteishakija lisää myös lainahakemuksen hyväksymisen todennäköisyyttä ja mahdollisuutta saada suurempi lainasumma. Siksi yhteishakijan lisääminen hakemukseen kannattaa erityisesti silloin, kun tarvitaan suurempi lainasumma.

Ennen yhteishakijan lisäämistä hakemukseen on tärkeää keskustella perusteellisesti yhteishakijan kanssa lainan takaisinmaksusta, ehdoista ja vastuista. Yhteishakijalla on samat velvoitteet lainasta kuin päähakijalla, ja maksuja voidaan periä kummaltakin samalla tavalla.

Kenelle venelaina sopii?

Venelainaa voi hakea henkilö, joka on täysi-ikäinen, omaa säännölliset tulot ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Venelainan avulla voit hankkia juuri sellaisen veneen kuin haluat. Laina mahdollistaa unelmiesi toteuttamisen vesillä ilman suurta alkupääomaa.

Vakuudettomalla lainalla voit hankkia veneen mistä tahansa, oli se sitten liikkeestä, yksityiseltä tai jopa ulkomailta. Rahat siirtyvät tilillesi, joten veneen ostoon ei ole mitään rajoituksia.

Huomioi veneen lisäkulut

Venelainan avulla voit hankkia veneen tai vesijetin sekä niiden lisävarusteet vaivattomasti ja nopeasti. Pitkiä lainaneuvotteluja ei tarvita eikä rahoja tarvitse odotella päiväkausia. Koko lainanhaku tapahtuu verkossa, ja rahat ovat käytettävissäsi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Veneen hankinnan yhteydessä tulee yleensä esiin monenlaisia lisäkustannuksia, jotka on hyvä ottaa huomioon suunnitellessaan ostoa. On järkevää ottaa lainaa niin, että sillä voidaan kattaa sekä veneen hankinta että siihen liittyvät lisäkulut.

Vakuudetonta lainaa voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, mikä tarkoittaa, että erillistä lainaa jokaiselle hankinnalle ei tarvita. Voit toteuttaa kaikki hankinnat yhdellä lainalla, mikä usein säästää rahaa, sillä yleensä yksi suurempi laina on edullisempi kuin useat pienemmät lainat.

Traileri

Veneilijän on yleensä hankittava traileri, joka mahdollistaa menopelin siirtämisen paikasta toiseen. Traileri avartaa harrastusmahdollisuuksia tarjoten pääsyn eri järvien ja merialueiden tutkimiseen ympäri maata. Lisäksi se auttaa löytämään parhaat kalastus- ja retkeilykohteet.

Lisävarusteet

Veneeseen liittyy myös usein muita erilaisia lisävarusteita, kuten pelastusliivit, ankkuri, navigointilaitteet ja kalastusvälineet. Polttoaine- ja huoltokustannukset sekä vakuutukset on myös otettava huomioon hankinnassa.

On tärkeää huomioida nämä lisäkulut lainaa hakiessa varmistaakseen, että lainasumma kattaa kaikki tarvittavat kulut. Laaditun budjetin mukaan lainaa hakiessa voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä ja taloudellisilta haasteilta veneen hankinnan yhteydessä.

Venelainan takaisinmaksu

Minkä tahansa lainan maksamatta jättäminen voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Myöhästynyt maksu saattaa johtaa ylimääräisiin myöhästymismaksuihin ja korkojen nousuun.

Jos et kykene suorittamaan lainaa takaisin, lainanantajalla on oikeus takavarikoida veneesi ja myydä se velan kattamiseksi. Tämä voi johtaa luottotietojesi huonontumiseen, mikä vaikeuttaa lainan saantia ja voi vaikuttaa negatiivisesti taloudelliseen tilanteeseesi tulevaisuudessa.
Jos sinulla on vaikeuksia venelainasi takaisinmaksussa, on tärkeää olla yhteydessä lainanantajaan mahdollisimman pian.

Credit lainaa