Moottoripyörälaina heti tilille

Creditum tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan kilpailuttaa vakuudettoman moottoripyörälainan. Lainan hakeminen kannattaa aina suunnitella huolella etukäteen, onko se tarpeen. Jos on, niin lainojen kilpailuttaminen on äärimmäisen suotavaa. Lainan ottaminen tulevaisuuden moottoripyörää varten kannattaa aina suunnitella huolella.

euroa
500 € 60 000 €
vuotta
1 vuosi 15 vuotta
Arvio laskettu 9,9 %:n nimelliskorolla.
Saat tähän sähköpostiosoitteeseen lainatarjoukset.
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai maakoodia. Esimerkki: 0401234567
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.
Syötä etunimesi.
Syötä sukunimesi.
Lukkoikoni Luotonantajat tarvitsevat tiedon luottopäätöstä varten.
Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.
i Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Moottoripyörälainan hakeminen Creditumin avulla

Jokainen voi hakea vakuudetonta moottoripyörälainaa kauttamme helposti ja nopeasti. Useat vertailupalvelumme lainanantajat myöntävät moottoripyörälainaa netistä jopa muutamassa minuutissa.

Creditumin kautta lainahakemus on täytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Täytä lainahakemus ja anna meidän Creditumilla hoitaa loput.

Voit hakea moottoripyörälainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Lainanantajat myöntävät moottoripyörälainoja aina 60 000 euroon saakka ilman takaajaa tai vakuuksia, joten voit hakea moottoripyörälainaa tarpeesi mukaan melko vaivattoman prosessin avulla. Huomioithan kuitenkin, että vakuudettomille lainoille on siitä huolimatta tiettyjä vaatimuksia.

Kuka voi hakea ja saada moottoripyörälainaa Creditumista?

Creditumin kautta voit kilpailuttaa, hakea ja saada lainaa, jos seuraavat asiat täyttyvät:

Edullisin laina moottoripyörään löytyy Creditumin kilpailuttamana

Creditum on ensisijainen yhteistyökumppanisi, sillä se valvoo tarkasti etujasi. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 25 pankin ja lainanantajan tarjouksen, vain yhdellä hakemuksella Creditumille. Creditum hoitaa loput puolestasi, ilmaiseksi.

Säät alkavat olla keväisiä ja moottoripyörien pärinä valtaa maantiet. Miksi et tekisi lainahakemusta jo tänään ja hakisi itsellesi edullista lainaa moottoripyörään ilman vakuuksia? Jätä laina-asioidesi kilpailuttaminen ammattilaisten käsiin ja voit samalla saavuttaa myös merkittäviä säästöjä laina-asioissasi.

Huomaa kuitenkin, että Creditum ei myönnä lainoja, vaan kilpailuttaa lainatarjouksesi tehokkaasti, nopeasti ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella yli 25 rahoittajalta samalla kertaa. Creditumin avulla tehty lainahakemus on helppo, nopea ja turvallinen.

Moottoripyörälainan hakeminen

Vakuudeton ajoneuvorahoitus on oiva tapa rahoittaa uusi kulkuneuvo, olitpa sitten aloitteleva motoristi tai kokenut maanteiden kunkku. Moottoripyörän uushankinta tai vaihtaminen uudempaan on aika ajoin ajankohtaista kenelle tahansa.

Moottoripyörälaina toimii samoilla periaatteilla kuin mikä tahansa laina. Lainanottaja maksaa rahoituksensa takaisin kuukausierissä lainan antajalle, sisältäen lainanhoito- ja korkokulut. Kilpailutuksen ansiosta, tulet tietämään tasan tarkkaan, mistä ja mitä kuukausittain maksat, jo ennen moottoripyörälainasi nostamista.

Creditum kilpailuttaa lainasi moottoripyörän ostoon 500 eurosta 60 000 euroon asti, jopa ilman vakuuksia.

Millaisia lyhennyseriä moottoripyörälaina sisältää?

Pääsääntöisesti eri rahoituslaitosten lyhennyserässä on sisäänrakennettuna kaikki maksun käsittelykulut, koron osuus ja myös muut kiinteät kuukausittaiset kulut, jotka maksetaan kuukausittain lainaa lyhennettäessä.

Lainan todellinen lyhentymistahti saattaa monesti yllättää, koska niin sanotut piilokulut voivat olla huomattava osa itse lainan kuolettamista eikä laina lyhenekään lainanottajan toivomalla tavalla. Vaihtoehtoisesti lainanottaja voi olla sidottu noudattamaan tiettyä tiukasti sidottua maksusuunnitelmaa.

Turvaudu Creditum lainakilpailutukseen, joka antaa selkeän kuvan lainakokonaisuudesta, lainan maksun ensimmäisestä lyhennyserästä viimeiseen maksuerään saakka.

Kilpailuta laina moottoripyörään

Ennen kuin teet hätiköityjä päätöksiä ja haet vakuudetonta moottoripyörälainaa miltä tahansa lainantarjoajalta, niin tutustu Creditumin mahdollistamaan lainakilpailutukseen. Voit valita löytämistämme vaihtoehdoista juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

On sinun etusi, että tutustut huolella erilaisiin vaihtoehtoihin, joissa saattaa lopullisissa lainakustannuksissa olla jopa tuhansien eurojen eroja. Creditum palvelu on ilmainen käyttäjälleen. Palvelu antaa sinulle loistavan mahdollisuuden tehdä oikea, juuri sinun tarpeisiisi ja elämääsi, soveltuva lainapäätös yli 25 eri rahoitusvaihtoehdosta.

Kun harkitset moottoripyörälainan hakemista eri rahoituslaitoksilta, otathan selvää tarkoin kaikista kyseisen rahoitusvaihtoehdon mahdollisista piilokuluista. Pelkkä lainan korko ei kerro koko totuutta lainakustannusten kokonaiskustannuksesta. Onkin tärkeää, että tiedät valitsemasi rahoitusvaihtoehdon kokonaiskulut jo hyvissä ajoin ennen lopullisen rahoituspäätöksesi tekemistä. Kilpailuta laina vielä tänään ja selvität näin hetkessä oman korkotasosi.

Miksi moottoripyörälaina kannattaa kilpailuttaa ja vertailla?

Creditumin sivuilla moottoripyörälainan hakeminen on helppoa. Täytä yksi lainahakemus ja kilpailuta sen avulla yli 25 pankkia ja lainanantajaa, ilman sitoutumista, täysin ilmaiseksi. Kauttamme voit vertailla moottoripyörälainoja 500 eurosta ylöspäin.

Vakuudettoman lainan vertailu kannattaa, olipa harkinnassa uuden tai käytetyn moottoripyörän hankinta. Edullisin moottoripyörälaina löytyy kilpailuttamalla lainanantajat. Ennen rahoituspäätöksen tekemistä on järkevää tarkastella erilaisia vaihtoehtoja.

On kuitenkin muutama yleinen asia, joihin tulee paneutua lainatarjouksia vertaillessaan. Kilpailuttaessasi lainaa moottoripyörän ostoon, kiinnitä tarjouksissa huomiota seuraaviin osa-alueisiin.

Lainan korko ja ehdot

Vertaile lainatarjouksien ilmoittamaa lainan korkoa. Vaikka löytäisit lainasumman, jossa tarjotaan alhaista korkoa, kannattaa huomioida onko kyseinen alennus otettu takaisin esimerkiksi luotonhoitokustannusten muodossa kuukausierissä.

Aina tulee valita laina, jossa on alhainen korko, matalat luotonhoitokulut sekä parhaat ehdot. Pienikin ero lainan koroissa voi merkittävästi vaikuttaa siihen, kuinka paljon lopulta maksaa vakuudetonta moottoripyörälainaa takaisin lainanantajalle kuukausittain.

Säästä selvää rahaa

Kilpailuttamalla moottoripyörälainaa voit säästää merkittäviä summia. Edullisin moottoripyörälaina löytyy vain vertailemalla eri lainantarjoajia, ja Creditum on oiva vaihtoehto tähän tarkoitukseen jokaiselle lainaa tarvitsevalle.

Vertaile lainatarjouksissa ainakin laina aikaa, korkoa sekä todellista vuosikorkoa ja kuukausittaista maksuerää. Koron lisäksi maksettavaksi tulee myös erilaisia laskutuslisiä ja/tai palvelumaksuja.

Paras asiakaspalvelu

Vertailemalla eri lainantarjoajia voit myös arvioida heidän tarjoamaansa palvelua, ja sitä onko kyseisellä rahoituslaitoksella esimerkiksi Suomessa oma sivuliikkeensä. Kaikilla Pohjoismaissa toimivilla rahoituslaitoksilla ei nimittäin ole.

Tämä vaikuttaa asiakaspalvelun laatuun, saatavuuteen ja ennakoi mahdollisesti ongelmia, jos tulee eteen esimerkiksi maksuvaikeuksia ja pitäisi sopia maksujen uudelleenjärjestelyistä. Hyvä asiakaspalvelu ja selkeä viestintä voivat olla tärkeitä tekijöitä valittaessa lainanantajaa. Eikä tarvitse pelätä kielimuuria talousasioiden hoitamisessa.

Luotettavuus

Kun hyödyntää Creditumin palvelua moottoripyörälainojen vertailuun, varmistaa, että valittu lainanantaja on luotettava ja vakavarainen. On tärkeää valita sellainen hyvämaineinen lainanantaja, joka on sitoutunut noudattamaan alan lakeja, sääntöjä ja ehtoja sekä yleisiä toimintatapoja.

Kun saat allekkain kaikki parhaat lainatarjoukset yleisimpine ehtoineen listaksi eteesi, voit löytää parhaan mahdollisen lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euron saakka

Kilpailuta moottoripyörälaina Creditumin kautta moottoripyörän ostoon aina 500 eurosta 60 000 euroon asti. Suurin mahdollinen lainasumma on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa helposti yhdellä hakemuksella Creditumin sivulla.

Sivustolta löytyvän laskurin avulla voit arvioida, kuinka paljon moottoripyörälainan takaisinmaksuaika on ja millaiseen kuukausierään tulisi varautua. Hae lainaa moottoripyörää varten Creditumin kautta, mikäli:

Vaikka täydentäisit kaikki tarvittavat tiedot lainhakemukseen ja täyttäisit Creditumin asettamat vaatimukset, et ole velvollinen hyväksymään ainuttakaan sinulle myönnettyä lainatarjousta, jos et halua.

Moottoripyörälaina ilman vakuuksia ja takaajia

Moottoripyörän rahoitus ei voisi olla helpompaa. Lainan myöntämistä varten sinulta ei edellytetä erillisiä vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina on laina, joka perustuu aina lainanottajan luottokelpoisuuteen ja luotettavana pidettävään maksukykyyn.

Tämä tarkoittaa sitä, että lainanantaja arvioi lainanhakijan tulot, kulut, velat, luottotiedot ja muut taloudelliset tekijät ennen minkään tasoisen lainan myöntämistä.

Moottoripyörälainan hakijat mitä ilmeisimmin valitsevat aina ensisijaisesti vakuudettoman moottoripyörälainan, sillä useimmat eivät halua antaa vakuuksia, tai heillä ole tarvittavia vakuutuksia tai takaajia lainalleen.

Vakuudettoman lainan hakeminen sopii myös nuorille aikuisille, joille ei ole vielä kertynyt paljon omaisuutta. Toki tällaisissa tilanteissa myönnettävä lainamäärä on pienempi.

Vakuudettomissa lainoissa lainan korko on pääsääntöisesti korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Jokainen moottoripyörää varten otettu laina on aina yksilöllisesti myönnetty, joten tiedot siitä minkälaiseen lainaan sinulla on mahdollisuus saat ainoastaan kilpailuttamalla moottoripyörälainan.

Moottoripyörälainan hakeminen Creditumin avulla

Pienin mahdollinen haettava vakuudeton autolaina Creditumin avulla on vain 500 euroa. Laina-ajan voit määritellä muutamasta vuodesta 10 vuoteen tai jopa 15 vuoden ajalle. Kuukausierä sekä moottoripyörälainan korko määräytyvät haettavan laina-ajan mukaan.

Laina-aika kannattaa määritellä realistisesti, sillä liian pitkä laina-aika hyvinkin pienelle summalle ei tule menemään mitä todennäköisimmin läpi hakemuksessa. Kilpailuta moottoripyörälaina, tutustu tarjouksiin ja hyväksy itsellesi parhain tarjous. Tutustu rahoitustarjouksiin rauhassa, vertaillen niitä, jotta valitset sen oikean.

Moottoripyörälaina heti tilille

Kun olet hakenut lainaa moottoripyörän hankintaan ja saanut miellyttävän rahoitustarjouksen, valitse ja hyväksy haluamasi moottoripyörän rahoitus.

Lainanantaja saattaa pyytää sinulta vielä lainan hyväksymistä varten joitakin lisädokumentteja, kuten kopion palkkalaskelmasta tai viimeisimmästä verotuspäätöksestä. Nämä kuuluvat vain yleiseen toimintatapaan toimialalla, jossa myönnetään lainaa ilman vakuutta.

Kun kaikki tarvittavat tiedot on annettu, voit saada moottoripyörälainan rahat tilillesi heti. Lainarahan siirtyminen omalle pankkitilille voi kestää 15 minuutista viikkoon, riippuen täysin lainanantajasta ja sen maksujen käsittelynopeudesta. Joissakin tapauksissa lainasumma on mahdollista saada jopa samana päivänä.

Lainasumma

Lainaa voi hakea sinulle sopivan määrän moottoripyörän hankintaan 500 euron ja 60 000 euron väliltä. Creditumin lainanantajat myöntävät lainoja kyseisten summien väliltä.

Laina-aika

Hae moottoripyörälainaa ja valitse sinulle sopiva laina-aika. Kauttamme voi hakea moottoripyörälainaa, jonka laina-aika on vuodesta (12kk) jopa 15 vuoteen.

Korko ja todellinen vuosikorko

Todelliset kulut ja vuosikorko vaihtelevat aina haettavan laina määrän, sekä laina-ajan mukaan. Korkoihin vaikuttavat myös lainan hakijan taustatiedot kuten:

Todellinen vuosikorko on prosenttiosuus lainan kokonaiskustannuksista vuotuiseksi koroksi muutettuna. Se sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten:

Todellinen vuosikorko antaa lainanhakijalle selkeän kuvan siitä, kuinka paljon laina tulee maksamaan vuositasolla.

Vaihtoehtoja moottoripyörälainalle

Olipa lainatarpeesi mikä tahansa 500 euron ja 60 000 euron välillä, voi moottoripyörän rahoitustarpeen kattaa myös muilla lainatuotteilla, oli kyse kulutuluotosta, osamaksusopimuksesta, joustoluotosta tai vaikka perinteisestä pankkilainasta. Lainasumma on suunniteltu kuitenkin kattamaan kaikki tarpeet, liittyen moottoripyörän hankintaan.

Yleensä moottoripyörän lisäksi tulee hankittua monenlaisia lisävarusteita ja tärkeimpänä tietenkin hyvä kypärä. Rahaa tarvitaan kaikkien tarpeiden kattamiseen.

Erilaiset vaihtoehdot kannattaa kuitenkin vertailla, ennen lainan ottamista. Creditumin kautta voi hakea lainaa moottoripyörää varten sitoutumatta lainan nostamiseen, täysin ilmaiseksi.

Kenelle moottoripyörälaina sopii?

Moottoripyörälaina sopii kenelle tahansa täysi-ikäiselle, jolla on vakituinen osoite Suomessa, säännölliset tulot ja omaa puhtaan maksuhistorian, ilman maksuhäiriömerkintöjä. Laina moottoripyörään sopii jokaiselle, joka täyttää vähintään edellä mainitut ehdot ja tarvitsee rahoitusta moottoripyörän hinnan kattamiseksi.

Moottoripyörälainaa kuitenkin myönnetään aina henkilökohtaisen hakemuksen ja päätöksen perusteella. Hae moottoripyörälainaa Creditum-hakemuksen kautta helposti, samalla kilpailuttaen sinulle sopivat lainat. Lainojen kilpailuttaminen on tehty tänä päivänä helpoksi, sillä voit yhdellä lomakkeen täytöllä kilpailuttaa itsellesi parhaimman moottoripyörälainan Creditumin lainan vertailupalvelussa.

Moottoripyörälainan myöntämisessä lainanantaja ottaa suuremman riskin myöntäessään lainaa ilman vakuuksia. Tällaisten moottoripyörälainojen korot ovat useammin korkeammat verrattuna lainoihin, joissa moottoripyörälainaa haetaan vakuuksien tai takaajien kanssa.

Onkin tärkeää harkita tarkkaan omia taloudellisia mahdollisuuksia maksaa melko isojakin lyhennyseriä kuukausittain, sisältäen suuret korko- ja lainanhoitokustannukset.

Mistä saa parhaiten lainaa moottoripyörään?

Kun puhutaan yleisesti lainoista, tulee kaikille ensimmäisenä mieleen oma pankki, jota käyttää päivittäisten pankkiasioidensa hoitoon. Oma pankki voi joskus olla hyvä vaihtoehto myös erilaisia kulkuneuvoja, kuten moottoripyörää, hankkiessa, mutta suosittelemme silti kilpailuttamaan lainan.

Vaikka oma pankki voi olla vuosien kokemuksella kaikki kaikessa ja hyvä luottokumppani monessa hankinnassa, voit kuitenkin yllättyä muiden pankkien tarjonnasta. Moottoripyörän ostoon voit saada lainan edullisemmin muilta rahoituslaitoksilta kuin omasta pankista. Laina moottoripyörään voi tulla jopa yllättävältä taholta.
Credit lainaa