Lainaa heti tilille
3 minuutin hakemuksella

Hae lainaa nopeasti Creditumin avulla ja säästä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lainaa
   heti tilille
   3 minuutin hakemuksella

   Nosta laina heti tilille Creditumin avulla ja säästä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

   Check iconHelppo hakemus ilman liitteitä.

   Check iconNopea laina ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  nosta laina heti.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet nopean lainan Creditumista

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kolme syytä, miksi kannattaa hakea lainaa nopeasti Creditumista

    

   1. Säästät rahaa

   Kilpailuttamalla säästää – sen tietävät kaikki. Siksi onkin hassua, että monet eivät kilpailuta lainojaan samalla tavalla kuin esimerkiksi tietokone-, auto- tai puhelinostoksiaan.

   Eri luotonantajien lainoissa on huimia eroja. Väärin valittu lainatuote voi aiheuttaa satoja, ellei tuhansia euroja turhia kuluja. Creditumin kautta voit välttyä tältä – palvelumme löytää juuri sinulle esihyväksytyn, edullisimman lainan

    

   2. Säästät aikaa

   Aika on rahaa. Lainojen vertailu omin päin on työlästä, sillä yleensä et saa tietää lainan tarkkaa korkoa ennen kuin olet täyttänyt hakemuksen lähes maaliin asti.

   Jotta saisit tarpeeksi kattavan kuvan eri luotonantajien lainatuotteista, joutuisit tekemään vähintään 10 hakemusta eri sivustoilla.

   Kun teet hakemuksen Creditumin kautta, saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

   Voit sen jälkeen tarkastella lainatarjouksia ja valita edullisimman. Palvelu on 100 % ilmainen, eikä sinun ole pakko viimeistellä yhtäkään esihyväksytyistä hakemuksista, jos et ole tyytyväinen lainatarjontaan.

    

   3. Löydät tilanteeseesi sopivimman lainan ja vältät velkakierteen

   Suomen Pankki uutisoi hiljattain vakuudettomien kulutusluottojen määrän kasvaneen dramaattisesti vuosien 2014-2017 aikana.

   Monet suomalaiset paikkaavat hetkellisiä rahareikiä kulutusluotoilla ja pikavipeillä. Tässä ei sinänsä ole mitään väärää, jos lainan kulut ovat maltilliset ja sen pystyy maksamaan ajoissa takaisin.

   Kuitenkin valitettavan usein erityisesti netin kautta haetut pikaluotot aiheuttavat hankaluuksia. Nämä hankaluudet johtuvat yleensä liian suurista kuukausieristä. Pahimmassa tapauksessa suuret lyhennyserät ajavat asiakkaan hakemaan lisää lainaa. Jokainen tietää, mitä tästä seuraa; kierre on valmis.

   Me Creditumilla pyrimme auttamaan laina-asiakkaita valitsemaan heille sopivimman lainan. Voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä kuukausierän. Palvelumme avulla näet selkeästi eri lainatuotteiden kulut ja takaisinmaksuerät, minkä myötä lyhennyserien koot ja ajankohdat eivät tule yllätyksenä. Kun lainan lyhennykset ovat selkeästi tiedossa, pystyt budjetoimaan elämääsi tarkemmin etkä joudu pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen johtavaan velkakurimukseen.

    

   Aloita lainojen vertailu täyttämällä hakemus tämän sivun yläreunassa.

   Yksi hakemus, jopa 20+ lainatarjousta

   Älä haaskaa aikaasi vastailemalla samoihin kysymyksiin kaikkien luotonantajien hakemuslomakkeissa. Täytä lainahakemus Creditumilla, niin lainasi esikäsittelee yli 20 rahoituslaitosta ja pankkia!

   Lainaa heti tilille – pienellä vaivalla isot säästöt

   Joskus voi tulla eteen tilanne, kun lainaa tarvitsee välittömästi. Tarve lainalle voi olla pieni tai suuri. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, sillä Creditum.fi-palvelu kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset, joiden kautta saa monen kokoisia lainoja. Creditum.fi-palvelun käyttäminen on kaikkiaan todella helppoa ja nopeaa ja parhaimmillaan lainan voi saada omalle tilille jopa samana päivänä.

   Kun siis etsinnässä on edullinen laina nopeasti, voi Creditum.fi auttaa. Se kilpailuttaa lainat yli 25 pankilla ja rahoituslaitoksella. Parhaimmillaan vakuudettoman lainan voi saada vain 4 % korolla. Koska lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido hakijaa mihinkään, kannattaa omat mahdollisuudet saada laina tarkastaa.

   Kuinka voi hakea lainaa nyt?

   Lainaa voi hakea siten, että täyttää lainahakemuksen Creditum.fi-palvelussa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemuksessa kysytään hakijan perustiedot. Sen lisäksi hakemukseen selvennetään omia tuloja ja menoja sekä mahdollisesti muita jo olemassa olevia lainoja. Mitään ei saa jättää kertomatta, sillä väärä hakemus johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen. Lainahakemukseen tulee ilmoittaa, kuinka suurta lainaa ollaan hakemassa ja millä maksuajalla. Monet pankit ja rahoituslaitokset antavat mahdollisuuden maksaa ylimäääräisiä lyhennyksiä ilman erillisiä kuluja.

   Hakemus lähetetään yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Ne antavat lainatarjouksensa nopealla aikataululla, joten Creditum.fi-palvelun kautta voi hakea lainaa äkillisiinkin kuluihin. Äkillisiä kuluja voivat olla vaikkapa elämiseen käytettävät tai laskujen maksamiseen käytettävät rahat. Nopealla lainalla voi hankkia myös yllättäen rikkoutuneen kodinkoneen tilalle uuden. Tärkeää on kuitenkin huomioida, että lainan pystyy maksamaan takaisin. Liian suurta lainaa ei siis kannata edes hakea.

   Lainahakemus viimeistellään tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksilla. On tärkeää, että hakijalla on omissa nimissään oleva pankkitili, johon on liitetty verkkopankkitunnukset. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija voi jäädä odottelemaan lainatarjouksia. Parhaimmassa tapauksessa kaikki pankit ja rahoituslaitokset antavat lainatarjouksen. Näin valinnanvaraa on enemmän ja lainan voi saada hyvin edullisesti.

   Rahaa nopeasti Creditum-palvelun avulla

   Creditum.fi ei itsessään määritä ehtoja sille, kuka lainaa voi saada. Sen tekevät pankit ja rahoituslaitokset. Joitakin yhteisiä tekijöitä kaikkien näiden välillä kuitenkin on. Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt. Jotkut rahoituslaitokset ja pankit voivat vaatia jopa 26 vuoden ikää. Sen lisäksi hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä omissa nimissään oleva puhelinliittymä.

   Lainan määrästä riippuen hakijalta voidaan vaatia tiettyä tulotasoa. Säännölliset palkkatulot ovat usein edellytys jopa pienempien lainojen kohdalla. Joissakin tapauksissa lainaa voidaan kuitenkin myöntää myös osa-aikatöissä oleville tai opiskelijoille. Näissäkin tapauksissa tuloja tulee kuitenkin olla edes jonkun verran. Kuitenkin tulojakin tärkeämpää on, että hakijalla ei ole luottotietomerkintöjä. Jos hakijan luottotiedoista löytyy merkintöjä, ei lainaa voida koskaan myöntää. Tämä on hyvä myös hakijan kannalta, sillä luottotietomerkinnät kertovat, että talouden hallinnassa on puutteita.

   Joskus hakemuksen tueksi voi joutua lähettämään liitteitä. Nämä voivat olla esimerkiksi palkkakuitteja tai verotuspäätöksiä. Yleensä liitteitä joutuu lähettämään ainoastaan suurempien lainasummien kohdalla.

   Creditum.fi lyhyesti

   Creditum.fi on hyvä vaihtoehto silloin, kun lainantarve yllättää äkillisesti. Lainatarjouksia saa nopealla aikataululla ja lainarahat maksetaan parhaimmassa tapauksessa tilille jopa saman päivän aikana. Lyhyesti tiivistettynä Creditum.fi toimii näin:

   – Lähetä ilmainen lainahakemus ja saat lainatarjouksia heti
   – Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja säästä parhaimmillaan jopa tuhansia euroja
   – Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään
   – Tarjous yli 25 pankilta ja rahoituslaitokselta vain yhdellä hakemuksella
   – Ilman piilokuluja
   – Lähetä hakemus ja valitse edullisin laina vertailusta

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

    

   SSL-suojattu palvelu