Hae luottoa vaivattomasti

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hae luottoa vaivattomasti

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet luottoa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Luottoa – näin haet sen nopeasti

   Nykyään pankkiasiat on helppo hoitaa netissä. Luottoa saadakseen ei enää tarvitse lähteä pankkiin asioimaan, vaan luottohakemuksen voi tehdä missä ja milloin vain. Äkillisen rahantarpeen yllättäessä voi hakemuksen täyttää hetkessä ja rahat voivat kilahtaa tilille jopa muutamassa minuutissa. Netistä voi hakea rahoitusta niin pienille kuin suurillekin summille. Erilaisten luottojen yleistyessä myös niitä myöntävien rahoituslaitosten määrä on kasvanut. Perinteisten pankkien lisäksi on syntynyt monia firmoja jotka tarjoavat luottoja. Netin kautta kaikkien näiden luotonantajien tarjousten kilpailuttaminen onkin varsin helppoa. Monet sivustot tarjoavat useita luottotarjouksia eri rahoituslaitoksilta vain yhdellä hakemuksella.

   Luottoa yhdellä hakemuksella

   Luottomarkkinoiden hurjasti lisääntyneestä tarjonnasta johtuen on tärkeää kilpailuttaa eri luotonantajat. Luottoa saa monesta paikasta, mutta kustannuksissa ja ehdoissa on suuria eroja. Netistä löytyy monia sivustoja, jotka tarjoavat luottohakemusten kilpailutusta. Luotonhakijan ei enää tarvitse lähettää hakemusta useaan eri pankkiin, vaan yhdellä hakemuksella voi saada monta tarjousta. Hakemuksen täyttäminen on helppoa. Syötä vain haluamasi luottosumma ja takaisinmaksuaika sekä muut tarvittavat tiedot. Saat lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa ja kun olet löytänyt sinulle sopivan tarjouksen, sinun täytyy vain viimeistellä hakemus.

   Monta erilaista luottoa

   Netissä on tarjolla monta erilaista luottoa. Suurin osa luotoista on korollisia, mutta esimerkiksi jotkin osamaksukaupat tarjoavat korotonta maksuaikaa. Jotkin luotot ovat täsmäluottoja jotka myönnetään jotain tiettyä käyttötarkoitusta varten. Toiset luotot ovat kulutusluottoja joiden käyttökohdetta ei ole erikseen määritelty. Luottokortit ovat maksukortteja joilla voi tehdä ostoksia ja maksaa ne myöhemmin. Pikaluotot ovat yleensä suhteellisen pieniä luottoja. Niiden kustannukset ovat yleensä korkeat ja ne maksetaankin usein melko nopeasti pois. Joitakin erilaisia luottotyyppejä ovat:

   Millaista luottoa sinä tarvitset?

   Elämässä tulee aina välillä eteen odottamattomia tilanteita. Rahan tarve voi iskeä aivan yllättäen vaikka pesukoneen mennessä rikki. Joskus voi olla tarve pikaisesti ihan pienelle summalle yllättävän laskun kolahtaessa postiluukusta, joskus taas voi ollakin aika remontoida koko keittiö. Aina kaikkeen yllättävään ei voi mitenkään varautua ja isommat hankinnat on helpompi maksaa osissa. Mikä ikinä rahan tarve onkaan, erilaisten luottojen laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva ratkaisu juuri sinulle. Luoton hakeminen voi olla paras ratkaisu esimerkiksi näissä tilanteissa:

   Luottoa nettihakemuksella nopeasti ja turvallisesti

   Kun hakee luottoa nettihakemuksella käy koko prosessi helposti ja nopeasti missä vain ja milloin vain. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja alustavan lainapäätöksen voi saada jopa muutamassa minuutissa. Useimmat luottoihin keskittyneet sivustot ottavat asiakkaiden turvallisuuden ja yksityisyyden vakavasti. Monet sivustot käyttävät palveluissaan pankkitason SSL-suojausta. Tämän huipputason suojauksen ansiosta jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset tiedot ovat turvassa, eikä pelkoa tietojen joutumisesta vääriin käsiin ole. SSL-suojausta käyttävän verkkopalvelun tunnistaa helposti osoitepalkin https-alusta sekä vihreästä lukon kuvasta.

   Luottoa sopivissa määrin

   Luottoa haettaessa on hyvä miettiä tarkkaan kuinka paljon rahaa tarvitsee. Heti ensimmäisellä kerralla ei kannata hakea liian suurta summaa. Monet rahoituslaitokset mielellään myöntävät ensin pienemmän summan luottoa. Myöhemmin, kun luotonantaja on nähnyt asiakkaan hoitavan takaisinmaksuvelvollisuutensa moitteettomasti, voi luotonantaja tarjota lisää luottoa. Luottoa kannattaa hakea vain sen verran, että rahaa jää riittävästi myös muuhun elämiseen. Velan määrän ja kuukausierän ei ole hyvä olla niin suuri, että se tekee tiukkaa ja rajoittaa muuta elämää.

   Yleiset vaatimukset luoton hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Miten luottoa haetaan?
   Kun olet etsimässä sinulle parasta luottoa netistä, on ehkä parasta kääntyä jonkin luottojen kilpailuttamiseen perehtyneen sivuston puoleen. Näitä sivustoja löytää helposti hakukoneiden avulla. Täytä sivustolta löytyvä lainahakemus huolellisesti. Tämä on yleensä täysin ilmaista eikä sido hakijaa mitenkään. Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti, ja saat saman tien alustavasti hyväksyttyjä luottotarjouksia eri rahoituslaitoksilta. Tässä vaiheessa kannattaa rauhassa tutustua tarjouksiin ja niiden ehtoihin. Kiinnitä erityisesti huomiota luoton kustannuksiin ettei myöhemmin tule ikäviä yllätyksiä. Kun olet valinnut itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen, voit viimeistellä hakemuksesi. Tässä vaiheessa luotonantaja tarkistaa hakijan luottotiedot. Jos kaikki on kunnossa, rahat kilahtavat tilille pikapuoliin.
   Kuinka nopeasti luottoa saa netistä?
   Luottohakemuksen tekeminen netissä käy hetkessä. Monet luottoja myöntävät rahoituslaitokset mainostavat kuinka nopeasti rahat on mahdollista saada tilille. Useat toimijat käsittelevät luottohakemukset automatisoidusti. Tästä syystä lainapäätöksen saaminen on mahdollista jopa muutamassa minuutissa. Ennen kuin luotto voidaan myöntää, hakijan luottotiedot tarkistetaan. Tarkistus käy käden käänteessä, joten rahat voi saada tilille todella nopeasti. Joskus tämä tapahtuu minuuteissa tai saman päivän aikana. Etenkin kun kyseessä on suuremmat summat, voi luoton myöntämiseen mennä hieman pidempi aika. Joskus luoton myöntäjänä toimiva rahoituslaitos voi pyytää liitteitä jotka pitää toimittaa ennen luoton myöntämistä. Nykyään kuitenkin melkein kaiken voi hoitaa sähköisesti, joten kaikki toimii ripeästi.
   Luotto vai luottokortti?
   Luottokortti on maksukortti jolla voi tehdä ostoksia luotolla. Luottokortilla ostettaessa ostosten maksuun saa usein kuukauden verran korotonta maksuaikaa. Kortin myöntänyt taho lähettää yleensä laskun kortilla tehdyistä ostoksista kerran kuussa. Asiakkaalla on yleensä mahdollisuus valita haluaako hän maksaa koko summan pois kerralla, vai pienemmissä osissa pitemmän ajan kuluessa. Sitä mukaan, kun kortilla olevaa velkaa on maksettu pois, palaa se takaisin käytettäväksi luottorajaan saakka. Rahoituslaitosten myöntämät luotot toimivat hieman eri tavalla. Ne maksetaan hakijan pankkitilille kertasummana tai vaihtoehtoisesti asiakas voi nostaa hänelle myönnettyä luottoa osissa. Luotto on usein kertaluonteinen ja sille on sovittu tarkka maksuaikataulu.
   Mitkä ovat luoton kustannukset?
   Luottoon sisältyy melkein aina erilaisia maksuja. Kun luotto on myönnetty, siitä voidaan veloittaa avausmaksuja tai perustamismaksuja. Luottotiliin voi liittyä perustamismaksuja sekä tilinhoito- ja käsittelymaksuja. Lisäksi voi olla esimerkiksi laskutuslisiä tai osamaksulisiä. Luotoista maksetaan yleensä myös korkoja. Korkoprosenteissa on eri pankkien välillä suuriakin eroja. Kun halutaan vertailla eri luottoja, kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Se tarkoittaa korkoprosenttia jossa on varsinaisen tilille kertyvän koron lisäksi otettu huomioon kaikki muutkin luottoon liittyvät maksut. Luotonottajan on tärkeä tutustua huolella kaikkiin maksuihin ennen luoton ottamista. Kannattaa myös muistaa, että mitä pitempi luottoaika on, sitä kalliimmaksi luotto tulee.
   Kuka voi saaada luottoa?
   Luoton saamisen edellytyksenä on aina vähintään 18 vuoden ikä. Jotkut luotonantajat voivat vaatia myös yli 20 vuoden ikää. Luotonhakijalla pitää aina olla puhtaat luottotiedot. Hakijan, jolla on maksuhäiriömerkintä, on lähes mahdotonta saada luottoa. Luotonhakijalla pitää myös olla riittävät tulot luoton hoitamiseen. Pienet tai epäsäännölliset tulot voivat hankaloittaa luoton saamista, erityisesti isompia summia haettaessa. Jos hakijalla on jo velkoja entuudestaan, voi se olla este uuden luoton myöntämiselle. Luotonhakijalla täytyy myös olla vakituinen osoite Suomessa. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite vaaditaan, jotta luotonantaja voi olla suoraan yhteydessä hakijaan. Verkkopankkitunnukset tarvitaan tunnistautumista varten ja mahdollista sähköistä allekirjoitusta varten.
   Mikä voi olla esteenä myönteiselle luottopäätökselle?
   Luottohakemus voidaan hylätä eri syistä. Jos hakijan tulot ovat liian pienet tai menot ovat suuret suhteessa tuloihin, voidaan hakemus hylätä. Luotonantajan kannalta on tärkeää, että asiakas todennäköisesti pystyy maksamaan luoton takaisin sovitun maksuohjelman mukaisesti sovitussa ajassa. Joskus rahoituslaitokset edellyttävät hakijalta vakituista työpaikkaa. Myös pitkät työttömyysjaksot voivat olla esteenä luoton myöntämiselle. Luotonantajat eivät myöskään katso hyvällä, jos hakijalla on historiaa myöhässä maksetuista laskuista. Maksuhäiriömerkintä luoton hakijalla tarkoittaa, että luottoa on oikeastaan mahdotonta saada yhtään mistään. Jos sinulla on jo entuudestaan paljon velkoja, voi uuden luoton saaminen olla vaikeaa. Tämä etenkin jos haettava summa on suuri.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat