Nosta koroton laina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Nosta koroton laina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet koronta lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Koroton laina

   Löydä itsellesi edullisin koroton laina Creditumin avulla. Vakuudeton laina on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat nostaa lainan ilman vakuuksia heti tilillesi. Creditum tarjoaa lainan kilpailuttamisen yli 20 pankilla sekä rahoituslaitoksella. Yksi hakemus riittää, jonka jälkeen yhteistyökumppanit esikäsittelee hakemuksesi ja voit saada esihyväksytyn lainatarjouksen. Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit siis surutta lähettää hakemuksen, jos haluat vain tarkastaa millaisia lainatarjouksia sinulla olisi mahdollisuus saada. Creditum on kotimainen palvelu, jonka käyttö on täysin ilmaista. Palvelun avulla voit säästää tuntuvasti rahaa!

   Koroton laina edullisesti

   Creditumin lainan kilpailutuspalvelut löytävät kuluttajalle yksilöllisesti sopivat ja edullisimmat lainatuotteet. Kilpailuttamalla koroton laina, säästät selvästi rahaa. Kilpailuttamalla lainasi saat juuri sinulle räätälöidyt lainatarjoukset. Omin päin löydetyt lainat saattavat olla paljon kalliimpia kuin Creditumin juuri sinulle tehdyt lainatarjoukset. Säästät aikaa, sillä sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Yhden ilmaisen hakemuksen avulla voit tavoittaa monia rahoituslaitoksia, joilla on tarjolla juuri sinulle sopivat lainatarjoukset.

   Koroton laina – näin hankit sen

   Kun haluat hakea vakuudetonta lainaa, täytät ilmaisen hakemuksen, jonka tekeminen vie noin kolme minuuttia. Hakemuksessa kysytään perustietoja sekä tulotasoa. Hakemus välitetään esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat itsellesi sähköpostiin esihyväksyttyjä lainatarjouksia. Sen jälkeen, kun olet selannut lainatarjoukset läpi ja löytänyt itsellesi sopivan lainan, viimeistelet hakemuksesi. Jos et ole mihinkään lainatarjoukseen tyytyväinen, voit jättää hakemuksen viimeistelemättä. Koroton laina edellyttää muutamaa perusvaatimusta, jotka jokaisen hakijan tulee täyttää:

   Koroton laina – hyödyt ja haitat

   Vakuudeton laina tarjoaa sinulle helpon tavan saada rahaa nopeasti käyttöösi. Nimensä mukaisesti et tarvitse lainaa hakiessasi mitään vakuuksia. Koroton laina on yleensä tarkoitettu uusille asiakkaille, eikä rahoituspalvelut myönnä asiakkaille kuin yhden korottoman lainan. Korotonta lainaa on todella helppo hakea ja se on edullisin laina. Koska korottomat lainat ovat niitä halvimpia, voi niistä myös helpoiten aiheutua ongelmia. Korottoman lainan hankkimisessa on siis hyviä sekä huonoja puolia. Tässä lista, josta selviää niin hyviä kuin huonojakin puolia:

   Koroton laina ja vertaislaina

   Vertaislaina on lainamuoto, jossa yksityishenkilöt lainaavat rahaa toisille yksityishenkilöille. Kuluttajalle vertaislaina toimii samalla tavalla kuin koroton laina – lainanottajan pitää täyttää samanlaiset perusvaatiumkset kuin korotonta lainaa hakiessa. Myös lainasummat liikkuvat samoissa luokissa. Vertaislainaa on mahdollista saada hyvinkin edullisilla koroilla, kuten korotonta lainaa. Vertaislainojen avulla on markkinoille tullut enemmän kilpailua. Kun lainan antamisesta ei päätä vain pankit ja rahoituslaitokset, on niiden monopoli vähentynyt. Yleisesti ottaen vertaislainojen korkotaso on hyvin kilpailukykyinen muihin lainoihin verrattuna.

   Koroton laina voi olla myös kallista

   Vaikka koroton laina saattaa kuulostaa todella hyvältä, on hyvä muistaa riskit, joita liittyy mihin tahansa lainatyyppeihin. Koska ilmaisten lainojen myöntäminen ei tuota mitään tuottoa lainanantajalle, tarkoittaa se sitä, että jos et maksa lainaa takaisin, tulee sinulle kuluja ja korkoja sen edestä. Muista harkita tarkkaan myös edullisen lainan hakemista, sillä siihenkin voi liittyä riskejä, vaikka se ei sinulle maksakaan ylimääräisiä korkoja. Jos tiedät, että sinulla on maksukykyä maksaa laina takaisin, ei korottoman lainan hakemisessa ole mitään väärää.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mikä on koroton laina?
   Koroton laina on täysin tavallinen lainatyyppi, jossa on tietty aika korotonta maksuaikaa. Lainanhakija ei siis maksa korkoa, vaan maksaa saman summan takaisin, jonka on lainannut. Monesti erehdytään, ja sekoitetaan kuluton laina vakuudettomaan. Näitä kahta lainaa ei pidä sekoittaa toisiinsa, sillä koroton laina voi pitää sisällään esim. laskutuslisän tai avausmaksun. Kuluton laina tarkoittaa täysin "ilmaista" lainaa, jossa takaisin maksetaan sama summa, joka on myönnetty. Eli nimensä mukaisesti koroton laina tarkoittaa sitä, että et maksa ylimääräisiä korkoja takaisinmaksussa. Koroton laina on yleensä pieni laina, jossa on lyhyt maksuaika. Korottoman lainan avulla on helppo tutustua eri yhtiöiden tarjoamiin lainapalveluihin.
   Mikä on koroton ensilaina?
   Koroton laina on täysin tavallinen lainatyyppi, jossa on tietty aika ilmaista maksuaikaa. Yleensä lainapalvelut myöntää vakuudettoman lainan uudelle asiakkaalle. Tässä tapauksessa, kun haet ensimmäistä kertaa lainaa uudesta palvelusta, kyse on korottomasta ensilainasta. Lainanhakija ei maksa korkoa, vaan maksaa saman summan takaisin, joka hänelle on myönnetty. Korotonta ja kulutonta lainaa ei pidä sekoittaa toisiinsa, sillä koroton laina voi pitää sisällään esim. laskutuslisän tai avausmaksun. Kuluton laina tarkoittaa täysin kulutonta lainaa, jossa takaisin maksetaan sama summa, jonka on lainannutkin. Eli nimensä mukaisesti koroton laina tarkoittaa sitä, että et maksa korkoja takaisinmaksussa. Vakuudeton laina on yleensä pieni summa, jossa on lyhyt maksuaika.
   Minkä verran lainaa voi saada ilman korkoa?
   Jokaisella rahoituslaitoksella ja pankilla on omat rajoitukset korottomille lainoille. Joku voi myöntää muutaman satasen lainan, kun taas toisaalta voi saada tuhansien eurojen lainan. Kilpailuttamalla lainasi Creditumilla, voit nostaa vakuudetonta lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saat automaattisesti hakemasi lainan summan. Lainan saamisen todennäköisyys riippuu paljon myös haettavasta lainasummasta. Pienempi laina on tottakai helpompi saada kuin todella iso summa. Yleensä koroton laina onkin tarkoitettu pienemmille summille. On myös hyvä huomioida, että korottoman lainan maksimimäärä on yleensä vähemmän kuin korollisen lainan, sillä koroton laina ei tuota tuloja lainan tarjonneelle yhtiölle.
   Kuka voi saada korotonta lainaa?
   Yleensä koroton laina myönnetään rahoituslaitoksen ja pankkien uusille asiakkaille. Lainan hakijan pitää täyttää tietyt lainapalveluiden asettamat ehdot. Hakijan tulee olla vähintään 18, tai usein 20 vuotias suurempien lainasummien kohdalla. Hakijalla täytyy olla lisäksi puhtaat luottotiedot sekä jonkinlaiset vakituiset tulot. Myös työttömällä on mahdollisuus saada korotonta lainaa, jos saa säännöllisesti tuloja esimerkiksi työttömyyskorvauksen muodossa ja on aktiivinen työnhakija. Kun kaikki vaatimukset täyttyy, voit saada lainan tilillesi jo samana päivänä! Vaikka koroton laina on "ilmainen laina" ilman korkoja, liittyy siihenkin omat riskinsä. Yleensä korottomat lainat tuottavat herkemmin maksuvaikeuksia. Korotonta lainaa hakiessasi olethan täysin varma maksukyvystäsi.
   Miksi korottomia lainoja on olemassa?
   Onko koroton laina liian hyvää ollakseen totta? Kyllä ja ei. Yleensä korottomat lainat toimivat ns. epäsuorana mainontana. Koska koroton laina on yleensä tarkoitettu uusille asiakkaille, se toimii omalla tavallaan maistiaisena tulevaisuutta varten: saat lainaa korottomasti siinä toivossa, että myöhemmin olisit valmis maksamaan korkojen kera saamastasi lainasta. Jos olet ensimmäisen lainan jälkeen sitä mieltä, että et tarvitse enää lainaa, on koroton laina riskitön. Koroton laina on kuitenkin hyvä vaihtoehto sinulle, joka tarvitset nopeasti pienemmän summan rahaa sekä lainapäätöksen nopeasti. Näin pääset myös tutustumaan lainantarjoajaan, ja miettimään haluatko käyttää heidän palveluja tulevaisuudessa.
   Maksaako palvelun käyttö?
   Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja tulee aina olemaan. Kun lähetät hakemuksen, se ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis surutta lähettää hakemuksen ja vain katsoa, minkälaisia lainatarjouksia olisi saatavilla juuri sinulle. Lainatarjouksia ei siis ole pakko hyväksyä. Creditum on suomalainen palvelu, jota kymmenettuhannet kuluttajat ovat käyttäneet. Yhteistyökumppanit ovat vakavaraisia sekä tunnettuja lainantarjoajia. Lisäksi yhteistyökumppaneilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Creditum ei itse toimi lainanvälittäjänä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita yhteistyökumppaneidensa luvalla. Eli kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää jokin yhteistyökumppani. Creditum tarjoaa juuri sinulle nopeimman ja halvimman lainatarjouksen vain yhden hakemuksen perusteella!

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat