Lähetä lainahakemus vaivattomasti ja hae luottoa

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä lainahakemus vaivattomasti ja hae luottoa

   Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconIlman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta. 

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Näin saat luottoa ilman vakuuksia Creditumin kautta

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Luotto – mitä eri luottotyyppejä on olemassa

   Miten valita sopiva luotto ja erityisesti tilanteeseen sopiva luottotyyppi, kun tarvitsee sellaista? Luottoja on markkinoilla monia erityyppisiä, ja valinta eri luottotyyppien välillä voi tuntua joskus haasteelliselta. Varsinkin jos vaihtoehtoja on kovinkin monia, eikä ole paljon kokemusta luotoista, valinta voi vaikeutua entisestään.

   Jotta ei tulisi tarpeettomia yllätyksiä, kannattaakin tutustua huolella näiden eri luottotyyppien perusperiaatteisiin ennen kuin tekee lopullisen päätöksen luoton hankinnasta ja sen tyypistä. Nämä yllätykset olisivat kuitenkin mahdollisesti olleet vältettävissä hieman tarkemmalla tutustumisella luottotyyppien perusteisiin.

   Luotto ja sen ottaminen

   Nykypäivänä luoton ottaminen kuuluu meidän kaikkien elämään jossain vaiheessa, ennemmin tai myöhemmin. Sen avulla on mahdollista selvitä yllättävistä kuluista, tai tehdä tarvittaessa suurempia investointeja, jotka pelkästään säästämällä jäisivät myöhempään vaiheeseen, tai ehkä jopa kokonaan tekemättä.

   Kuitenkin edullisin mahdollinen laina tai luotto ei ole yleensä yhden pankkivierailun seurausta, vaan se on järjestelmällisen vertailuprosessin tulos. Tällainen vertailu onnistuu nykyään helpoiten verkossa, ja löydät tähän apua meiltä Creditumilta.

   Mitä tarkoittaa luotto?

   Kun tarvitaan luotto heti tilille, kannattaa käyttää Creditumin lainojen ja luottojen vertailupalvelua, sillä sen avulla voi saada useita lainatarjouksia muun muassa vakuudettomista lainoista, jotka ovat nopeita hakea pikaiseen lainantarpeeseen.

   Lainan voi saada hyvinkin nopeasti tilille, vain vertailemalla ja hakemalla sitä. Tällainen yhtäkkinen lainan tarve saattaa tulla, vaikkapa yllättävän kuluerän osuessa kohdalle. Esimerkkinä yllättävistä kuluista on vaikka yhtäkkisen sairastumisen aiheuttamat ylimääräiset kustannukset tai jokin pikainen hankinta, jota ei ole tullut harkittua ja suunniteltua vielä kovin pitkään.

   Lainavertailusta taloudellista hyötyä hankintoihin

   Monilla liikkeillä saattaa olla omia luottotarjouksia, joita he markkinoivat asiakkaalle. Aina ei kuitenkaan ole takeita, että esimerkiksi autokaupan tarjoama luottosopimus olisi edullisempi, kuin esimerkiksi pankista haettava laina, tai jonkin muun luottoyhtiön tarjoama luotto. Lisäksi on huomioitava, että joihinkin luottoihin ja lainoihin vaaditaan takaus, varsinkin jos ne ovat arvoltaan suurempia. Eri lainatyypeillä on eroavia kustannusrakenteita sekä erilaisia järjestelyjä, ja siksi niitä kannattaa vertailla huolella ennen kun tekee päätöksen jonkin lainan tai luoton ottamisesta. Seuraavassa kerromme muutamista erilaisista lainatyypeistä.

   Asuntolainat ja muut vastaavat lainat

   Lähes poikkeuksetta asuntolainaa hakiessa tarvitsee takaajan tai vaihtoehtoisesti riittävästi kiinteää omaisuutta, joka toimii takauksena. Se on yksi tälle lainatyypille ominainen piirre. Perinteisesti juuri nämä lainat hankittiin ennen pääasiallisesti suoraan pankista, tai muutamassa pankissa käymällä.

   Nykyään vertailu on kuitenkin tehty helpommaksi ja lainaa harkitseva voi saada huomattavaa apua päätöksensä tueksi Creditumin vertailusta, joka löytää parhaat lainat useiden pankkien ja muiden luottolaitosten joukosta. Enää ei ole tarpeen kiertää pankkeja tai pyytää verkkopankkien kautta useita eri tarjouksia, mikä saattaa olla joskus hyvinkin työlästä.

   Kulutusluotot arkeen ja ylellisyyteen

   Kulutusluotto on sopiva ratkaisu esimerkiksi auton hankintaan, lomamatkan maksamiseen, tai vaikka hieman arvokkaamman elektroniikan ostamiseen. Kulutusluotolla ostetaankin usein melko arvokkaitakin hankintoja, ja siksi niitä on sekä vakuudellisia että vakuudettomia.

   Vakuudelliset kulutusluotot tulevat kyseeseen etenkin silloin, kun luoton määrä on kovin korkea. Pienempiä kulutusluottoja voi saada usein vakuudettomina. Kaikki nämä kulutusluotot maksetaan yleensä takaisin tasaerinä, jotka sisältävät sekä lyhennyksen, että koron. Luoton takaisinmaksuaikaan pystyy usein vaikuttamaan, mutta pidempi maksuaika tuottaa lähes aina enemmän korkoja ja lainanhoitokustannuksia.

   Joustoluotto – joustaviin tarpeisiin

   Joustoluotto on kulutusluoton jonkin verran joustavampi muoto. Se toimii muuten kuten kulutusluotto, mutta sitä voi nostaa useammassa erässä, useampaan maksuun. Jos saa päätöksen vaikka 5000€ joustoluotosta, voi ensiksi nostaa vaikka 3000€ ja jonkin ajan kuluttua vielä 2000€ lisää.

   Takaisinmaksu ja takuut ovat periaatteessa samantapaiset kuin kulutusluotolla. Joustoluotto on asianmukainen vaihtoehto, jos tarvitsee lyhyehköllä aikavälillä luottoa useampaan eri maksutapahtumaan. Siis esimerkiksi jos tarvitsee luottoa pelkkään yhden auton hankintaan, se onnistuu myös kulutusluottona, eikä tällöin joustoluotto tuota välttämättä paljon lisäarvoa.

   lainat

   Luoton hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea luottoa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Yhdistelylaina Creditumilta

   Creditumin kautta kilpailuttaessa lainanhakija saa yleensä huomattavasti edullisempia lainatarjouksia, kuin mitä hakijan itsenäisesti tekemän kilpailuttamisen tuloksena voisi saada.

   Palvelumme kautta hakija saa lainatarjouksia yli 20 Suomessa toimivalta rahoituslaitokselta ja pankilta.

   Kaikki Creditumin yhteistyökumppanit ovat Suomen luotonantorekisteriin rekisteröityneitä, korkokattolakia noudattavia rahoituslaitoksia ja pankkeja.

   Creditumilla voit hakea yhdistelylainaa halutessasi 60 000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Kaikki luotonantajat ja pankit eivät kuitenkaan myönnä yhdistelylainaa näin pitkällä maksuajalla.

   Lainan hakuvaiheessa tämä tarkoittaa sitä, että hakija saa myös sellaisia lainaehdotuksia, joissa on luotonantajalle sopiva maksuaika – vaikka se ei täsmäisikään hakijan toiveeseen laina-ajan pituudesta.

   Usein kysyttyä

   Mikä on kulutusluoton ja joustoluoton tärkein ero?
   Tiivistettynä tärkein ero kulutusluoton ja joustoluoton välillä on luoton nostamisessa, toisaalta eroa on myös luoton kestossa. Joustoluoton kohdalla voi nostaa luottoa useammassa erässä luoton kattosummaan saakka, kun taas perinteisessä kulutusluotossa saa luottosumman kerralla käyttöönsä. Kun lyhentää joustoluottoa, saa sitä vastaavasti nostaa uudelleen tarpeen mukaan luottorajaan saakka. Perinteinen kulutusluotto maksetaan yksinkertaisesti useimmiten tasaerissä pois, eikä se suoraan oikeuta nostamaan lisää luottoa. Jos yhden perinteisen luoton jälkeen tarvitsee lisäluottoa, on hakuprosessi tehtävä uudelleen, riippumatta siitä, onko se jo maksettu tai ei.
   Mikä on vakuudellinen luotto ja milloin se tulee kyseeseen?
   Vakuudellinen luotto on vakuudettoman luoton vastakohta. Luotonantaja vaatii useimmiten vakuuksia, jos lainasumma on korkea, tai on esimerkiksi useampia yhtäaikaisia lainoja. Vakuudelliseen luottoon luoton nostajan tulee saada takaajat tai vaihtoehtoisesti taata luotto kiinteällä omaisuudella, jos luotonantaja sen hyväksyy. Tämä kiinteä omaisuus voi olla esimerkiksi omistusasunto. Vakuutena siis toimivat maksukykyiset takaajat tai joissakin tapauksissa voidaan hyväksyä myös kiinteän omaisuuden osittainen arvo vakuudeksi. Usein pienimmät luotot ovat vakuudettomia, mutta summan kasvaessa hiemankin korkeammaksi joutuu yleensä hankkimaan luotolle vakuudet.
   Mikä luottotyyppi sopii yksittäiseen ostosuoritukseen?
   Yksittäiseen ostosuoritukseen tai hankintaan sopii yleensä parhaiten kulutusluotto. Tämä toimii, jos hankinta ei ole äärimmäisen kallis ja kaikki mahdolliset suuremmat maksut ovat ennalta tiedossa. Jos sinulle on koitunut lisäksi yllättäviä kustannuksia, on joustoluotto hyvä vaihtoehto, koska sitä saa tarvittaessa nostaa luottoa lisää luottorajaan asti. Joustoluottoa hakiessa on tärkeää osata valita sopiva luottoraja, jotta se on tarpeeksi kattamaan esimerkiksi mahdolliset lisäkustannukset. Jos taas hankinta on erityisen kallis, voi turvautua perinteisempiin lainoihin ennemmin kuin eri tyyppisiin kulutusluottoihin.
   Kuinka paljon enimmillään voi saada joustoluottoa?
   Joustoluottoa voi usein saada useampia tuhansia, mutta pankit ja muut luotonantajat tarkastavat aina luotonottajan takaisinmaksukyvyn, ja arvioivat muun muassa tämän perusteella luoton määrää. Tällöin suurin mahdollinen määrä, jonka joustoluottoa voi saada, eroaa mahdollisesti suurestikin eri henkilöiden välillä. Kaikki eivät saa välttämättä joustoluottoa lainkaan ja toiset voivat saada suuriakin summia. Suurinta mahdollista luoton määrää on siis aika lailla mahdotonta arvioida yksilötasolla, koska se voi poiketa hyvinkin suuresti esimerkiksi työtilanteesta ja maksukyvystä riippuen. Tähän kysymykseen, ei siis ole suoraa tai yksiselitteistä vastausta.
   Ketkä voivat saada kulutusluottoa?
   Kulutusluottoa voi saada, jos luoton hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Eri luotonantajilla saattaa olla näiden lisäksi muita kriteerejä, kuten jokin tietty alaikäraja, joka on yleistä täysikäisyyttä korkeampi. Kuitenkin tärkeintä luoton saamiselle on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, niillä pääsee usein jo varsin pitkälle luotonhaussa. Luottotiedoista pitää muistaa se, että ne ovat yhtä lailla verkkotoimijoiden arviointikriteeri, kuin perinteisten pankkien. Kannattaa siis huomata, että luottoa ei siis saa huonoilla luottotiedoilla sen helpommin verkon kautta kuin perinteisestä pankista.
   Milloin voi käyttää Creditum lainavertailupalvelua?
   Eri lainanvertailupalveluita kannattaa käyttää hyväkseen kun haluaa löytää mahdollisimman hyviä luottotarjouksia 2 000-60 000 € lainoille. Lisäksi Creditumin käyttö on ilmaista, eikä vaadi sen ohella sitoutumista mihinkään. Palvelua voivat käyttää kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet, joiden vuositulo on yli 10 000 €. Myöskään julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, jotta palvelua voisi käyttää. Vertailupalvelu hakee yli 20 luottoalan toimijan tarjoukset, jolloin saat nämä käyttöösi todella pienellä työllä omatoimiseen vertailuun nähden ja varsin nopeasti sen jälkeen kun olet lähettänyt lomakkeen.