Lainaa autoa vastaan

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa autoa vastaan

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja se on lisäksi täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

   Lainaa autoa vastaan

   Ottaessasi lainaa autoa vastaan et tarvitse muita vakuuksia tai takaajia lainallesi, sillä lainan vakuutena toimii oma autosi. Tällöin kyseessä on vakuudellinen laina, joka on huomattavasti helpompi saada kuin vakuudeton laina. Lainan hakeminen onnistuu myös vaikka luottotietosi eivät olisikaan kunnossa. Auton käyttäminen lainan vakuutena on kätevä vaihtoehto silloin, kun muita vakuuksia ei ole mahdollista käyttää eikä haettava lainasumma ole kovin suuri.

   Hakiessasi lainaa autoa vastaan, lainan määrä voi olla jopa puolet autosi arvosta, eli lainasumma on täysin riippuvainen autosi arvosta. Vakuudeksi voi yleensä esittää paitsi henkilöautoa, myös pakettiautoa tai moottoripyörää. Vakuuden esittäminen eroaa panttaamisesta siinä, että pantattu kohde ei ole käytössäsi enää panttaamisen jälkeen. Vakuudeksi asetettu kohde, tässä tapauksessa auto, jää pääsääntöisesti käyttöösi myös lainan takaisinmaksun ajaksi.

   Lainaa autoa vastaan – Helppo vakuudellinen laina Creditumin kautta

   Kuten muidenkin lainojen kohdalla, myös lainaa autoa vastaan hakiessa kannattaa lähteä liikkeelle kilpailutuksesta. Lainaa tarjoavat tahot voivat paitsi ehdoiltaan myös koroiltaan olla keskenään hyvin erilaiset. Kilpailuttamalla lainan löydät helposti ja nopeasti lainantarjoajan, jonka lainatarjous ajoneuvoasi vastaan on sinulle edullisin. Kilpailutuksen tuloksia on myös helppo verrata toisiinsa, eikä kilpailutus kuitenkaan sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sinulle sopivimman tarjouksen tai olla tekemättä sopimusta yhdenkään tarjouksen perusteella.

   Vakuudettomat ja takaajattomat lainat ovat haku- ja myöntöprosesseiltaan automatisoituja ja siksi nopeita. Vakuudelliset lainat ovat tähän verrattuna hitaita, koska vakuus pitää arvioida. Tämän arvioinnin tekee yleensä aina ihminen, joka on sidottu työaikaan. Hakiessasi lainaa autoa vastaan saatat siis joutua odottamaan muutaman minuutin sijaan muutaman päivän. Odottaminen on silti todennäköisesti kannattavaa, koska lainan korko on vakuudellisessa lainassa vakuudetonta pienempi, kun rahalaitoksen ei tarvitse ottaa niin suurta riskiä.

   Lainaa autoa vastaan hyödyt ja haitat

   Kohtaat väistämättä erilaisia hyötyjä ja haittoja hakiessasi lainaa autoa vastaan. Prosessi ei ole automatisoitu, koska vakuuden kelpoisuuden arvioi ihminen. Lainan ja lainatarjouksen saaminen vie siksi hieman pidempään. Vakuus kuitenkin pienentää lainan korkoa, koska lainanantajan riski on tällaisessa lainassa pienempi kuin ilman vakuutta. Lainanantajien kesken voi myös olla eroja siinä, minkä ne arvioivat vakuuden eli tässä tapauksessa auton arvoksi.

   Lainaa autoa vastaan hyödyt

   Kaikissa vakuudellisissa lainoissa lainanantajan ottama riski on pienempi kuin vakuudettomissa lainoissa. Lainan takaisinmaksu ei ole vain sinusta, lainanottajasta, kiinni, sillä autostasi lainanantaja voi viime kädessä saada rahansa takaisin. Hakiessasi lainaa autoa vastaan, sinulla on vakuus ja lainasi riski pienempi, jolloin myös lainallesi esitetty korko on pienempi. Lainan kokonaiskustannukset säilyvät siis maltillisina. Koska autoasi ei pantata, se pysyy käytössäsi myös lainan takaisinmaksun aikana.

   Lainaa autoa vastaan haitat

   Vakuudettomien lainojen hakeminen ja myöntäminen ovat pitkälti automatisoituja. Lainanantaja on etukäteen määritellyt ne asiat, joiden perusteella lainatarjous esitetään. Vakuudettoman lainan voi siksi saada jopa minuuteissa. Vakuudellinen laina häviää nopeudessa, koska vakuus pitää arvioida. Yleensä tämän arvioinnin tekee ihminen, ja ihmiset ovat sidottuja esimerkiksi työaikaan. Hakiessasi lainaa autoa vastaan joudut siis hyväksymään sen, että prosessissa voi mennä useampiakin työpäiviä.

   Miksi valita lainaa autoa vastaan ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Yhdellä hakemuksella lähestyt kerralla useampaa lainantarjoajaa, eikä sinun tarvitse tehdä jokaisen omaa hakemusta. Näin säästät heti aikaa! Pankit ovat usein hitaita laitoksia, joiden käsittelyprosessissa menee aikaa. Kun haet lainaa autoa vastaan, löydät Creditumin kilpailutuksella lainantarjoajat ja saat vertailukelpoiset lainatarjoukset. Niiden vertailuun ja päätöksentekoon kannattaakin käyttää aikaa, jotta löydät sinulle sopivimman lainan. Kilpailutus ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.

   Lainaa autoa vastaan: auton arvo

   Auton arvoa vakuutena arvioidaan monelta eri kantilta. Summa, jolla olet aikoinaan ostanut auton, ei ole sama kuin se, minkä summan siitä nyt saisi. Vakuutena esitettävän auton arvoon vaikuttavat ainakin sen merkki, malli sekä vuosimalli. Vallitseva markkinatilanne sekä juuri sinun autosi markkinatilannetta arvioidaan kriittisesti. Auton toimiessa vakuutena, sen myyntiarvo on keskeinen asia lainan määrää ja lainanantajan riskiä arvioidessa.

   Lainaa autoa vastaan: auton kunto

   Auton kuluneisuus ja käyttöhistoria kertovat auton nykykunnosta ja sen jälleenmyyntiarvosta. Tämä puolestaan vaikuttaa myönnettävän lainan määrään, jota arvioidaan realistisesti. Ajokilometrien perusteella voidaan arvioida auton kuluneisuutta. On aivan eri asia, onko mittarissa 20 000 kilometriä vai 100 000 kilometriä! Tietenkin tässäkin asiassa on otettava huomioon auton merkki ja malli, sillä toiset autot kuluvat nopeammin kuin toiset, tyyppivioista puhumattakaan.

   Auton huoltohistoriasta selviää myös mahdollisten aikaisempien omistajien teettämät toimenpiteet. Mikäli jokin vika toistuu, esimerkiksi tietyn osan uusiminen, se tulee kyllä ilmi. Kyseessä voi tietenkin olla myös tyyppivika. Hyvässä kunnossa pysynyt auto, jota on tunnollisesti huollettu, on lainanantajan näkökulmasta turvallinen vakuus. Tämän vuoksi myös lainasumma voi olla korkeampi ja korko pienempi. Ne kuitenkin määräytyvät kokonaisarvion mukaan, ja auto on vain osa arviota.

   Lainaa autoa vastaan: ota nämä huomioon

   Vakuudettomien luottojen tärkein ominaisuus on niiden nopeus. Haku- ja myöntämisprosessit ovat automatisoituja, eikä lainanantajan tarvitse käsitellä niitä erikseen. Korko on kuitenkin korkea, koska riskiarvio on yleensä korkea ja lainan takaisinmaksun todennäköisyys muodostuu pelkästään sinun, lainanhakijan, tiedoista. Vakuudellisen lainan hakeminen ja saaminen on vakuudettomaan lainaan verrattuna hitaampaa, koska vakuuden arvioi ihminen, joka ei ole paikalla vuorokauden ympäri.

   Vakuudellisen lainan korko on vakuudettoman lainan korkoa pienempi. Lainanantajan riskiarvio on sinulle edullisempi, koska lainan takaisinmaksu ei riipu pelkästään sinun, lainanhakijan, maksukyvystä. Lainanantajan näkökulmasta lainan takaisinsaaminen on todennäköisempää, koska autosi voidaan tarvittaessa myydä. Autosi arvo vakuutena riippuu monista seikoista, ja esimerkiksi muuttuva markkinatilanne voi niin nostaa kuin laskea sitä. Kilpailutuksella voit esimerkiksi tarkistaa aina välillä autosi vakuusarvon.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Voinko hakea lainaa autoa vastaan ja ostaa uuden auton?
   Auton käyttäminen lainan vakuutena on verrattain yleistä silloin, kun halutaan ostaa uusi auto. Sinun ei yleensä tarvitse kertoa hakemuksessasi sitä, mihin aiot käyttää lainan. Voit siis hakea lainaa uuden auton ostoa varten, mutta myös esimerkiksi remonttia, kodinkoneiden päivitystä tai lomamatkaa varten. On täysin oma asiasi, mihin haluat käyttää lainarahasi. Kilpailuttamalla saat useita lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan sinulle sopivimman.
   Mikä autoni arvo on?
   Vakuudeksi esitettävän auton arvoa arvioidaan useilla eri mittareilla. Huomioon otetaan tietenkin auton merkki, malli ja vuosimalli. Vallitseva markkinatilanne määrää paljolti sitä, minkä merkkiset ja malliset autot ovat juuri tällä hetkellä halutuimpia. Auton kunto vaikuttaa tietenkin arvoon, ja sitä arvioidaan ajokilometreillä sekä huoltohistorialla. Huoltohistoriasta arvioijalle selviää, missä kunnossa auto on ja onko sitä huollettu asianmukaisesti.
   Miksi lainan ottaminen autoa vastaan kannattaa?
   Vakuudettomat lainat ovat nopeita hakea ja saada. Ne ovat kuitenkin luotonantajalle korkeariskisiä, jolloin niiden korkokin on suurempi. Vakuus, tässä tapauksessa auto, madaltaa aina luotonantajan ottamaa riskiä ja laskee sen vuoksi lainan korkoa. Auton toimiessa vakuutena voit myös jatkaa sen käyttöä koko laina-ajan, eikä sitä siirretä lainanantajalle kuten pantiksi asetettava auto siirretään.
   Saanko autoa vastaan lainan heti?
   Vakuudet on aina ensin arvioitava. Koska tätä prosessia ei voida täysin automatisoida, arvioija on ihminen. Arvioimisessa voi mennä useampikin työpäivä, koska ihmiset ovat sidottuja virastoaikoihin. Vakuus kuitenkin laskee lainan korkoa, ja siksi vakuuksien käsittelyyn menevä aika kannattaa hyväksyä. Vakuudettommien lainojen käsittely on nopeampaa siksi, että niihin liittyvät prosessit ovat automatisoituja eivätkä vaadi ihmisen huomiota.
   Saanko lainaa autoa vastaan, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?
   Jotkut lainantarjoajat myöntävät lainaa maksuhäiriöstä huolimatta, jos lainaa vastaan esitetään vakuus. Ota kuitenkin huomioon, että tällainen tilanne on lainanantajalle hyvin korkeariskinen, ja korko voi yhtä lailla olla hyvin korkea. Tämä lisää lainasta sinulle koituvia kuluja, eikä siksi ole sinulle edullinen. Luottotiedottoman henkilön kannattaa hakea lainaa mieluummin lähipiiriltä tai hakea takausta lainalleen esimerkiksi Takuusäätiöltä.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat