Lähetä hakemus
ja hae rahoitusta

Kilpailuta rahoituksesi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja hae rahoitusta

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconRahoitusta ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet rahoitusta Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Rahoitusta koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Rahoitus – taloudellista tukea monissa muodoissa

   Yllättävä rahan tarve voi iskeä missä vaiheessa elämää tahansa, eikä siihen ole välttämättä ehditty varautua. Nykyään on onneksi olemassa useita erilaisia rahoitusyhtiöitä, joiden valikoimasta voit löytää omaan tarpeeseesi sopivan rahoituksen.

   Rahoitus hoituu nopeasti ja helposti, kun kilpailuttaa oman lainahakemuksen pankeilla ja rahoitusyhtiöillä.

   Tämän jälkeen voit rauhassa katsoa saamasi rahoitustarjoukset ja valita niistä mieleisimmän. Kilpailutuksen avulla voi parhaimmillaan säästää jopa tuhansia euroja. Kilpailutuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan teet rahoitussopimuksen valitsemasi pankin kanssa, kun olet siihen valmis.

   Löydä markkinoiden paras rahoitus lainavertailun avulla

   Lainavertailun avulla lainanhakija löytää halvimman mahdollisen lainan. Lainanhakijalle vertailu on aina ilmaista ja se on paras työkalu parhaan lainan löytämiseksi. Lainavertailun voi kätevästi tehdä verkossa hetkessä, eikä vertailu itsessään sido hakijaa mihinkään.

   Hakemuksessa hakija kertoo tietoja työhön, asumiseen ja muihin lainoihin liittyen. Hakemuksessa kerrotaan haetun summan määrä sekä maksuaika. Tämän jälkeen hakemus välitetään eteenpäin pankeille ja rahoitusyhtiöille tarjouksia varten. Hakijan valittua parhaan tarjouksen, allekirjoitetaan sopimus ja rahoitus on valmis.

   Mihin käyttötarkoituksiin lainaa voi hakea?

   Lainaa voi hakea moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yleisimmin lainoja haetaan moottoriajoneuvojen rahoitukseen, remonttiin, asunnon ostamiseen, opintojen ajaksi, lomamatkaan tai lainojen yhdistelyyn.

   Useimpien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kautta voi hakea myös yrityslainaa, jonka voi käyttää esimerkiksi yrityksen perustamiseen tai jo olemassa olevan yrityksen kehittämiseen. Olipa kyseessä mikä tahansa rahoitusta tarvitseva meno tai palvelu, niin voit rahoittaa sen hakemalla edullista lainaa.

   Lainaa hakiessa on tärkeää ilmoittaa oikein lainan käyttötarkoitus, koska pankin kuuluu ilmoittaa siitä verottajalle. Näin asiakkaan vähennysoikeus ja muutenkin koko verotus menee oikein.

   Rahoitus erilaisiin käyttötarkoituksiin

   Moni ihminen törmää elämänsä aikana erilaisiin isompiin ja pienempiin menoihin. Aina näihin ei ole pystynyt varautumaan ja joskus voi olla jopa kiire saada meno kuitattua äkkiä, esimerkiksi auton korjaaminen.

   Rahoituksen avulla voit saada lainaa äkilliseen rahantarpeeseen nopeasti ja vaivattomasti. Oli sitten kyse perheen tai kaverusten lomamatkasta tai omasta rentoutumisesta, keittiön tai kylpyhuoneen remontista tai vaikka vaatekaapin uudistuksesta, niin lainavertailun avulla löydät omaan tilanteeseesi sopivimman lainan. Lainojen yhdistelylaina sopii erityisesti henkilölle, jolla on useampi laina eri rahoitusyhtiöiltä ja haluaisi pienentää lainakulujaan.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto on yleensä tarkoitettu arkisiin menoihin ja hieman normaalia suurempiin hyödykkeiden ja palveluiden ostoon. Kulutusluoton maksuaika on yleensä puolesta vuodesta muutamaan vuoteen, eikä sille välttämättä tarvita vakuuksia.

   Esimerkkejä kulutusluotolla rahoitettavista menoista ovat auton korjaaminen, lomamatka tai remontti. Kulutusluotto on hyvä kilpailuttaa, jotta saa varmasti edullisimman vaihtoehdon.

   Kulutusluottoa vertaillessa kannattaa kiinnittää huomio nimelliskorkoon, avausmaksujen suuruuteen sekä todelliseen vuosikorkoon. Kulutusluoton hinta koostuu luoton korosta ja sen suuruuteen vaikuttaa, onko luotto vakuudeton vai ei. Vakuudeton kulutusluotto tunnetaan myös nimellä joustoluotto.

   Yhdistelylaina

   Lainojen yhdistäminen on viisasta taloudenpitoa. Yhdistelylainan kannattavuus on siinä, että sen avulla voi yhdistää osamaksut ja pienet lainat yhdeksi isoksi lainaksi. Isot lainat ovat koroiltaan ja hoitokuluiltaan pienempiä lainoja merkittävästi edullisempia.

   Käytännössä yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että hakija ilmoittaa kaikki olemassa olevat lainansa ja osamaksut lainavertailulomakkeella ja hakee lainoja vastaavaa summaa. Hyväksyttyään tarjouksen, hakija maksaa yhdistelylainasta saamallaan summalla erilliset lainat ja osamaksut pois. Tämän jälkeen asiakas alkaa lyhentämään itse yhdistelylainaa, joka on kuluiltaan edullisempi kuin useampi pieni laina yhdessä.

   Miksi yhdistelylaina ja kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa?

   Lainan kilpailutuksessa pystyy tarkistamaan oman korkotasonsa, jonka perusteella voi tehdä päätöksen esimerkiksi lainanantajan vaihdosta.

   Lainanantajan vaihtoa kannattaa tarkastella, jos yleinen korkotaso muuttuu tai oma taloudellinen tilanne muuttuu. Kilpailutuksen avulla tavoitat myös useat pankit ja rahoitusyhtiöt yhdellä kertaa sekä pystyt hahmottamaan heti eri luotonantajien eroavaisuudet.

   Tärkein etuisuus lainojen kilpailuttamisessa on se, että pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailevat sinusta, jolloin saat myös halvimman tarjouksen lainasta. Lainojen kilpailutus on ilmaista, eikä se sido hakijaa mihinkään. Hakija tekee lopullisen sopimuksen vasta valitsemansa pankin kanssa.

   Yleiset vaatimukset lainan saamiselle

   Laina on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

     Miten lainojen vertailu tapahtuu?
   Lainojen vertailu alkaa sillä, että hakija täyttää lainavertailun hakemuksen. Hakemukselle merkitään rahoitukseen oleellisesti vaikuttavia tietoja, kuten henkilötiedot, työllisyystilanne sekä tulot. Hakemuksen täytön jälkeen lainanvälittäjä lähettää hakemuksen useille rahoitusyhtiölle ja pankeille, jotka sitten esikäsittelevät hakemuksesi ja lähettävät sinulle tarjouksensa.Tämän jälkeen voit tarkastella saamiasi tarjouksia ja valita niistä parhaimman. Vaihtoehtoisesti voit myös olla hyväksymättä mitään tarjouksista. Hyväksyttyäsi tarjouksen allekirjoittamalla sopimuspaperit, voit saada rahat jopa heti tilille. Yleensä pienemmät luotot voidaan maksaa vielä saman päivän aikana hakijan tilille, mutta isommat luotot vievät kauemmin.
   Miksi lainavertailu on kannattavaa?
   Lainavertailun avulla hakija löytää helposti parhaiten omaan tilanteeseen sopivimman lainan. Kilpailutuksen avulla hakija saa huomattavasti edullisempia luottoja kuin itse tehtynä. Tämän lisäksi hakija säästää aikaa, koska lainavertailussa tehdään vain yksi hakemus ja se lähetetään kaikille mukana yhteistyössä oleville pankeille ja rahoitusyhtiöille.Hakijan ei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää hakemus, jonka tekemiseen menee muutama minuutti. Tämän jälkeen hakijan tarvitsee vain odottaa lainatarjouksia, jotka tulevat nopeasti. Creditum hoitaa kilpailutuksen hakijan puolesta ilmaiseksi, eikä hakemuksen täyttäminen sido mihinkään.
   Mistä pankeista ja rahoitusyhtiöistä saan lainatarjouksia?
   Creditum ei ole lainanantaja tai -välittäjä. Creditumilla on yhteistyökumppaneita, joiden luvalla Creditum markkinoi luottolaitosten tuotteita. Creditum on yhteistyössä yli 30 eri rahoitusyhtiön kanssa. Pankeille hakemukset välittää Creditumin yhteistyökumppanit, joita ovat monet tunnetut toimijat.Laaja pankkien ja rahoitusyhtiöiden määrä takaa sen, että saat varmasti edullisimman ja itseäsi miellyttävimmän lainan. Vain kilpailutuksella voi saada selville halvimman lainan. Kaikki Creditumin kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja rahoitusyhtiöt ovat rekisteröityneet Suomen luotonantorekisteriin ja noudattavat korkokattolakia. Tämä takaa reilun ja luotettavan toiminnan.
   Mistä tunnistaa hyvän lainavertailun?
   Hyvän lainavertailun tunnistaa luotettavuudesta, esimerkiksi rahoitusyhtiö tai pankki on rekisteröitynyt Suomen luotonantorekisteriin ja noudattaa korkokattolakia. Toinen hyvä merkki on kotimaisuus ja vertailun ilmainen käyttö.Kaikista tärkein kriteeri kuitenkin on, että vertailu tekee niin kuin on luvattu, eli löytää hakijalle edullisimman ja parhaan lainan. Hakemuksen pitää olla helposti löydettävissä ja täytettävissä. Lainavertailusivuston tulee olla myös turvallinen käyttäjälle, koska sivulle merkitään omia henkilökohtaisia tietoja. Hyvä lainavertailusivusto on myös vastuullinen ja huolehtii, että vain täysi-ikäiset hakijat pääsevät lähettämään hakemuksensa.
   Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon lainavertailua tehdessä?
   Lainavertailua tehdessä kannattaa tarkkailla nimelliskorkoa, koska siinä ei ole huomioitu muita lainan oheiskuluja, kuten avausmaksua tai tilin hoitamiseen liittyviä maksuja. Kannattaa myös tarkistaa avausmaksun suuruus, koska ne vaihtelevat huomattavasti eri toimijoittain.Myös eri luottojen todellisten vuosikorkojen vertailu toisiinsa on kannattavaa. Tärkeää on miettiä omaa takaisinmaksukykyä sekä taloudellista tilannetta realistisesti, jotta oma talouden hallinta ei karkaa käsistä ja johda ylivelkaantumiseen. Jos haet yhdistelylainaa, kannattaa selvittää olemassa olevien velkojen yhteenlasketut kulut ja velan lyhentämiseen tarkoitettu kuukausittainen rahamäärä. Näin tiedät, paljonko lainaa tulisi hakea.
   Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?
   Lainan voi saada tilille nopeimmillaan heti, jopa 15 minuutissa tai saman päivän aikana. Tämä takaa sen, että saat rahat nopeasti jopa kiireellisissä tilanteissa.Alle 2000 euron lainat pyritään maksamaan vielä saman päivän aikana. Suurempaa lainaa haettaessa saattaa lainaprosessi kestää pidempään. Moni rahoitusyhtiö kilpailee asiakkaista, jolloin nopeus on yksi yhtiöiden valttikorteista.Molemmat, kulutusluotto ja yhdistelylaina, on mahdollista saada vielä samana päivänä tilille, riippuen tietysti haettavasta summasta. Jos lainahakemus sisältää vakuuden, joutuu lainanantaja arvioimaan aina vakuuden riittävyyden erikseen.