Peruskorjauslaina hetkessä tilille

Kilpailuta lainasi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa peruskorjaukseen hetkessä tilille

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

    

   Peruskorjauslaina

   Peruskorjauslaina tarkoittaa rahoitusta remonteille, joissa mennään niin sanotusti pintaa syvemmälle eli uusitaan asunnon lämmitys-, vesijohto-, viemäröinti-, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmiä. Kerrostalossa monet näistä remonttikohteista kuuluvat taloyhtiölle: esimerkiksi talon runkovesijohdot, viemäröinnit ja sähkönousut uusitaan yhdellä kertaa koko talossa. Osan voi tehdä tarpeen ilmaantuessa myös asuntokohtaisesti taloyhtiön suostumuksella. Muista huolehtia rakennusluvista ja käyttää alan ammattilaisia, joilla on esimerkiksi vaadittavat pätevyydet kylpyhuoneen vesieristyksen ja asunnon sähköasennusten tekemiseen. Peruskorjauslainan voi kilpailuttaa vertailusivustolla.

   Peruskorjauslaina sopii erinomaisesti rahoitukseksi, kun haluat kunnostaa sijoitusasuntoasi pintaa syvemmältä. Lainan avulla pääset nopeasti aloittamaan saneeraustyöt, jos rakennus- ja toimenpideluvat ovat kunnossa. Lainan kilpailuttamisen avulla löydät nopeasti sinulle edullisen ja sopivimman rahoitusvaihtoehdon remontille. Voit kilpailuttaa esimerkiksi kiinteällä laina-ajalla ja tietyllä lainamäärällä myönnettäviä luottoja. Peruskorjauksen rahoitukseksi sopii hyvin myös joustoluotto, jossa koko lainasummaa ei nosteta yhdellä kertaa, vaan tarpeen mukaan, kun remontti etenee.

   Peruskorjauslaina – helposti saatava rahoitus sijoitusasunnon remonttiin

   Onko sinulla sijoitusasunto, jonka pesutilojen ja keittiön kunto ja jopa huonejärjestelyt ovat huonot? Peruskorjauslaina antaa mahdollisuuden parantaa kylpyhuoneen tilankäyttöä. Vanhan kylpyammeen poistaminen ja putkivetojen uusiminen antaa tilaa suihkunurkan ja pyykinpesukoneen asentamiselle. Keittiön vesijohtojen ja viemärin siirtäminen mahdollistaa astianpesukoneen asentamisen. Koska haluat minilieden tilalle tehokkaamman lieden, pitää sille tuoda uusi kaapeli ja uusia samalla sähkökeskus sekä asunnon sähköverkko nykyaikaiseksi, automaattisulakkeilla varustetuksi.

   Oletko miettinyt, millainen rahoitus olisi nopeasti saatavissa sijoitusasuntosi remonttiin? Vertailusivulla kilpailutettava peruskorjauslaina on ratkaisu, jos täytät lainansaannin edellytykset. Sinun pitää olla Suomen kansalainen tai vähintään kaksi vuotta Suomessa asunut henkilö, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Jotta voit täyttää lainahakemuksen, tarvitset suomalaisen pankkitilin ja sen verkkopankkitunnukset, jotta henkilöllisyytesi voidaan todentaa. Saat lainatarjouksia nopeasti sähköpostiisi jopa kymmeniltä pankeilta ja rahalaitoksilta.

   Peruskorjauslaina – hyödyt ja haitat

   Kun harkitset rahoituksen ottamista sijoitusasuntosi remonttiin, laske tarkkaan, selviydytkö tuloillasi ja nykyisillä menoilla lainan takaisinmaksusta myös silloin, kun asunto on tyhjillään. Peruskorjauslaina voi mahdollistaa paremmat tuotot sijoitusasunnostasi sekä pitkäaikaisessa vuokrauksessa että Airbnb-käytössä, kun saat remontilla asunnon varustetasoa nostettua ja samalla myös sisäpinnat kuntoon. Mieti rahoituksen hyvät ja huonot puolet ja arvioi sopiva lainasumma ennen lainojen kilpailuttamista vertailusivulla.

   Peruskorjauslaina – hyödyt

   Olet ostanut sijoitusasunnon sillä perusteella, että saat siitä tuottoa. Pääkaupunkiseudulla pitkään jatkunut asuntojen hintojen nousu taannee sen, että sijoitettu pääoma pysyy plussalla. Taantuvilla paikkakunnilla saattavat hinnat myös laskea, joten tuottoa on saatava esimerkiksi vuokratulojen muodossa. Jos sijoitusasuntosi kunto ja varustetaso on huono, on peruskorjauslaina helppo väline, jonka avulla saat asunnon nopeasti vuokrauskelpoiseksi ja tuotantoon. Peruskorjaus nostaa tietysti myös asunnon jälleenmyyntiarvoa, joten lainalle syntyy remontin ansiosta katetta.

   Peruskorjauslaina – haitat

   Lainat on maksettava takaisin, peruskorjauslaina ei tee siinä poikkeusta. Varmista siis ennen lainan nostamista, että todella kykenet hoitamaan korot ja kuoletukset ajallaan. Kun saat vertailusivustolla täyttämäsi laina-anomuslomakkeen jälkeen luottotarjouksia sähköpostiisi, vertaile korkojen ja kulujen ohella myös todellisia vuosikustannuksia, koron lisäksi lainassa on usein myös esimerkiksi lainanhoitokuluja. Sinun kannattaa myös varmistaa, voiko lainan maksaa ennenaikaisesti pois ja onko toisaalta mahdollista saada kuoletusvapaita kuukausia, jos asunto jää pitkäksi aikaa tyhjilleen.

   Miksi valita peruskorjauslaina ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Peruskorjauslaina on usein vakuudeton, joten et tarvitse sille henkilötakaajia etkä joudu antamaan sijoitusasuntosi osakkeita vakuudeksi – nehän voivat jo olla asuntolainasi panttina. Onko oma tilinpitäjäpankkisi lopettanut kotikaupungissasi? Tiedät kokemuksesta, kuinka hankalaa on saada sovittua aikaa toiseen kaupunkiin lainaneuvotteluun. Eipä ole tarvetta mennäkään, sillä voit kilpailuttaa remonttilainan nopeasti vertailusivulla. Kun kilpailutat lainat säännöllisesti, saat aina parhaan tarjouksen ja edullisimman koron.

   Peruskorjauslaina – joustava rahoitus

   Joustoluottotyyppinen peruskorjauslaina soveltuu erinomaisesti tilanteeseen, missä remontti etenee vaiheittain, eivätkä lopulliset kustannukset ole välttämättä tiedossa. Lainalla on hintansa, joten sitä ei kannata ylimitoittaa. Eri rahalaitosten ja pankkien joustoluottoja anot ja kilpailutat vertailusivuston avulla. Kun sinulle myönnetään joustoluottoa tietty maksimimäärä tietyksi ajaksi, ei sinun tarvitse nostaa koko lainasummaa samalla kertaa tilillesi. Voit jopa lyhentää sitä kuukausia ja sitten taas nostaa lisää, kun sijoitusasuntosi peruskorjaus etenee.

   Peruskorjauslaina – sijoitusasunto kuntoon kertarytinällä

   Mikäli et pysty itse arvioimaan sijoitusasuntosi peruskorjauskuluja etkä tekemään remonttitöitä, voit pyytää avaimet käteen -tarjouksia asunnon peruskorjauksesta. Silloin saat tietää, mitä asunnon kuntoon laittaminen tulee maksamaan. Kun olet valinnut peruskorjaustarjouksista parhaan, voit hakea tarvittavan summan peruskorjauslainaa kilpailuttamalla lainatarjouksia vertailusivulla. Sinulle on tärkeää saada remontti nopeasti valmiiksi ja sijoitusasunto vuokrauskäyttöön. Varmista, että urakkasopimuksessa on myös viivästyskorvauspykälä siltä varalta, että urakoitsija ei pysy sovitussa aikataulussa.

   Kun kilpailutat peruskorjauslainaa, mieti myös, mitkä asiat vaikuttavat lainan korkotasoon ja lainanhoitokuluihin koko laina-aikana. Selvitä myös todellinen vuosikorko eri rahoittajien tarjouksissa. Myös lainan takaisinmaksun mahdollisuus ennen laina-ajan päättymistä kannattaa varmistaa, samoin se, koituuko siitä lisäkuluja. Siinä vaiheessa kun peruskorjauslainasi on vähentynyt merkittävästi, sinun kannattaa taas kilpailuttaa vertailusivulla uutta lainaa, jonka avulla voit yhdistellä useita pikkulainoja ja siten vähentää säännöllisiä kuukausikulujasi.

   Peruskorjauslaina – mihin sitoudut, kun teet lainahakemuksen

   Peruskorjauslainan kilpailuttaminen vertailusivulla ei vielä tarkoita sitä, että sinun on pakko nostaa laina. Kilpailuttamalla saat selville, oletko luottokelpoinen. Lainojen myöntäminen ja rahoitus on liiketoimintaa, jonka tavoitteena on tuottaa sijoittajille ja rahoittajille voittoa. Kaikki haluavat minimoida riskejä ja saada rahansa takaisin. Siksi joudut kirjautumaan vertailusivuilla verkkopankkitunnuksillasi, jotta henkilöllisyytesi voidaan todentaa. Samalla sitoudut myös siihen, että luotonmaksukykysi ja maksuhäiriöhistoriasi tutkitaan.

   Kun kilpailutat peruskorjauslainaa, joudut myös osoittamaan, että sinulla on säännölliset tulot, joiden avulla pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun. Peruskorjauslainan korko vaihtelee valitun lainasumman ja maksuajan mukaan. Siihen vaikuttaa kuitenkin myös se, miten suureksi rahoittajat arvioivat riskin lainata sinulle. Ennen lainan anomista on hyödyllistä laskea omat tulot ja menot. Jos mahdollista, pyri karsimaan säännöllisiä menoja, jotka eivät ole välttämättömiä. Siten parannat mahdollisuuksia saada peruskorjauslainaa ja selvitä takaisinmaksusta.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

    

    

    

    

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Usein kysyttyä

   Voiko asuntolainaa käyttää remonttiin?
   Kyllä, asuntolainaakin voi käyttää remonttiin. Voit ottaa asunnon ostoa varten niin ison lainan, että kauppahinnan lisäksi rahaa jää myös remontointiin. Tämä on järkevää, sillä remontti yleensä nostaa asunnon arvoa, parantaa sen varustetasoa ja lisää asumismukavuutta. Jos vielä panostat esimerkiksi energiaa säästävään valaistukseen ja kodinkoneisiin, niin asuminen on jatkossa edullisempaa kuin se olisi ollut ennen remonttia. Myös asuntolainat voit kilpailuttaa vertailusivustolla.
   Paljonko voi saada remonttilainaa?
   Remonttilainan kuten muidenkin lainojen suuruuteen vaikuttavat muun muassa vakituiset tulosi, sinulla jo ennestään olevien lainojen määrä, haettavan remonttilainan takaisinmaksuaika ja lainan korkotaso. Remonttilainaa voi saada kymmeniä tuhansia euroja, jos maksukykysi riittää lainan hoitamiseen. Useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla verkossa kilpailutettavan ja myönnettävän, vakuudettoman remonttilainan maksimisumma on 60.000 euroa. Jos voit antaa esimerkiksi remontoitavan asunnon osakkeet lainan vakuudeksi, saatat saada suuremmankin summan lainaksi.
   Saako asuntolainan päälle remonttilainaa?
   Asuntolainan päälle voi saada erikseen vielä remonttilainaa. Kun täytät remonttilainahakemusta vertailusivustolla, joudut antamaan selvityksen myös muista lainoistasi ja niiden kuukausimaksuista. Samoin selvität säännölliset tulosi mm. palkkakuittien ja tiliotteiden avulla. Lainan saannin ratkaisee se, riittävätkö tulosi elämisen ja asuntolainan hoitamisen lisäksi vielä remonttilainan kuukausimaksuihin. Pankit ja rahalaitokset tutkivat myös luottotietosi, maksuhäiriömerkintäsi ja muun rahankäytön. Sen jälkeen joko saat lainaa tai sitten et.
   Mistä lainaa remonttiin?
   Helpoin ja nopein keino löytää rahoittaja remonttilainalle on kilpailuttaa lainantarjoajat vertailusivustolla. Jos täytät lainansaannin ehdot, saat sähköpostiisi jopa kymmeniä lainatarjouksia. Niiden ehtoja, korkoja ja kokonaiskustannuksia vertailemalla löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon. Pankkien ja rahoituslaitosten ohella remonttiluotto voi olla mahdollinen myös yksityishenkilöltä, jos kilpailutat vertaislainat. Oma tilinpitäjäpankki on myös mahdollinen luoton myöntäjä, mutta kivijalkapankissa asioiminen on nykypäivänä kankeaa ja aikaa vievää.
   Oikeuttaako peruskorjauslaina verovähennyksiin?
   Jos olet nostanut peruskorjauslainaa sijoitusasuntosi peruskorjaukseen ja käytän asuntoa remontin jälkeen vuokraustoimintaan, saat vähentää peruskorjauslainan korot ja kulut tulonhankkimiskuluina vuokratuloista. Voit vähentää vuokratuloista tietysti myös asunnosta maksamasi yhtiövastikkeet, sähkölaskut ja vesilaskut ym. vuokraustoimintaan liittyvät kulut. Jos vuokraat asuntoa kalustettuna esimerkiksi komennusmiesryhmille tai Airbnb-sivustolla, voit tehdä verotuksessa myös kalustevähennyksen niiden kuukausien osalta, jolloin asunto on ollut vuokrauskäytössä.