Lainaa ulkomailta

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    Lainaa ulkomailta

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

    

   Lainaa ulkomailta

   Tietoliikenne on kehittynyt huimaa vauhtia ja sen myötä myös rahaliikenteen kohdalla on tapahtunut selkeää kansainvälistymistä. Lainan hakeminen onnistuu verkon kautta yhtä helposti, kuin hakisit lainaa suomalaisesta rahoituslaitoksesta. Creditumin kautta kilpailuttaessa saat parhaat tarjoukset myös muutamasta valikoidusta ulkomaisesta pankista.
   Lainat on syytä tässäkin tapauksessa kilpailuttaa, jotta voidaan katsoa lainan todellisia kustannuksia ja säästää selvää rahaa. Ulkomaalaisten pankkien rantautuminen Suomen talouselämään ei ole aivan uusi juttu, mutta toiminta on vilkastunut tekniikan kehittymisen myötä. Voit hakea lainaa ulkomailta vaivattomasti verkon kautta.

   Lainojen kilpailuttamisesta puhutaan paljon, eikä mikään ihme. Nykyään kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Haettaessa lainaa ulkomailta, on lainojen kilpailutus kannattava toimenpide, jotta edullisin ja paras vaihtoehto löydetään.
   Lainahakemusta tehdessä on syytä huomioida tiettyjä asioita, joihin pureudumme artikkelissa. Ulkomaalaiset pankit toimivat Suomessa pelkästään internetin välityksellä. Ulkomaisilla lainantarjoajilla on ns. haarakonttori Suomessa, vaikka itse liikettä ei fyysisesti olekaan.

   Lainaa ulkomailta – Creditum kilpailuttaa lainasi nopeasti ja vaivattomasti

   Verkosta löytyy suuri määrä erilaisia lainalaskureita, joiden avulla voidaan kilpailuttaa lainoja. Toimijan tulee olla luotettava, jotta voidaan olla varmoja, että kaikki informaatio perustuu faktoihin. Creditum on yksi lainojen kilpailutusta tarjoava taho. Kun lainaa ulkomailta kilpailutetaan, voidaan samalla tehdä hakemus, joka on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa tutkailla lainavaihtoehtoja ja saada ehkä selvyyttä lainasuunnitelmiin, ainakin budjetin osalta.

   Hakemuksen tekeminen kestää vain muutamia minuutteja. Sen jälkeen Creditum esittää eri lainavaihtoehdot selkeästi ja ymmärrettävään tapaan. Näet kaikki lainaan liittyvät kustannukset ja voit täten suunnitella talouttasi pidemmälläkin aikavälillä. Kyseessä on suomalainen palvelu, joka palvelee suomalaisia ihmisiä. Yksi olennainen tarkoitus lainojen kilpailutuksessa, myös haettaessa lainaa ulkomailta, on se, että Creditum esittää edullisimmat lainavaihtoehdot ilman piilokuluja. Erilaisten lainaan liittyvien kustannusten selvittäminen on helppoa.

   Lainaa ulkomailta – kulutusluoton hyödyt ja haitat

   Kulutusluotto on laina, jota haetaan nimenomaan kulutusta varten. Lainan myöntämistä varten ei tarvitse esittää erityisiä perusteita lainan tarpeelle. Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen. Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan käyttöpääomaa juuri kulutusta varten. Voit saada lainaa ulkomailta jopa 60 000 euroa, mikäli lainanmyöntäjä katsoo ehtojensa täyttyvän. Mikäli näin ei käy, saattaa joku toinen lainalaitos myöntää sinulle lainan.

   Lainaa ulkomailta – kulutusluoton hyödyt

   Kulutusluoton saaminen on suhteellisen vaivatonta. Erityisesti, mikäli kyseessä on vakuudeton kulutusluotto. Sinulle on saattanut ilmaantua äkillinen rahantarve ja tarvitset lainaa nopeasti, ilman vakuuksia. Kotisi kaipaa uutta ilmettä ja tarvitset rahaa sisustusta varten. Autosi huolto on saattanut tulla suunniteltua kalliimmaksi, joten kulutusluotosta voi tällöin olla suuri apu. Kulutusluoton hyötyihin lukeutuu se, että lainaa varten ei tarvitse perustella erityistä lainan käyttökohdetta. Sama periaate toimii haettaessa lainaa ulkomailta.

   Lainaa ulkomailta – kulutusluoton haitat

   Hyötyihin lukeutuva kulutusluoton hakemisen vaivattomuus on joissakin tapauksissa myös haitta. Lainaa saatetaan hakea ilman suunnitelmaa ja raha saattaakin kulua hieman turhempiin kohteisiin. Kulutusluottojen kustannuksissa on suuria eroja ja tämä koskee myös lainaa ulkomailta. Kilpailutuksen avulla on mahdollista saada kaikkein edullisin, juuri sinulle sopiva kulutusluotto. Erittäin suurta hallaa taloudelle aiheuttaa harkitsematon kulutusluoton hakeminen, jolloin saatetaan hakea kallista lainaa, jossa ikävimmässä tapauksessa on lisäksi erilaisia piilokuluja.

   Miksi ottaa lainaa ulkomailta ennemmin kuin tavallista pankkilainaa?

   Vakuudettomaan lainaa liittyy paljon hyötyjä. Ensimmäisenä se, että vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Lainansaanti tapahtuu nopeasti. Lainojen kilpailuttaminen antaa selkeitä vastauksia lainaan liittyviin kysymyksiin. Haettaessa lainaa ulkomailta, kannattaa siinäkin tapauksessa kilpailuttaa lainat säännöllisesti. Lainojen hinnoissa tapahtuu muutoksia ja jossakin vaiheessa voi olla viisaampaa ottaa toinen, edullisempi laina ja maksaa kalliimpi vaihtoehto pois. Erityisesti, jos sinulla on useampia kalliimpia lainoja.

   Lainaa ulkomailta – suomalaisia toimijoita ulkomailla

   Ulkomailta löytyy myös suomalaisia rahalaitoksia, jotka myöntävät mm. lainoja. Yksi ulkomailla toimiva suomalainen yhtiö on Ferratum. Yhtiö painottaa vastuullista lainaamista. Ferratum selvittää tarkasti mm. sen, että asiakkaan taloudellinen tilanne kestää lainaan liittyvien maksujen hoitamisen. Sinäkin voit selvittää tulevaisuuden näkymiä taloudellisen tilanteesi suhteen, kun hyödynnät lainan kilpailutusta, jossa kaikki avainasiat tulevat esiin selkeällä tavalla. Budjetin tekeminen helpottuu huomattavasti.

   Mikäli haet lainaa Virosta, suosittelemme kilpailuttamaan lainat yhteistyösivustollamme www.Kreditum.ee -osoitteessa.

   Lainaa ulkomailta – suomalaisten suosimat ulkomaalaiset lainanmyöntäjät

   Hakiessaan lainaa ulkomailta, päätyvät suomalaiset enimmissä määrin naapurivaltioiden rahoituslaitosten asiakkaaksi. Mukana on lisäksi suomalaisten erityisesti suosima, lämmin ja aurinkoinen Espanja. Santander on yksi tunnetuimmista espanjalaisista lainanmyöntäjistä Suomessa. Yhtiö myöntää vakuudetonta lainaa, ilman takaajia. Lainaehdot ovat melko joustavat mm. takaisinmaksun osalta. Norjalaiset lainalaitokset ovat nostaneet suosiota suomalaisten keskuudessa. Tunnetuimpia norjalaisia toimijoita Suomessa ovat Norwegian Bank sekä Instabank.

   Myös Ruotsin rahoitustahoja hyödynnetään Suomessa. Toiset ruotsalaiset lainalaitokset myöntävät myös pienempiä pikavippejä, toisin kuin esim. norjalaiset rahoitusalan yritykset. Ruotsalaiset rahalaitokset käsittelevät hakemukset huomattavasti tavallisia pankkeja nopeammin. Sama pätee norjalaisten toimijoiden osalta. Virolaiset rahoitusalan yhtiöt ovat toimineet Suomessa jo parinkymmenen vuoden ajan. Suomen maaperälle saapuvien rahalaitosten määrä nousi huimasti, kun pikavipit saapuivat markkinoille. Virolaisten rahalaitosten myöntämät lainasummat ovat huomattavasti pienempiä, kuin Pohjoismaisten lainanantajien luotot.

   Lainaa ulkomailta – tärkeimmät huomiot hakemusta tehdessä

   Kannattaa miettiä ja tehdä laskelmia etukäteen siitä, kuinka suuri lainasumma tarvitaan. Lainasumman on hyvä olla mieluummin ehkä hieman reilumpi, mikäli yllätyksellisiä menoja sattuu osumaan kohdalle. Hakemuksen tekeminen on täysin riskitöntä, koska se ei sido sinua mihinkään. Kun olet päättänyt lainasumman ja takaisinmaksuajan, näppäilet ne helppokäyttöiseen laskuriin. Sen jälkeen saat eteesi listauksen, josta löydät lainanmyöntäjät ja kaikki lainaan liittyvät kulut sekä lainaerän määrän selkeästi eriteltynä.

   Vastuullisuuteen kiinnitetään tänä päivänä huomiota enenevissä määrin myös rahoitusyhtiöiden kohdalla. Joissakin tapauksissa lainanmyöntäjän valintaan saattaa vaikuttaa yrityksen arvomaailma. Yrityksen ekologisuus voi olla se ratkaiseva tekijä. Kun olet päättänyt, mistä rahoituslaitoksesta haluat hakea lainaa, täytät hakemuksen. Hakemuksen täyttöön ei välttämättä mene edes kymmentä minuuttia, varsinkaan, mikäli lainaan liittyviin asioihin on perehdytty kunnolla etukäteen. Lainapäätös saattaa parhaimmassa tapauksessa olla käsissäsi jopa saman vuorokauden aikana.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Kuinka lainaa haetaan ulkomailta?
   Lainan hakeminen ulkomailta ei ole sen monimutkaisempaa, kuin Suomessakaan. Lainaprosessi toteutuu täysin verkon kautta, joten fyysinen etäisyys ei vaikuta lainan hakemiseen lainkaan. Etsi verkosta luotettava sivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa ulkomailta. Kun lainaan liittyvät suunnitelmat ovat valmiita, kilpailuta lainat. Valitse paras lainatarjous ja täytä lainahakemus. Myös haettaessa lainaa ulkomailta, saattaa päätös lainan myöntämisestä saapua jopa vuorokauden kuluessa.
   Onko lainan saaminen ulkomailta helppoa?
   Jostakin syystä osa kansalaisista ajattelee lainan saamisen ulkomailta olevan helpompaa, kuin Suomesta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ulkomaisilla rahoituslaitoksilla on usein tiukemmat standardit lainan myöntämisen suhteen, kuin suomalaisilla rahoitusalan yrityksillä. Ne ovat kuitenkin pääasiallisesti hyvin samankaltaisia, kuin suomalaisillakin yhtiöillä. Mikäli täytät luotonantajan asettamat kriteerit, on lainaprosessin lopputulos todennäköisesti myönteinen. Lainojen kilpailutuksen avulla hakeminen on helpompaa ja rahan säästäminen huomattavasti todennäköisempää.
   Voiko suomalainen hakea lainaa ulkomailta?
   Ulkomailta voi hakea lainaa samalla tavalla kuin Suomestakin. Suomalaisen on siis mahdollista hakea lainaa ulkomailta. Ensin kannattaa miettiä, mistä maasta lainaa halutaan hakea. Suomessa toimii mm. Ruotsin, Norjan ja Viron rahoitusyhtiöiden ns. haarakonttoreita. Todellisuudessa kaikki tapahtuu kuitenkin ainoastaan verkon välityksellä, eikä yrityksen haarakonttorilla ole fyysistä toimipaikkaa. Toimintaa ulkomailla kutsutaan kuitenkin tällä nimellä.
   Onko lainan hakeminen ulkomailta turvallista?
   Lainan hakeminen ulkomailta on turvallista, kun sitä haetaan luotettavalta rahoitusyhtiöltä. Yrityksen kotisivuja kannattaa tarkastella ja mikäli epäilyksiä herää jo siinä vaiheessa, on toiminnassa todennäköisesti jotakin mätää. Netistä saattaa myös löytyä ratkaisevaa tietoa yhtiöistä. Yhtiön perustamisvuosi on hyvä huomioida. Mikäli rahoittaja pyytää ennakkomaksua tai on saanut huonoja arvosteluja, on hälytyskellojen syytä soida. Luotettavia lainanmyöntäjiä löytyy onneksi paljon.
   Kannattaako lainaa hakea ulkomailta?
   Periaatteessa sillä ei ole merkitystä, kuka lainan myöntää. Pääasia on se, että lainakustannukset ovat mahdollisimman alhaiset ja lainaehdot itselleen sopivat. Toki sinulla saattaa olla muitakin merkittäviä asioita lainanmyöntäjän valitsemisen suhteen. Suomesta haetuissa lainoissa on etuna korkokatto. Sen lisäksi Suomessa on hyvä kuluttajansuoja. Ulkomaisissa lainoissa näitä ominaisuuksia ei välttämättä ole lainkaan. Selvitä tarvittavat asiat etukäteen.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat