Lainaa pienituloiselle Creditumin kautta

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa pienituloiselle Creditumin kautta

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

    

   Lainaa pienituloiselle

   Nykyään eri lainantarjoajat myöntävät entistä helpommin lainaa pienituloiselle. Pienituloisilla ei välttämättä ole tarpeeksi rahaa maksaa vakuuksia, mutta tämä ei tarkoita etteikö silti pienituloinen pystyisi maksamaan lainaa takaisin. Mikäli sinulla on pienet tulot ja tarvitset lainaa, voit Creditumin kautta löytää useita vakuudettomia lainatarjouksia. Mikäli vuositulosi ylittävät 10 000€, eli noin 833 euroa kuukaudessa, voit saada vakuudettoman lainan.

   Lainaa pienituloiselle voi olla haastavampaa etsiä, kuin normaalia vakuudellista lainaa. Kilpailuttamalla lainat, löydät helposti myös vakuudettomia tarjouksia eri lainantarjoajilta ja saat helpotusta pienituloisempaankin arkeen. Creditumin kautta kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Tässä oppaassa kerromme lisää lainojen kilpailutuksesta ja vastaamme kysytyimpiin kysymyksiin vakuudettomista lainoista. Tarkoituksena on, että oppaan luettuasi ymmärrät paremmin miten vakuudettomat lainat toimivat ja miten niistä voi olla hyvinkin nopea ja helppo apu arjen ongelmiin.

   Lainaa pienituloiselle – Creditum auttaa

   Monella saattaa olla sellainen käsitys, että lainan saamiseksi täytyy olla isot tulot ja mahdollisuus maksaa vakuuksia, tai asettaa esim. oma asunto vakuudeksi. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Creditum tarjoaa lainaa pienituloiselle ilman vakuuksia. Tulorajana Creditumilla on 10 000€ vuodessa, joka tarkoittaa noin 833€ kuukaudessa. Nollatuloilla lainaa ei siis valitettavasti voi saada, mutta tuloraja on asetettu mahdollisimman alhaiseksi, jotta pienituloisilla olisi myös mahdollisuus saada helpotusta arkeensa.

   Creditumin avulla lainaa pienituloiselle voi saada hyvinkin pienellä korolla. Creditum kilpailuttaa lainantarjoajat ja etsii sinulle parhaimmat ja edullisimmat lainatarjoukset. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Voit siis rauhassa tarkastella millaisia tarjouksia on saatavilla, ilman velvoitetta hyväksyä yhtäkään lainatarjousta. Creditumin kautta lainan hakeminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Lainoja on monia erilaisia ja moneen eri tarpeeseen.

   Lainaa pienituloiselle – vakuudettoman lainan hyödyt ja haitat

   Lainoilla on aina erilaisia hyötyjä ja myös haittoja. Kun hakee lainaa pienituloiselle, on entistä tärkeämpää perehtyä niin hyviin kuin myös huonoihin puoliin, jotta osaa arvioida onko lainan ottaminen kannattavaa. Tarkoituksenamme ei ole johtaa sinua harhaan erilaisilla myyntipuheilla ja lainojen ylistämisellä. Tämän vuoksi haluamme myös tuoda selkeästi esille kolikon kääntöpuolen, jotta tiedät mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota.

   Lainan hyödyt

   Lainaa pienituloiselle hakiessa suurin hyöty on varmastikin nopea rahallinen tuki arkeen. Raha helpottaa taloudellisia ongelmia ja tuo turvallisuuden tunnetta. Laina on hyödyllinen ratkaisu äkillisiin hankintoihin ja usein maksuaika on hyvinkin joustava. Creditumilla vakuudettomissa lainahakemuksissa päätös saapuu muutamassa minuutissa ja rahat pyritään siirtämään tilille jo saman päivän aikana. Vakuudeton laina on siis huomattavasti helpompi ja nopeampi saada kuin tavallinen pankkilaina.

   Lainan haitat

   Myös lainoilla on erilaisia haittapuolia, joista yksi isoimmista on lainasta maksettava korko. Jos hakee lainaa pienituloiselle, on korko ja muut lainakustannukset varmasti mielen päällä. Jos lainan korko on korkea, tulee laina melko kalliiksi. Myös maksuaika vaikuttaa lainan hintaan; mitä kauemmin lainaa maksaa takaisin, sitä enemmän joutuu myös maksamaan korkoa. Näihin haittapuoliin kuitenkin kykenee vaikuttamaan kilpailuttamalla lainat.

   Hakiessa lainaa pienituloiselle: miksi vakuudeton ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Lainaa pienituloiselle hakiessa on mietittävä tarkkaan erilaisia asioita, kuten lainasta aiheutuvia kustannuksia. Lainan lisäksi tulee siitä myös maksaa korkoa, sekä tavallisessa pankkilainassa maksaa tai asettaa vakuuksia. Pienituloisen on helppo säästää vakuuksista, jolloin vakuudeton laina on parempi vaihtoehto. Lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja kilpailutus on helppoa, kun lainaa ei hae vain yhdestä pankista. Kilpailuttamalla lainan voi säästää parhaassa tapauksessa tuhansia euroja.

   Lainaa pienituloiselle: kuka sitä voi hakea?

   Vaikka pienituloisillekin myönnetään nykyään lainaa ilman vakuuksia, ei se silti tarkoita etteikö lainan saamiselle olisi tiettyjä kriteerejä. Creditumilla sinun tulee olla vähintään 20-vuotias saadaksesi lainaa. Lisäksi vuositulojesi tulee olla vähintään 10 000€ vuodessa ja kotiosoitteesi tulee olla vakituisesti Suomessa. Omat pankkitunnukset, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite on myös löydyttävä. Mikäli nämä kriteerit täyttyvät, voit saada Creditumin kautta lainaa.

   Miten hakea lainaa pienituloiselle?

   Lainan hakeminen Creditumilla on nopeaa ja helppoa. Lainan hakeminen voidaan jakaa kolmeen eri vaiheeseen, joista ensimmäinen on hakemuksen täyttäminen. Tässä kerrot millaista lainaa haet ja kuinka paljon sitä tarvitset. Sinulta myös kysytään tietoja mm. taloudellisesta tilanteestasi, työpaikastasi ja palkastasi. Kun hakemus on täytetty, lähettää Creditum sen eteenpäin lainantarjoajille. Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin vain odottaa tulevia lainatarjouksia.

   Yleensä tarjousten saapumisessa kestää muutama minuutti. Kaikki sopivat tarjoukset esitellään sinulle ja voit niistä vapaasti valita minkä haluat hyväksyä. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, joten voit myös hylätä kaikki tarjoukset jos et koe niiden sopivan omiin tarpeisiisi. Mikäli päätät hyväksyä jonkin tarjouksen, on viimeisenä vaiheena sopimuksen vahvistaminen ja rahojen siirto tilillesi. Koko prosessissa ei mene muutamaa minuuttia kauempaa.

   Lainaa pienituloiselle: tärkeimmät huomioitavat asiat hakemusta tehdessä

   Hakemusta tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että täyttää hakemuksen mahdollisimman huolellisesti ja totuudenmukaisesti. Hakemukseen annettavat tiedot määrittävät sen, oletko luotontarjoajien mielestä tarpeeksi maksukelpoinen lainan ottamiseen. Jos tiedoissa valehtelee ja esim. liioittelee oman taloudellisen tilanteensa, voi joutua lainan takaisinmaksussa ongelmiin. Rehellisyys myös parantaa mahdollisuuksiasi ylipäätään saada lainaa. Mikäli sinulla on jo aikaisempia lainoja ja niiden lyhennyksiä, kannattaa ne kertoa ja selittää mahdollisimman selkeästi millainen tilanteesi on.

   Huomioi lainaa hakiessa myös se kuinka paljon lainaa tarvitset, ja millainen laina sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Lainaa ei kannata hakea enempää kuin sitä tarvitsee, sillä laina täytyy kuitenkin aina maksaa takaisin korkojen kera. Mitä enemmän lainaa ottaa, sitä kauemmin sitä ja sen korkoja myös yleensä maksaa takaisin. Mieti myös kannattaako sinun esim. ottaa kertalaina tai kenties vaikka kulutusluotto.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mitä etua on vakuudettomasta lainasta?
   Suurimpana etuna vakuudettomassa lainassa on sen hakuprosessin nopeus verrattuna normaaliin pankkilainaan. Vakuudettoman lainahakemuksen täytät vain muutamassa minuutissa ja vastaus tulee vähintäänkin yhtä nopeasti. Myös rahat siirretään tilille usein jo samana päivänä, joten et joudu odottelemaan rahoja tai päätöstä useita päiviä. Creditumilla saat useita tarjouksia vakuudettomista lainoista eri lainantarjoajilta, joten myös valinnanvaraa on enemmän.
   Voiko lainaa saada ilman luottotietoja?
   Creditumilla et voi saada minkäänlaista lainaa mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Tämän tarkoituksena on suojata sinua mahdolliselta velkakierteeseen joutumiselta, sillä merkintä luottotiedoissa kertoo talouden hallinnan puutteellisuudesta. Creditum tahtoo toimia vastuullisesti, joten lainaa myönnetään vain silloin jos se on asiakkaan taloudellisen tilanteen kannalta turvallista ja kannattavaa. Tarkoituksena on siis suojata sinun taloudellista turvallisuuttasi.
   Miksi käyttää Creditumia?
   Creditum on täysin suomalainen yritys, joten käyttämällä Creditumin palveluita tuet suomalaista yrittäjyyttä. Yhteistyökumppaneita on huikeat 25 kappaletta, ja jokainen niistä on saanut Suomen Finanssivalvonnan hyväksynnän. Kaikki tiedot joita annat hakemuksessasi Creditumille suojataan tarkasti, eikä niitä koskaan anneta asiaan kuulumattomille osapuolille. Mikäli sinulla on epäilyksiä turvallisuutesi puolesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.
   Voinko hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa?
   Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa ja se on suositeltavaa mikäli rahat menevät yhteiseen käyttöön. Mahdollisuutesi saada lainaa myös kasvaa rinnakkaishakijan myötä, sillä tällöin hakemuksessa otetaan huomioon molempien tulot ja taloudellinen tilanne. Laina myös tulee tällä tavoin halvemmaksi, sillä lainakuluja ei tarvitse maksaa yksin. Lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa on hyvä ratkaisu ja se tuo taloudellista turvallisuutta molemmille.
   Kuinka nopeasti rahat saa tilille?
   Se kuinka nopeasti saat rahat tilillesi, riippuu pitkälti siitä kuinka suurta lainaa olet hakemassa. Mitä suurempi lainasumma on, sitä kauemmin prosessissa kestää. Lähtökohtaisesti kuitenkin alle 2000€ lainat maksetaan Creditumilla tilillesi vielä saman päivän aikana. Parhaassa tapauksessa rahojen siirrossa kestää vain muutama minuutti. On ymmärrettävää, että rahan tarve voi olla akuutti, joten rahat pyritään siirtämään tilille mahdollisimman nopeasti.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat