Nosta 2 000–60 000 €
vakuudeton laina heti

Kilpailuta vakuudeton laina Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Nosta 2 000–60 000 €
   vakuudeton laina heti

   Kilpailuta nettilaina Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

   Check iconTavoita jopa 20+ pankkia ja luotonantajaa 1 hakemuksella.

   Check icon3 minuutin helppo hakemus.

   Check icon100 % ilmainen palvelu – hakemus ei sido sinua mihinkään.

   Näin haet vakuudetonta lainaa ilman vakuuksia

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Vakuudeton laina – laina ilman vakuuksia heti tilille

   Etsitkö sinulle sopivinta lainaa ilman vakuuksia, jota voi nostaa ilman vakuuksia heti tilille?

   Creditumin avulla edullisimman lainan löytäminen on helppoa. Palvelumme avulla voit kilpailuttaa lainasi yli 25 rahoituslaitoksella ja pankilla – yksi hakemus riittää. S-Rahan vertailun mukaan lainojen koroissa voi olla jopa tuhansien eurojen ero.

   Creditum on 100 % maksuton palvelu, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua hakemaan lainaa: voit halutessasi vain tarkastaa millaisia lainatarjouksia saisit.

   Mitä vakuudeton laina tarkoittaa?

   Vakuudeton laina tarkoittaa tavallista kulutusluotto, jota varten lainanottajan ei tarvitse kiinnittää omaisuutta lainan vakuudeksi. Vakuudeton laina on helppo ja nopea tapa rahoittaa erilaisia suurempia hankintoja tai menoja, sillä vakuudetonta lainaa voi hakea milloin vain – ilman vakuuksia tai takaajaa.

   Vakuudettoman lainan jokainen esimerkiksi korjata äkillisesti rikkoutuneen kodinkoneen tai hoitaa pienen pintaremontin.  Vakuudeton laina sopii erinomaisesti myös ajoneuvon, kuten vaikkapa auton tai moottoripyörän hankkimiseen.

   Vakuudeton laina – rahaa nopeasti tilille ilman takajaa tai vakuuksia

   Jos tilanteesi on sellainen, että tarvitset isomman summan rahaa nopeasti tilille on vakuudeton laina silloin vastaus ongelmaasi. Säästöjen kuluttaminen äkillisissä tilanteissa ei aina ole järkevää, joten harkitse huolellisesti otatko korkokatolla varustetun vakuudettoman lainan vai sulatatko säästösi yllättävän menoerän edessä.

   Palvelumme kautta lainanhakija saa vastaukset ja joukon lainatarjouksia käden käänteessä heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Toimi siis nopeasti ja hyödynnä kotimaisen palvelumme turvallisuutta, maksuttomuutta sekä sitä, ettei itse hakemuksen lähettäminen sido sinua vielä mihinkään.

   Löydä edullisin vakuudeton laina Creditumin avulla

   Creditum on lainojen kilpailutuspalvelu, mikä tarkoittaa sitä että voit täyttää sivuillamme lainahakemuksen, minkä jälkeen yli 15 yhteistyökumppaniamme esikäsittelee hakemuksesi ja tekee halutessaan esihyväksytyn lainatarjouksen. Creditumin avulla säästätkin rahan lisäksi runsaasti omaa aikaasi!

   Saat hakemuksen täytettyäsi lainatarjouksia sähköpostiisi, ja voit lisäksi tarkastella niitä kirjautumalla asiakaspaneeliin.

   Lainatarjouksista selviää aina selkokielellä:

   Kysymme hakemuksessa ainoastaan lainan myöntämisen kannalta välttämättömät perustiedot: emme halua urkkia yksityisasioitasi.

   Creditum on ilmainen palvelu – miksi et siis tarkistaisi vaikka heti, minkälaisia lainatarjouksia voisit saada? Täytä hakemus heti sivun yläreunassa.

   Edullisin laina ilman vakuuksia: lainan kilpailuttaminen kannattaa

   Lainan kilpailutuspalvelut auttavat kuluttajaa löytämään vaikeaselkoisten hinnastojen ja mainoslauseiden taakse piiloutuvien luotonantajien valikoimista reiluimmat ja edullisimmat lainatuotteet.

   Vakuudettoman lainan kilpailuttamisessa on monia hyötyjä:

   1. Säästät selvää rahaa
    • Lainat kilpailuttamalla voit löytää jopa 80 % edullisemman lainatuotteen, mitä omin päin olisit löytänyt
    • Säästö on lainasummasta riippuen satoja, jopa tuhansia euroja
   2. Säästät aikaa
    • Yli 25 rahoituslaitokselle ja pankille jaetun Creditum-hakemuksen täyttäminen kestää vain 5min – mieti, kuinka pitkään kestäisi täyttää yli 15 hakemusta omin päin?
   3. Löydät uusia lainapalveluita, joista et ollut vielä kuullut
    • Creditum tekee yhteistyötä vain korkokattolakia noudattavien luotonantajien kanssa. Reiluimmat luotonantajat eivät aina ole niitä, jotka mainostavat eniten: voi siis olla, että löydät iloisen yllätyksen lainatarjouksistasi!

   Kokeile Creditumia vaikka heti: hakemuksen täyttämisessä menee vain muutama minuutti, etkä tarvitse hakemuksen täyttämistä varten verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Täytä ilmainen hakemus sivun yläreunassa.

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Creditum on ilmainen suomalainen palvelu

   Creditum.fi on 100 % suomalainen, ilmainen palvelu jota ylläpitää Summarum Media Oy. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen kanssa, ja kaikki yhteistyökumppanimme noudattavat Suomen korkolakeja.

   Creditum on auttanut jo lukemattomia suomalaisia löytämään itselleen juuri sen sopivimman ja edullisimman lainan. Kokeile kilpailutuspalveluamme vaikka heti: täytä hakemus sivun yläreunassa, se vie vain hetken ja voi säästää sinulta satoja, ellei tuhansia euroja!