Nosta 2 000–60 000 €
vakuudeton laina heti

Kilpailuta nettilaina Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

 

Ladataan lomaketta..

 

Nosta 2 000–60 000 €
vakuudeton laina heti

Kilpailuta nettilaina Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

Check iconTavoita jopa 20+ pankkia ja luotonantajaa 1 hakemuksella.

Check icon3 minuutin helppo hakemus.

Check icon100 % ilmainen palvelu – hakemus ei sido sinua mihinkään.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

3. Viimeistele hakemus

Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

 

Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

Lainaa ilman vakuuksia heti tilille

Etsitkö sinulle sopivinta lainaa ilman vakuuksia, jota voi nostaa ilman vakuuksia heti tilille? Creditumin avulla edullisimman lainan löytäminen on helppoa.

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa lainasi yli 20 rahoituslaitoksella ja pankilla – yksi hakemus riittää. S-Rahan vertailun mukaan lainojen koroissa voi olla jopa tuhansien eurojen ero.

Creditum on 100 % ilmainen palvelu, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua hakemaan lainaa: voit halutessasi vain tarkastaa millaisia lainatarjouksia saisit.

Löydä edullisin vakuudeton laina Creditumin avulla

Creditum on lainojen kilpailutuspalvelu, mikä tarkoittaa sitä että voit täyttää sivuillamme lainahakemuksen, minkä jälkeen yli 15 yhteistyökumppaniamme esikäsittelee hakemuksesi ja tekee halutessaan esihyväksytyn lainatarjouksen. Creditumin avulla säästätkin rahan lisäksi runsaasti omaa aikaasi!

Saat hakemuksen täytettyäsi lainatarjouksia sähköpostiisi, ja voit lisäksi tarkastella niitä kirjautumalla asiakaspaneeliin.

Lainatarjouksista selviää aina selkokielellä:

Kysymme hakemuksessa ainoastaan lainan myöntämisen kannalta välttämättömät perustiedot: emme halua urkkia yksityisasioitasi.

Creditum on ilmainen palvelu – miksi et siis tarkistaisi vaikka heti, minkälaisia lainatarjouksia voisit saada? Täytä hakemus heti sivun yläreunassa.

Edullisin laina ilman vakuuksia: lainan kilpailuttaminen kannattaa

Lainan kilpailutuspalvelut auttavat kuluttajaa löytämään vaikeaselkoisten hinnastojen ja mainoslauseiden taakse piiloutuvien luotonantajien valikoimista reiluimmat ja edullisimmat lainatuotteet.

Vakuudettoman lainan kilpailuttamisessa on monia hyötyjä:

 1. Säästät selvää rahaa
  • Lainat kilpailuttamalla voit löytää jopa 80 % edullisemman lainatuotteen, mitä omin päin olisit löytänyt
  • Säästö on lainasummasta riippuen satoja, jopa tuhansia euroja
 2. Säästät aikaa
  • Yli 15 rahoituslaitokselle ja pankille jaetun Creditum-hakemuksen täyttäminen kestää vain 5min – mieti, kuinka pitkään kestäisi täyttää yli 15 hakemusta omin päin?
 3. Löydät uusia lainapalveluita, joista et ollut vielä kuullut
  • Creditum tekee yhteistyötä vain korkokattolakia noudattavien luotonantajien kanssa. Reiluimmat luotonantajat eivät aina ole niitä, jotka mainostavat eniten: voi siis olla, että löydät iloisen yllätyksen lainatarjouksistasi!

Kokeile Creditumia vaikka heti: hakemuksen täyttämisessä menee vain muutama minuutti, etkä tarvitse hakemuksen täyttämistä varten verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Täytä ilmainen hakemus sivun yläreunassa.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia netistä heti tilille?

Vakuudettomalle lainalle on muutama perusvaatimus, jotka jokaisen hakijan tulee täyttää:

Lainan saamisen todennäköisyys riippuu myös paljon haettavasta lainasummasta. 1500 euron lainaa on ymmärrettävästi helpompi saada kuin 25 000 euron lainaa.

Suurin osa hakijoista tarvitsee kuitenkin korkeintaan 10 000 euron, yleensä enemmänkin 3 000-5 000 euron lainoja, joten jo perusvaatimukset täyttämällä pötkii pitkälle.

Kuinka paljon lainaa sinä tarvitset? Voit kokeilla täysin ilmaiseksi Creditumin avulla, minkälaisia lainatarjouksia saisit haluamallesi lainasummalle.

 

Creditum on ilmainen, 100 % suomalainen palvelu

Creditum.fi on 100 % suomalainen, ilmainen palvelu jota ylläpitää Summarum Media Oy. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen kanssa, ja kaikki yhteistyökumppanimme noudattavat Suomen korkolakeja.

Creditum on auttanut jo lukemattomia suomalaisia löytämään itselleen juuri sen sopivimman ja edullisimman lainan. Kokeile kilpailutuspalveluamme vaikka heti: täytä hakemus sivun yläreunassa, se vie vain hetken ja voi säästää sinulta satoja, ellei tuhansia euroja!