Hae lainaa 100-60 000 euroa ilman vakuuksia

Kilpailuta lainasi yhdellä hakemuksella +15 rahoituslaitoksella

Askel 1
Askel 2
Askel 3
Askel 4
Askel 5
Askel 6

vuotta
Etsitään edullisinta luottoa ...

Lainaa 50000 € – Hae edullisinta 50 000 euron lainaa

Etsitkö 50 000 euron lainaa? Creditum auttaa! Palvelumme avulla kilpailutat 50000 euron lainasi yhdellä hakemuksella yli 15 pankilla ja muulla luotonantajalla.

Kun kilpailutat suuren, 50 000 euron kokoisen lainan, säästö korkokuluissa ja lainan sivukuluissa voi pitkällä juoksulla olla jopa tuhansia euroja.

 

Näin haet lainaa 50 000 € heti tilillesi Creditumin avulla

Näin se toimii! Creditumin avulla lainan hakeminen on helpompaa kuin koskaan. Sinun ei tarvitse liikauttaa evääkään hakemuksen täyttämistä varten – voit täyttää sen kokonaisuudessaan netissä niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

1. Täytä hakemus tämän sivun yläreunassa

Aloita lainan hakeminen täyttämällä hakemuslomake tämän sivun yläreunassa. Hakemuksessa kysytään luotonannon kannalta tärkeitä perustietoja, kuten yhteystietojasi ja tulotietojasi. Palvelumme on suojattu vahvalla SSL-salauksella, niinpä tietosi eivät koskaan päädy vääriin käsiin.

2. Valitse lainatarjouksien joukosta paras 50 000 euron laina

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat sähköpostiisi lainatarjouksia korko- ja kulutietoineen niiltä pankeilta ja luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle 50 000 euron lainan. Tarkastele tarjouksia – erityisesti todellista vuosikorkoa ja kuukausierää – ja valitse lainatarjouksista paras. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit lopettaa lainan hakemisen tähän: Creditumin käyttäminen ei sido sinua mihinkään, eikä sinun ole pakko viimeistellä yhtäkään lainatarjousta.

3. Viimeistele hakemus ja nosta rahat tilillesi

Kun olet löytänyt sopivan lainatuotteen, voit viimeistellä hakemuksen ja allekirjoittaa lainasopimuksen luotonantajan sivuilla. Tarvitset tätä varten yleensä verkkopankkitunnukset. Kun haet lainaa Creditumin kautta, lainatarjoukset ovat yleensä voimassa 7-14 vuorokautta joten sinun ei tarvitse tehdä päätöstä heti – voit halutessasi harkita eri lainatuotteita pidempäänkin ja viimeistellä hakemuksen vaikka parin nukutun yön jälkeen.

 

Lainaa luotettavasti Creditumin avulla

Kun haet 50 000 euron lainaa Creditumista, voit olla rauhallisin mielin: me teemme yhteistyötä ainoastaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymien rahoituslaitosten kanssa. Kaikki yhteistyökumppanimme noudattavat yhteisiä pelisääntöjä ja vastuullista luotonantotapaa, ja  toimivat luonnollisesti myös pienluottojen korkokattolain mukaisesti.

Lainojen korot vaihtelevat luotonantaja- ja asiakaskohtaisesti. Joiltakin luotonantajilta luottoa on mahdollista saada jopa huiman edullisella 5 prosentin vuosikorolla, mutta toisilla korko voi nousta aina 40-50 prosenttiin asti. Ole tarkkana koron kanssa, sillä 50 000 euron kaltaisissa suurissa lainoissa se tekee nopeasti – erityisesti pitkällä maksuajalla – suuren loven lompakkoon.

Creditum.fi on 100 % ilmainen ja 100 % kotimainen palvelu. Palvelumme on suojattu vahvalla SSL-salauksella, mikä tarkoittaa, että kukaan ei pysty esimerkiksi WiFi-yhteyttäsi tai dataliikennettäsi nuuskimalla selvittämään, mitä olet kirjoittanut lainahakemukseen – tietosi eivät koskaan päädy vääriin käsiin.